11 Effectieve make-up, Beauty & Fitness Geheimen Van Sunny LeoneVoor BollywoodHungama (BollywoodHungama), via Wikimedia Commons

"Een schoonheid is een vrouw die je ziet, een charmeur is iemand die opmerkt" -. Adlai Stevenson E

Quote van de voormalige Amerikaanse politiek geldt voor de moderne dag en bom knaller, Sunny Leone. Met haar frisse schoonheid en lichaam bochten, Sunny is erin geslaagd om de harten van miljarden mensen over de hele wereld te veroveren.


Ze is jaloers op haar afgezwakt lichaamsbouw en een goede teint, ze is in staat om te behouden, zelfs na het leiden een druk leven. Vaak reist van India naar de Verenigde Staten. Sunny Leone dezelfde beroemde geciteerd, "Er zijn geen perfecte lichamen, zijn er slechts lichamen in vorm."

Sunny Leone Fitness Secrets:

Laten we eens een kijkje nemen op een aantal tips die Sunny Leone heeft gedeeld met zijn talloze fans. Waarom niet proberen in te passen in onze levensstijl!

Met haar gespierd lichaam, maar niemand weet wie ze suggereert iedereen naar de sportschool te bezoeken. Om fit te blijven, je de sportschool te bezoeken minstens 2 of 3 keer per week

Tijdens de reis, die u de voorkeur aan yoga en pilates beoefenen.

Ze is gelukkig met haar persoonlijke fitness-maatje genaamd man hebben. Hij is haar manager ook, en is er altijd om haar te motiveren, ook als hij wil naar de sportschool te slaan.

Ze kiest voor cardio en voert een routine waaronder squats en lunges voor degenen afgezwakt billen en dijen.

Nutrition Tips:

Afgezien van de oefeningen, haar schoonheid geheim is ook het type stroom dat is altijd op dieet. Laten we eens een kijkje nemen:

Ze is een fervent koffie en neemt zijn koffie zwart of met niet-vette crème, die wordt verkregen uit de winkels in het buitenland. In feite, is haar vriezer volledig uitgerust met deze bonen antioxidant en diureticum. Koffie is al lang aangeprezen om antioxiderende eigenschappen hebben, en het is een perfecte drankje voor en na de training.

U kiest voor een veel fruit en groenten. Salades zijn zijn favoriete snack. De inhoud van vezels en water in de salade vult de buik. Vermijd zware sauzen zoals ranch en mayo, en kiezen voor lichte vinaigrette plaats.

Ze gelooft in gezonde snacks tussen de maaltijden tot 100 calorieën snacks tot hersenloze grazen te voorkomen.

Ze is een gelovige in de "8 glazen water per dag mantra" en wordt vaak gevonden met een fles water te zuipen up.

Ze probeert om gezond te eten, de integratie van groenten en melk in haar dagelijkse voeding.

Lifestyle tips:

Sunny is heel de ondernemer met zijn imperium in de Verenigde Staten. Hij ploeterde ook in de richting. Het heeft veel bedrijven en is eigenlijk een voorbeeld van schoonheid met hersenen. Hier zijn enkele tips die Sunny heeft verstrekt voor haar fans om hen te helpen succesvol en gelukkig in hun leven geworden.

Zelfvertrouwen:

Sunny heeft een achtergrond kwestie. Toch is het nooit schamen voor het feit geweest. Ze is erg trots op zijn verleden en zegt dat ze er veel van geleerd heeft. Zijn boodschap is duidelijk - "trots op je werk." Het vertrouwen doet wonderen en verhoogt het moreel. Als u er zeker van bent, zult u in staat om elke zelfbeperking te overwinnen. En eigenlijk bereiken veel meer dan je ooit gedacht. Ze zegt: "Laat uw licht schijnen vertrouwen in uw houding en lichaamstaal."

Positieve instelling:

Heeft vastgehouden aan een positieve houding tijdens zijn verblijf in de Hindi film wereld. In combinatie met zijn geduld, dit is het mogelijk om één van de stad heetste sterretjes B vandaag. Hij maakte een succesvolle naam voor zichzelf. We kunnen allemaal de les leren dat wat de moeilijkheden, kunnen worden behandeld met een positieve houding, zelfvertrouwen en een patiënt houding.

Ik hoop dat deze tips helpen u een positieve verandering voor een beter leven te maken. Zet uw mening in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha