11 eenvoudige stappen om te springen Lunges makenBent u op zoek naar een oefening regime dat zal zorgen voor cardiovasculaire voordelen, evenals het versterken van de benen, armen, en Core? Zo ja, dan hebben we de beste set van oefeningen die je waarschijnlijk nergens anders vindt! Zijn genoemd lunges.

Lunges behoren tot de categorie "kracht oefeningen". Push ups, pull-ups en squats zijn andere belangrijke kracht oefeningen. Deze helpen atleten bouwen kracht in je benen en helpen mensen zoals wij vorm en stevig-up ons terug voor een super jeans fit. Die tenslotte, wil niet een back-up van de wedstrijd te branden!


Op een serieuze noot, we houden van lunges omdat deze samengestelde oefeningen helpen de knie en heup op hetzelfde moment, het versterken van onze billen, quadriceps, hamstrings, billen en kuiten. Ze ook helpen en invloed op de grote spieren van onze benen voor sport en andere activiteiten.

Vandaag leggen we uit hoe je de sprong longe basis om uw zorgen van fitness eindigen maken. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stappen zijn makkelijk te volgen!

Vooruit Lunge Jumps:

Stappen:

 1. Draag altijd sportschoenen aan enkelletsel te voorkomen.
 2. Staan op een harde, vlakke ondergrond. Vermijd het gebruik van een mat.
 3. Stap in een lunge positie door rechtop met je benen op heupbreedte en de handen op de heupen.
 4. Contract je buikspieren naar binnen en neem de kin naar beneden. Breng haar terug naar de halte.
 5. Neem een ​​stap voorwaarts door de invoering van de rechtervoet van ongeveer 2-3 meter voor. Houd uw rug recht.
 6. Til de linker voet lichtjes en balanceren op het puntje.
 7. Buig beide knieën in een hoek van 90 graden. Zorg ervoor dat uw rechter knie niet verder reikt dan de lijn punten. U kunt controleren, in de spiegel kijken parallel aan u.
 8. Pauze in deze positie 1-5 seconden.
 9. Nu spring zo hoog mogelijk, zwaai je armen.
 10. Zet de stand van de benen als je springt.
 11. Herhaal het proces met het linkerbeen.

U kunt doorgaan met de longe springt op de dij spieren vermoeid, en je hart begint hard te racen.

Om meer spieren te longeren, gebruik gewichten toe te voegen. Neem een ​​paar dumbbells, terwijl het longeren en het werk van uw bovenlichaam terwijl u werkt op de spieren van de benen en heupen. De weerstand zal de uitdaging zijn en kick-up van uw adrenaline niveaus.

Je zou ook kunnen werken de longe met bovenlichaam oefening als biceps krullen met halters om je lichaam te polijsten van top tot teen.

Als u zich verveelt, niet give- up; gewoon een beetje 'van variatie toe te voegen aan uw routine. Wij stellen voor dat gewoon van richting verandert. Gebruik een geneesmiddel bal en doe lunges langzamer of sneller dan voorheen. Deze veranderingen van de tijd zal het lukken bewonderenswaardig doen.

Veiligheidstips:

 • Houd je knieën uitgelijnd. De voorste knie moet worden geplaatst over de voet, en de rug knie zou wijzen naar beneden.
 • Gebruik altijd een spiegel geplaatst parallel aan je lichaam. Dit zal u helpen uw rug recht te houden en te voorkomen dat te veel van een voor- of achterover leunen terwijl het doen van de lunges.

Veranderingen Lunge:

U kunt variëren uw routine lunge naar 'omgekeerde longe' springt, wandelen lunges en side lunges. Deze zijn geavanceerde lunge oefeningen die je kunt proberen te hebben geperfectioneerd springen lunge vooruit. Het is raadzaam om schouder persen doen in het hoofd terwijl het longeren voor een geweldige cardio workout.

Dus, dit is de longe voor u! Het is gemakkelijk, zeer effectief, en het beste deel is dat je niets, maar je lichaam om de oefening te doen nodig. Je kon longe in het park, op het dak, of zelfs in de keuken, als de pot met kokend!

Gewoon longeren en vertel ons de voordelen die je ziet na het doen van deze grote oefening voor een paar dagen. Wij horen graag van u! Deel je ervaringen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha