11 eenvoudige stappen om Jacobson ontspanning techniek oefenenJacobson Ontspanning techniek, in de volksmond bekend als progressieve ontspanning van de spieren, bestaat al meer dan een eeuw geleden door de arts Edmund Jacobson. Deze beroemde spier therapie is goed voor je gezondheid, lichaam, geest en ziel. Het verjongt je zintuigen en maakt je weer levend voelen. Ik weet zeker dat er velen zoals wij, die leven sedentaire levensstijl en zijn moe van het werken voor uren aan een bureau. Voor ons, kon er een betere keuze dan na de ontspanningstherapie Jacobson zijn.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over Jacobson ontspanningstechniek zijn, zal dit artikel zeker helpen!


Hoe te beginnen?

Er zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden voordat de therapie. Met andere woorden, moet je voor te bereiden. Volg de onderstaande stappen en u zult klaar zijn.

Blessures:

Als u al een paar lichamelijk letsel, of zijn er een paar van ongevallen in het verleden geweest, moet u uw arts over deze raadplegen. Gelieve dit niet te nemen als je niet zijn aanbeveling.

De omgeving:

Is het mogelijk om een ​​versoepeling techniek in de drukke plaatsen te oefenen. U moet een omgeving die je zintuigen kalmeert en stelt u in staat om te ontspannen te selecteren. U kunt kiezen voor de slaapkamer of zelfs in de tuin aan de ontspanning techniek te oefenen.

Comfort Level:

Een ander ding dat telt is uw niveau van comfort. Je nodig hebt om comfortabel te zijn waar je ook bent. Zo kalm en neem een ​​paar keer diep adem. Je kunt je schoenen uit, als je wilt. Draag losse kleding. Dit zou moeten helpen.

Geen Praktijk Na zware maaltijden:

Dit is het laatste wat je moet nooit doen voordat je enige vorm van ontspanning techniek te doen. Vermijd deze praktijk na het ontbijt of lunch. Het zou een beter idee om dit vroeg in de ochtend te oefenen voor het eten zijn.

Technieken:

Nu we klaar zijn met de voorbereiding, gaan we door middel van de technieken.

Zodra je ontspannen bent, zal je beginnen brengen je aandacht op de rechterhand. Maak een vuist en gespannen deze spiergroep. Houden voor een paar seconden en laat het ontspannen.

Vervolgens zal de aandacht op het gebied van de bovenarm rechts. Gespannen de spiergroep zoals je voorheen deed. Houden voor een paar seconden en laat het ontspannen.

Na deze, zullen we doorgeven aan de linkerhand en armen. Herhaal hetzelfde proces.

Zodra we klaar zijn met de handen, zullen we onze aandacht te brengen op het voorhoofd. Hiervoor moet je wenkbrauwen hoog te verhogen. Houden voor een paar seconden en daarna ontspannen.

De aandacht beweeg je ogen en wangen nu. Houd je ogen gesloten. Nu knijp de oogbollen.

Je mond en kaak na te komen. Open groot en breed mogelijk, alsof je gapen. Houden voor een paar seconden en koel.

Het geven van aandacht aan de nek regio. Probeer niet te belasten. Hoe voren te komen, breng het hoofd naar achteren heel langzaam. Je moet kijken naar het plafond.

Nu, naar de schouder en zijn messen. Knijp ze voor een paar seconden en ontspan.

De borst en buik mag niet worden weggelaten. Je hebt om te ademen en laat je longen en borst vullen de lucht.

Vergeet niet de heupen en billen. Zorg ervoor dat u het aanspannen van de spieren van de billen ook.

1 Nu, kunt u zich richten op de linker en rechter been. Til elk been afwisselend tot 90 graden, vast te houden en te laten ontspannen. Vergeet niet om je kuitspieren rekken.

En dat is het ─ een lichaam volledig ontspannen! Volg deze stap-voor-stap en je zal de verlichting die u zoekt na een hectische dag op het werk te vinden. Het Werkt! Probeer het!

Hoe ga je ontspannen aan het eind van de dag? Deel je tips en technieken met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha