11 HACKS UP die ervoor zorgt dat elke meisje kijken nog meer prachtige in geen tijd11 HACKS UP die ervoor zorgt dat elke meisje kijken nog meer prachtige in geen tijd

Als je in een haast om eruit te komen, niemand wil kostbare tijd verspillen in hun make-up, zodat elke truc beïnvloeden, tip en truc die u kunt vinden het de moeite waard om een ​​notitie te maken voor toekomstig gebruik. Hack truc is niet alleen voor mensen die weinig tijd, of voor degenen die op zoek zijn naar een beetje 'geld te besparen, maar ze zijn ook leuk om te leren kennen en ervaring. Je mag niet al deze fantastische hack nodig vandaag, maar houd ze in gedachten, omdat het kan van pas komen voor een andere dag. Hier zijn 11 grote hack truc die zal u kijken prachtig, zelfs als je geen tijd.

1. Warming-up voordat je eyeliner potloden gebruiken

U kunt de eyeliner potloden veel gemakkelijker te gebruiken als je ze warm een ​​beetje 'voor te maken. De warmte zal ze verzachten en stoppen met het slepen van het potlood als je het gebruikt. Op deze manier krijg je je eyeliner op uw eerste poging. De snelste manier om een ​​eyeliner potlood te verwarmen is om een ​​straal van hete lucht te geven voor een paar seconden met de föhn.


2. Combineer soorten mascara voor het beste effect

Om te voorkomen dat mascara vlekken en voor de beste resultaten, kunt u een verlengende mascara te combineren met een regenjas. Solliciteer eerste verlenging mascara, laat het drogen voor een tijdje ', en vervolgens toepassen waterproof mascara op de top. Vindt de voordelen van beide soorten mascara en zal veel gemakkelijker te verwijderen aan het einde van de dag.

3. Niet ophef over haar wenkbrauwen

De wenkbrauwen niet nodig om elke dag te plukken. Als u enthousiast over hen en pincet elke dag te krijgen, dan zul je eindigen met wenkbrauwen at all! Wenkbrauwen moet netjes en schoon, maar als je blijft doen een laatste finishing touch aan hun moed, verliezen veel tijd, en je zal moeten wachten tot ze weer te groeien, voordat op zoek terug.

4. Breng mascara op de onderste wimpers eerste

Altijd van toepassing mascara op de onderste wimpers en vervolgens de bovenste wimpers, en zal u helpen voorkomen dat je mascara op de oogleden. Wanneer u de mascara toepassen op uw onderste oogleden, waarschijnlijk het de neiging om je ogen open en kijk omhoog en dat is wanneer de mascara krijgt op je oogleden. Dit bespaart het schoonmaken van de overdracht mascara als je in een haast de hele tijd.

5. Hoe de meest levendige lipstick?

Als u wilt dat je lippenstift kleur echt uit, breng dan een lip liner kale van de lip voor het aanbrengen van eventuele lippenstift. Dit geeft je een gladde, unieke toon canvas waarop de lippenstift toe te passen en de kleur zal zijn, precies zoals zij heeft gedaan op de verpakking te geven. Het zal ook helpen om uw lipstick blijven op zoek op die manier langer.

6. Hoe aanvragen matte lipstick foutloos?

Niets komt vlokken van de huid op de lippen over lippenstift is ondoorzichtig, dus altijd exfoliëren je lippen alvorens lippenstift mat. Zachtjes draaien je lippen met een mengsel van olijfolie en suikerriet, en dat zal wegnemen alle dode huidcellen en laat je lippen glad en goed gehydrateerd. Uw matte lippenstift glijden dan gemakkelijk en er perfect uitzien.

7. Breng foundation na het toepassen van oog make-up

Gelden altijd na het aanbrengen van make-up oog make-up. Op deze manier kunt u eenvoudig eventuele fouten te corrigeren en zal geen invloed oog make-up links te maken over. Dit is nog belangrijker als je in iets een beetje 'meer uitgebreid met de ogen als smokey eyes.

8. Meer precieze toepassing van lippenstift en glamoureuze langer durende

Om lipstick nauwkeuriger toe te passen met een concealer kwast, en dan, als je wilt dat je lipstick langer duren, met een dunne weefsel over je lippen en geeft een lichte stof van transparante poeder. Deze truc zal u helpen make-up smeren lippenstift en ricandidature constant te vergeten.

9. Seal truc met lak

We raden je deze truc elke dag gebruiken, maar in zeer dringende gevallen, en als we niets anders bij de hand deze truc misschien een beetje 'behulpzaam. Een spray lak licht op je gezicht zal je make-up af te dichten en vlekken te voorkomen. Wanneer we duidelijk zeggen, maar bedoelen we echt, echt licht! En, vergeet niet om je ogen te sluiten en houd je adem. Het is een grote truc om te weten als je geen make-up kit lopen en helpt ook om de glans die op je gezicht de hele dag te stoppen.

10. Hoe bronzer goed toe te passen?

Hier is een eenvoudige truc die u kunt gebruiken om meer natuurlijke bronzer maken. Bij toepassing bronzer, doe het in de vorm van het getal "3" aan de kant van het gezicht. Plaats de bovenkant van de "3" van de haarlijn, ga dan naar het midden onder het jukbeen en eindigen op de bodem van uw kaak. Dit zal de bronzer zetten op de juiste plaats om gezichtscontouren.

11. Breng make-up in natuurlijk licht

Zitten bij een raam met een spiegel bij de toepassing van make-up, en je weet precies wat het eruit zal zien wanneer u het huis verlaat. En 'veel beter om te ontdekken dat je nodig hebt om een ​​aantal wijzigingen aan te brengen als je in de spiegel kijkt nadat je aan het werk!

Wat is uw favoriete hack truc?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha