11 FEITEN OVER DE HUID11 FEITEN OVER DE HUID

Er is geen twijfel dat de huid is nogal een serieus stuk van de natuurlijke techniek. We weten dat houdt de wind en regen buiten en houdt, goed, natte spullen, maar voert ook vele andere functies voor ons. We nemen vaak onze huid voor verleend en zijn over het algemeen meer bezorgd over hoe het eruit ziet, om ons op wat hij doet voor ons, hier zijn 11 interessante feiten over de huid die, of niet bekend zijn, kunnen wellicht:

1. De huid is het grootste orgaan van het lichaam

De huid is geclassificeerd als één orgaan en het is geweldig! De huid is het grootste orgaan van het lichaam en tussen 12% - 15% van het totale lichaamsgewicht. Huid van een gemiddelde mens weegt ongeveer 8-9 pond.


2. Statistieken huid

Omdat de omvang skins even ... de huid van de gemiddelde volwassene is ongeveer 21 vierkante voet oppervlak met meer dan 10 mijl van bloedvaten.

3. Zweten

Op een warme dag, zal de gemiddelde menselijke zweten 2-3 liter water. Geen wonder dat we worden geadviseerd om veel water te drinken. 😉

4. temperatuurregeling

Een hoofddoel van de huid is om onze lichaamstemperatuur en het lichaam te beschermen tegen vuil en ziektekiemen.

Huidskleur 5.

Huidskleur afkomstig van het pigment melanine in de buitenste laag van de huid en het er bescherming tegen de effecten van zonlicht.

6. dode huid

Je kunt niet zien dat zoiets gebeurt, maar de huid verliest ongeveer 35.000 dode cellen van het oppervlak van elke minuut.

7. Aantal huidcellen

Geen zorgen te maken over het punt van het verlies van huidcellen; we hebben meer dan 18 miljoen huidcellen op elke vierkante inch van ons lichaam, zodat je verliest de oneven 35.000 of zo zal geen kwaad.

8. Het stof in het huis

Een groot deel van het stof dat huis schoonmaakt bestaat uit dode cellen die van u en uw gezin zijn gevallen.

9. Body Geur

Stinkende lichamen worden veroorzaakt door een bepaalde soort zweet dat ontstaat door speciale zweetklieren, die zich in de oksels, geslachtsdelen en anus. De oorzaak van de geur bacteriën verteren zweet.

10. De huid van je lippen

De huid van de lippen is 200 maal gevoeliger is dan het vel aan het uiteinde van de vingers. Dat is waarom het voelt zo goed om te kussen. 😉

11. De dunnere huid

De oogleden zijn de dunste huid van het gehele lichaam.

Voel je vrij om andere leuke en interessante feiten over de huid in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   0
April 11, 2015 | 21:38:06 | later 7 uur

Ik ben benieuwd om te weten wat blog systeem je werkt? Ik heb een paar kleine problemen met de beveiliging van mijn laatste site en ik zou graag iets veiliger vinden. Heeft u een oplossing?

  4   1
April 12, 2015 | 03:44:18 | later 13 uur

Ik was in staat om goede informatie te vinden van uw artikelen.

  0   0
April 12, 2015 | 09:22:04 | later 19 uur

Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha