11 eenvoudige tips om zich te ontdoen van Bacne (Back Acne)CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Ashley Webb

Velen van ons moet een echte kleine bultjes op de rug te hebben en kan zijn in de buurt van de schouder. Deze hobbels vergelijkbaar met acne worden vaak genoemd als acne terug of bacne. Er wordt gezegd dat lijken veel op acne normaal en kan vele vormen aannemen, zoals puistjes, zwarten en cysten nemen. Zij worden ook gezegd pijnlijk soms te zijn en kan ook pus, vooral vanwege de bovengenoemde olieachtige klieren.

Veel artsen zeggen dat bacne ontstaat meestal tijdens de puberteit vooral wanneer de sebacous klieren actiever tijdens deze periode, waardoor de poriën en haarfollikels blokkeren. Dit resulteert in aantrekking bacteriën veroorzaken acne. Je kon dat punt helemaal rood te maken.


Wat zijn de oorzaken bacne?

Antwoord:

Talgklieren scheiden olie genaamd talg die de huid zacht, soepel en flexibel maakt. Maar tijdens de zomer of strenge winters, afhankelijk van het huidtype, talgafscheiding tijdelijk verhoogd of verlaagd. Dit zorgt ervoor dat de bacne. Terug acne wordt veroorzaakt door te veel zweten en zweten uit te oefenen. Dit wordt ook wel de reden dat de conditie van uw bacne verergert zijn.

In dit artikel heb ik zorgvuldig bestudeerd en meegenomen remedies "bacne". Ze zijn gemakkelijk te volgen en gemakkelijk in gebruik. Probeer voor maximale voordelen.

Hier zijn dingen die je kunt doen om bacne voorkomen:

1) exfoliëren de huid terug met een gaswasser gevoelige lichaamsdelen. Echter, probeer niet om over te schrobben het gebied. U kunt uw eigen scrub te maken door het toevoegen van een veel zout en veel suiker met olijfolie of melk. Dan kunt u schrobben met een loofah. Houd er echter rekening mee dat je rug wassen te hard zal leiden tot huidirritatie en je kon worden gelaten met huiduitslag en littekens.

2) comfortabele, losse kleding in de zomer te houden luchtcirculatie in je lichaam dat maakt je minder zweet. Katoenen kleding zijn de beste keuze tijdens zomers en zachte wol in de winter. Vermijd het dragen van strakke kleding als het moeilijk wordt voor de huid ademen. Dit zal ook het risico op bacne verminderen. Katoenen kleding anders zijn bekend om kalm te houden de huid, in tegenstelling tot nylon kousen. Dus als thuis proberen het dragen van katoen.

3) Na de komst naar de sportschool of na elke hectische, bezwete werk, veranderen kleding direct. U kunt ook een douche met warm water naar het zweet en acne-veroorzakende bacteriën in je lichaam te houden. Zorg ervoor dat losse kleding en comfortabel te dragen.

4) Wees vriendelijk voor de huid en gebruik zeep gemaakt van kiem doden glycerine of melk of moisturizer in plaats van het gebruik van agressieve zeep zeep. Harde zeep zal strippen van de natuurlijke oliën weg, waardoor de huid verder gecompliceerd, saai en droog.

5) Draag schone kleren en proberen om kleren te wassen met antibacteriële reinigingsmiddelen om ziektekiemen weg te houden.

6) Zorg altijd voor een evenwichtige voeding. Probeer een veel sap drinken en eten veel groene groenten. Groene groenten zijn lekker als goed gaar. Zij zullen u helpen het gewenste lichaamsvet en zuren te behouden, waardoor het risico verminderen van slechte vetten ruïneren de gezondheid van alle huid.

7) Probeer producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals neem, honing, limoen, multani mitti gebruiken en rozenwater voor de rug. Zij zullen helpen houden u evenwichtig oliën, waardoor het risico van acne verminderen.

8) Als je te veel van bacne en niets werkt hebben, waarschijnlijk, ga een bezoek aan een gerenommeerde dermatoloog zo spoedig mogelijk. Een goede dermatoloog is uw beste gids, altijd.

9) de tea tree olie is ook goed voor de behandeling bacne.

Shutterstock

10) Aloë Vera gel kan voor bacne om zwelling en roodheid te verminderen op zijn rug.

11) Wijzig uw lakens, slopen vaak.

Girls Take care, hoop dat ik geholpen! Laatste woord van mij is dat altijd een dermatoloog raadplegen als er enige kritiek op de verergering bacne. Heb een grote dag voor iedereen. Stuur dan uw waardevolle suggesties in de commentaren hieronder.

Let op: - Gebruik geen huismiddeltjes boven als u allergisch bent voor een van de hulpstoffen zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha