11 essentiële voedingsmiddelen voor de haargroeiIn tijden van vandaag, heeft onze levensstijl en voeding zo drastisch dat de gezondheid en beautyconcerns zijn een constante bron van zorgen veranderd! Huidproblemen en haar problemen zijn veel en zijn een bron van schaamte voor vrouwen over de hele wereld. Roos, haaruitval, gespleten haarpunten, teruglopende haar lijnen etc. lijst nooit eindigt!

De oplossingen worden ook in aantal toenemen, maar niet in effectiviteit. We hebben een aantal lotions en crèmes, en God weet wat nog meer, maar het is alsof wrijven het water op de bladeren van de plant, in plaats van het voeden van de wortels. Nutteloos!


Een goede voeding en voeding van binnenuit kan oplossen een van deze problemen het best van al die crèmes op de plank in elkaar gezet. Gezond maken ons mooi van binnen uit! De juiste voeding voor de haargroei is een van de meest verbazingwekkende stukjes haargroei ooit.

Haargroei Foods:

Groene bladgroenten:

Groene bladgroenten zijn de beste voeding voor de haargroei. Spinazie, sla, blad Verdi, raapstelen, broccoli, bonen en groene paprika's zijn rijk aan voedingsstoffen die helpen en het bevorderen van de haargroei. De regelmatige inname van groene bladgroenten zal zorgen voor de groei van het haar en versterkt ook de wortels van haar. De groene bladgroenten vermindert haaruitval zeer effectief.

Andere groenten en fruit:

Andere groenten zoals wortelen, zoete aardappelen, Orange, papaja, banaan, ui, knoflook en bruine bonen zijn helpt ook de haargroei. Help het maken van de hoofdhuid en haarwortels sterk. Wat reach zorgen voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid, die op zijn beurt helpt bij haargroei. Goed mengen in een salade of koken en voeg ze toe aan onze voeding is zeker een manier om ons haar problemen te beheersen!

Spruiten:

De spruiten zijn prachtig voor de haargroei. De belangrijkste en bekendste bud is groen gram dhal Sprout. Er zijn zo veel scheuten als Mung bonen, groene gram dhal, erwten die helpen bij haargroei en stop haaruitval.

Het is ook zeer gemakkelijk te bereiden! Soak groene gram dhal ochtend in a Box Air strak. Vervolgens in de middag de waterafvoer en sluit het venster, zet de doos op een donkere plaats. In de ochtend zullen de zaailingen voor u klaar om te eten. Het zal zeer effectief zijn wanneer genomen tijdens het ontbijt.

Dit is een heerlijk eten om de haaruitval onmiddellijk te beëindigen en te induceren haargroei. Ook eet dit regelmatig zal ontkiemen haar glanzend en glad. En 'rijk aan eiwitten en bevat veel voedingsstoffen.

Noten en gedroogd fruit:

Noten en gedroogd fruit veel hulp in de haargroei. Amandelen, dadels, walnoten, vijgen en pruimen zijn de beste. Data en vijgen zijn rijk aan ijzer inhoud die echt helpt de haargroei als we regelmatig eten. Amandelen zijn rijk aan voedingsstoffen die je haar sterk en glanzend te maken.

Vis:

Goed nieuws voor de visliefhebber! Vis bevat voedingsstoffen die je haar glanzend en sterk zal maken, terwijl het bevorderen van de haargroei. Het bevat Omega 3 vetzuren die helpen voeden het haar goed. Degenen die niet willen eten vis of vegetarisch kan Zee kabeljauw tabletten nemen. Het is zeer gunstig.

Koemelk:

De melk is de belangrijkste bron van calcium en ijzer, en is een ideale voeding haargroei. De overvloed van deze voedingsstoffen reflecteert niet alleen de botten en de gezondheid, maar ook op onze haren. Helpt bij de controle haaruitval en het bevorderen van de haargroei. Een vol glas koemelk 'om een ​​deel van uw dieet als je haar gezond en glanzend is uw doel!

Citrusvruchten:

We hebben net vastgesteld dat ijzer is essentieel als je kijkt naar de groei van gezond haar. Maar zal gewoon consumeren voldoende ijzer? Het is niet noodzakelijk om te kunnen worden geabsorbeerd door het lichaam te? Vitamine C is een absolute must als voedsel voor de haargroei absorbeert het ijzer in ons lichaam. En dit is de reden waarom vitamine C nodig heeft om een ​​deel van uw dagelijkse voeding te zijn!

Soja:

De rijke eiwitten voor de haargroei is een must! Als de vegetarische en op jacht naar die perfecte bron van eiwitten, dan is uw zoektocht eindigt hier. Dit is de beste voeding voor de haargroei. Sojabonen heeft 40% eiwit en een grote hoeveelheid goede vetten, die ook veel meer nodig voor de groei van het haar.

Beef:

Last but not least, en zeker een van uw favoriete, als je een vlees eter!

Dit is een grote bron van ijzer, zink en vitamine B, waarin alle voedingsstoffen wonderen voor je haar zijn! Voeg dit toe aan uw wekelijkse voeding en kijken naar de constante haar gezond en sterk te laten groeien!

Garnalen:

Je hebt het vermijden van rood vlees als gevolg van het vet en cholesterol? Dit betekent niet dat je tot een compromis over uw inname van eiwit!

Naast het feit dat een zeer rijke bron van eiwitten, goede porties van garnalen bevat ook vitamine B12, ijzer en zink. En alles wat er in deze vitaminen worden voorkomen haarbreuk.

Omdat vitaminen?

Dit is een vraag die ik weet zeker dat we allemaal hebben! Samen met hen zijn de belangrijkste van de verschillende types? In werkelijkheid zijn er twee die van groot belang voor haarverzorging en groei. Vitamine B-complex, ook bekend als vitamine H wereldwijd en vitamine C. Vitamine B of biotine verbetert de textuur en de gezondheid van breekbaar haar, terwijl vitamine C voorkomt voortijdige vergrijzing.

1 Water:

Dit is niet alleen het eten, maar dan is het zeer essentieel en belangrijk onderdeel van ons lichaam het water zodat je eet precies s verrassing dat hier komt! Steunregeling gehydrateerd in betere haargroei. Dus, als het water is niet uw ding, voeg het sap van vers fruit aan uw dieet!

Er zijn ook een paar eenvoudige dingen die je doet in het einde extern aan de verbetering van het interne proces van verjonging te helpen. Gebruik haarverzorgingsproducten voor natuurlijke haarverzorging. U kunt proberen een van de volgende suggesties.

  • Toepassing honing op de hoofdhuid om te gaan met problemen van kroeshaar en verwarde.
  • Meng appelazijn aan het water. Dit geeft je het volume te geven en glans op hetzelfde moment.
  • Spoelen met citroen water voor droog haar.
Ik hoop dat deze hulp! Verzorg je en kijken terwijl de wereld zal benijden!
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha