11 geweldige voordelen en het gebruik van datum sap voor huid, haar en GezondheidIedereen weet dat de data een zak vol verrassingen gezond. Data, hoewel notoir bekend overvloedig in de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte te zijn, maakte ook haar aanwezigheid aanzienlijk in de Kutch regio Gujarat eeuwen geleden. Deze zeer voedzaam voedsel heeft zoveel rassen die komen met een geschenk van de natuur om u te voorzien van de verschillende voordelen voor de gezondheid. Kan een negatieve kant aan zeer rijk aan suiker geworden, vooral voor patiënten met diabetes. Maar het heeft ook veel positieve dat zijn opening (dwz rijk aan fructose) worden verwaarloosd. De ironie is dat deze suiker is uitgeroepen tot de beste manier van geraffineerde witte suiker die we dagelijks consumeren. We proberen om verder te verdiepen van de voordelen sap data die we kunnen inspelen door naar beneden te scrollen.

Geef sap recept:

De-zaad 3-4 data en voeg een half kopje melk. U kunt de data in warm water laten weken voor een paar uur voor de start.


Meng in een blender en breng deze in een glas. De toevoeging van suiker is een optionele stap. Er is geen betere manier om een ​​voedzaam drankje te krijgen om een ​​gezond thuis te bereiden.

Datum Sap: de huid Voordelen:

Vruchtensappen zijn goed medicijn voor je gezondheid. Een glas datum sap biedt vele voordelen voor uw lichaam, dat altijd wordt geprojecteerd op de huid.

Voegt licht op de huid:

Het consumeren van sap datum op een regelmatige basis en u zal worden pronken een huid toning en licht.

Voedt de huid:

Het helpt om het aantal bloedplaatjes in het bloed verhogen en voedt tevens de huid.
Bespaart geld en hebben een sap vrij conserveringsmiddelen voorbereiding sap data in uw keuken. Het is eenvoudig en gemakkelijk te bereiden.

Datum Sap: Voordelen voor Haar

Kauwen een paar data of datum sap aan de wonderen die gebeuren om je haar te getuigen.

Enable Structuur recht haar & Dik:

Zonder een greintje twijfel, bent u zeker om in een gelukkige plaats wanneer het haar is het ontwikkelen van een dik en glad is.

Onderhoudt gezond haar:

Datum sap houdt ook het haar gezond, het verstrekken van voldoende vitamines, vooral vitamine B.

Datum Juice Voordelen van de gezondheid

Helpt bij het Natural werk:

Hier is een pointer voor degenen onder u die verwachten. Alles wat je kunt verwachten als je de data of datum sap consumeren is dat het voordelig in het proces van natuurlijke geboorte zal zijn, het stimuleren van de contractie van gladde wand van de baarmoeder. Dit is mogelijk door een hormoon dat synoniem is aan het hormoon oxytocine aanwezig bij vrouwen.

Voorkomt kanker:

Dit sap is rijk aan anti-oxidanten die kunnen helpen kanker waardoor het een ideale drank voor kinderen en volwassenen te voorkomen.

Het helpt om gewicht te winnen:

Degenen onder jullie die op de uitkijk voor gewichtstoename, is hier de oplossing. Rijk aan suiker en andere koolhydraten, zal dit sap helpt je gewicht.

Grote laxeermiddel:

Sinds de oudheid zijn data beschouwd en gebruikt als een natuurlijke remedie voor constipatie problemen vanwege de hoge aanwezigheid van onoplosbare voedingsvezels in hen. Dit maakt het een uitstekend laxeermiddel.

Anti-aging eigenschappen:

Rijk aan antioxidanten, automatisch natuurlijk bestrijdt vrije radicalen in het lichaam. Hierdoor geeft niet alleen de anti-kanker eigenschappen, maar ook anti-aging vermogen.

Verlaagt het niveau van slechte cholesterol:

Deze vrucht is zeer rijk aan voedingsvezels, waardoor de mogelijkheid om LDL (slechte cholesterol) verlagen in het lichaam geven.

1 Houdt de tanden en de gezondheid van het bot:

Het is ook rijk aan mineralen zoals calcium, mangaan, magnesium, ijzer en koper. Daarom speelt ook een actieve rol bij het behoud van gezonde botten en tanden en helpt bij de vorming van rode bloedcellen.

De bovenstaande zijn enkele van de redenen zijn om een ​​onvermijdelijk onderdeel van onze eetgewoonten geworden. Laat een reactie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha