11 eenvoudige manieren om een ​​platte buik te krijgen in een weekUw buikvet je dwars zit? Heb je je ooit afgevraagd of je een platte buik ongelooflijk sneller dan een van uw collega's kon krijgen? Dankzij de huidige sedentaire levensstijl en slechte eetgewoonten, is het geen wonder dat een dikke buik is iets dat is lastig de meesten van ons.

Wat als u over een manier om zich te ontdoen van de buik in meer dan een week? Ongelooflijk, is het niet? Dit is wat deze post is alles over! Ga je gang en geef het een te lezen!


Hier krijg je een platte buik zonder te oefenen:

Eet kleinere porties vaker:

Dit is een geweldige manier om zich te ontdoen van buikvet. Wij stellen voor dat in plaats van het eten van drie volledige maaltijden en overbelasting van het spijsverteringsstelsel, schakelt u over op het eten van kleinere porties ongeveer 2 of 3 uur rijden. Voordelen zou minder uitbreidende buik en een supercharged stofwisseling om meer vet te verbranden.

Verminder je inname van vezelrijke producten:

Soms zijn de meesten van ons slachtoffer geworden van een zwelling, die een enorm zwelling van de buik (1) veroorzaakt. Zwelling kan worden vermeden door het beperken van de inname van voedsel vezelrijk die zwelling, inclusief:

 • Broccoli
 • Bonen
 • Spruitjes
 • Bloemkool

Deze groenten vezelrijk zijn goed voor het lichaam, maar dodelijk voor de lichaamsvorm. Wij stellen voor dat ze te elimineren uit uw dieet deze week als ze gas en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Het kan echter geleidelijk worden geherintroduceerd in uw dieet na een week.

Regelmatige inname van rauwe groenten en fruit:

Wij adviseren u niet te veel rauwe groenten en fruit te eten in een keer. Beter om ze te eten in kleinere porties verdeeld over de dag dat kan ertoe leiden dat de maag te rekken.

Verminder Zuivel:

Zuivelproducten, vooral bij mensen die lactose-intolerantie (2), waardoor gas voorwaarden van ongemak en zwelling. Dit gebeurt omdat ze moeite hebben met het verteren 'lactose', de suiker die in melk hebben. Suggereren met yoghurt en vasthouden aan kleine porties van melk en haar producten. Het zal ook voor zijn grote vorm als je eet zuivelproducten met andere voedingsmiddelen.

Eet meer kalium-rijke voedingsmiddelen:

Voedingsmiddelen met een hoog kalium, zoals avocado's, bananen, papaja, mango, meloen en yoghurt hebben een aantal voordelen-bloat reductie. Dit komt omdat kalium is een natuurlijk diureticum, die helpt bij het behoud en de zwelling (3) water te verminderen.

Eet meer bessen en noten:

De bessen zijn dikke vette voedingsmiddelen te bestrijden. Wetenschap bewijst dat ze stoppen met vetcellen van steeds groter. Ook deze helpen de vetcellen in de productie van "adiponectine, een hormoon dat helpt om ontsteking te verminderen, terwijl het verlagen van de bloedsuikerspiegel.

Noten kan ook helpen om je buik strak. Onderzoek toont aan dat mensen die noten twee keer per week te eten zijn veel minder kans om gewicht dan degenen die dat niet doen krijgen.

Drink meer water:

Het water is geweldig voor je gezondheid, maar het is nog beter als u probeert om gewicht te verliezen en plat uw maag. Dit komt omdat wanneer je genoeg water drinkt, je bent eigenlijk helpt het systeem om een ​​goede waterhuishouding, die helpt bij het vasthouden van water, een belangrijke oorzaak van gezwollen buiken verminderen behouden. Het water maakt je ook een vol gevoel en vermindert overeten.

Groene thee helpt:

Groene thee zit vol met antioxidanten genaamd catechinen '' waarvan bekend is dat buikvet te verminderen. Wij raden u aan binge op groene thee voor de training.

Begin de dag met een smoothie:

Smoothies zijn een geweldige manier om gezond en gehydrateerd te blijven. Ze zijn gemakkelijk een van de beste manieren om de dag en doen. Suggereren watermeloen smoothie, want deze vrucht is rijk aan een aminozuur genaamd 'arginine', die bekend is om lichaamsvet te verlagen en de spiermassa.

Een ananas smoothie palen omhoog met 'bromelaïne, een enzym dat helpt breken eiwitten en verbant zwelling.

Maak Ginger uw vriend:

Gember helpt niet alleen om de darmen te kalmeren en vermindert de zwelling, maar ook een uitstekend middel voor gas. U kunt gember nemen, hard en met uw groene thee, of u kunt kleine stukjes wortel in water koken om gemberthee maken. Pepermunt werkt goed te bestrijden bloat. U kunt pepermuntsuikergoed hebben, drinken muntthee of voeg pepermuntbladeren aan water of groene thee.

1 weg te blijven van alcohol en koolzuurhoudende dranken:

We proberen niet om rotjes suggereren dat je uit de buurt van uw favoriete drankjes blijven. Alcohol is niet je vriend, als je een platte buik, want het zorgt ervoor dat het lichaam om meer vet je eet te slaan. En dat is niet alles; Ook doet branden ongeveer 36% minder vet dan je zou doen als je zonder alcohol.

Alcohol kan ook de productie van vetverbrandende hormonen in het lichaam remmen. Koolzuurhoudende dranken bevatten gas en vervolgens, na hen consumeren natuurlijk eindigt met meer gas in het maagdarmkanaal, hetgeen leidt tot zwelling.

Hier krijg je een platte buik oefeningen:

Oefeningen die zich richten op het gehele lichaam zijn het beste voor het verliezen van gewicht op de buik. Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal specifieke oefeningen die je kunt doen om een ​​fantastische en buik plat te krijgen.

Cardio:

Aerobic oefening is je grootste wapen tegen buikvet. Het is de beste manier om zich te ontdoen van visceraal vet diep opgeslagen in de buik. En studies tonen aan dat het zelfs beter dan de weerstand training of krachttraining. Ja, moet een stevige wandeling of zwemmen de uitweg zijn, als je een platte buik in een week. U wilt klok up aërobe activiteit gedurende 10 minuten elke verspreid over de dag, in plaats van te proberen om krachtig te oefenen voor een lange tijd aan een stuk.

Crunches:

Deze specifieke oefeningen zijn heel goed om je buik plat, terwijl ze werken op de spieren aan de voor- en zijkanten van de buik. Hier zijn een aantal crunches je kunt doen om zich te ontdoen van maag vet:

 • De Pelvic Tilt Crunch:

Dit is uitstekend voor een platte buik snel te krijgen. U kunt deze crisis doen door liggen open op een stabiliteit bal met je rug en hoofd gedrukt op de bal. Houden de voeten samen op de vloer en het houden van een 5 tot 10 pondendomoren in hand tegen zijn borst. Nu, span je buikspieren en crunches met je schouders van de bal. Hef je handen omhoog, proberen te bereiken om de hemel. Herhalen.

 • Armen boven Straight-Leg Crunch:

Ga op je rug liggen met je armen gestrekt naar achteren en benen verhoogd onder een hoek van 45 graden. Breng uw armen en til je schouders van de mat, terwijl het verhogen van uw benen tot ze loodrecht op de vloer. Keer terug naar de startpositie. Doe 3 sets van 15 herhalingen en geleidelijk op te bouwen.

Werk je kern:

De kern omvat buikspieren en spieren van de onderrug, bekkenbodem en heupen. Het heeft een totaal van 15 spieren door. Dus om een ​​platte buik te krijgen, moet oefeningen zoals planken en push-ups om al deze spieren pakken. Deze oefeningen zijn onder andere:

 • De Side Plank:

Het kan deze eenvoudige oefening door liggend op de linkerkant met de elleboog direct onder de schouder en de poten boven elkaar. Leg je rechterhand op de rechterkant. Nu, span je buikspieren en til je heupen van de grond. Op deze manier wordt u werkt direct buikspieren. Houd minimaal 30 seconden en herhaal aan de andere kant.

 • Training Push-Up:

Begin met trainen in push-up positie. Plaats je handen op de grond 2 centimeter breder dan je schouders. Nu, met je voeten in de plaats, loop je handen uit net zoveel mogelijk, totdat je rek voelt in je buik. Ga terug op dezelfde manier. Wij raden u doen 10-12 herhalingen voor een goede ab workout.

Stress en angst moeten tijdens deze week worden vermeden. De stress produceert het hormoon 'cortisol', waarbij de toename in gewicht op de buik gebied stimuleert. Dus blijf gewoon kalm en draag!

Hier zijn enkele andere manieren waarop je het uiterlijk van een buik kan verminderen:

Permanent:

Dit vereist betere houding. Maar, werken aan houding, zo stond hoger kan je er £ 5 dunner. Staan zodanig dat het bekken is versoepeld. Het kan ook opstaan ​​tegen een muur om te zien of je houding is recht. Controleer of terug wordt gedrukt tegen de muur zonder meer dan een centimeter tussen de muur en de onderrug. Als gap betekent dat het bekken niet recht is.

Zorg er ook voor om de ribbenkast af te stemmen op de maag. Nu, trek je schouders naar achteren en laat ze zachtjes vallen en sloeg zijn hoofd op de rug. Strek je nek verbeelden een touwtje door het opheffen van de bovenkant van het hoofd zachtjes.

Hoe maak je een gewoonte die zich lang? Wij raden u proberen Pilates. Onderzoek toont aan dat Pilates is een van de beste manieren om houding te verbeteren en versterken van uw ab-en rugspieren. Hier is een beweging Pilates kan worden gedaan terwijl je nog in bed dat je houding recht zal vast voor de dag.

Ins buik:

Teken in je buik aan de wervelkolom, terwijl je ligt op het bed. Langzaam, strijk je onderrug naar het bed met behulp van de kern spieren. Wij raden u uitademt terwijl zijn buik en adem op de release. Herhaal keer at-leastten om een ​​rechte houding.

Slaap vroeg:

Slaap heeft vroeg een aantal voordelen. Dwarsliggers voormalige hebben minder kans om teveel te eten. Eet goed en oefening zal je een platte buik te geven als je genoeg slaap krijgt. Nu weten we zeker dat het krijgen minder slaap de niveaus van het stresshormoon 'cortisol', die de opslag van vet rond je navel verhoogt kan verhogen. E 'werd ook gekoppeld aan verhoogde niveaus van diepe buikvet.

Maak je garderobe werk voor u:

Altijd kiezen voor kleding en textiel buik-afvlakking. Kies stoffen die de buik afromen. Gebruik van natuurlijke stoffen en lycra sloot dat iedere bobbel benadrukt.

Omleiden van het oog van de buik kleding die de buste te benadrukken, bijvoorbeeld het kiezen. U kunt ook gaan om de vorm-wear op de buik te minimaliseren en uw leven te verminderen.

Dieet voor snel gewichtsverlies:

Volgende is de super-dieet u kunt volgen om de snelle gewichtsverlies!

Het beste dieet voor snel gewichtsverlies is exclusief de volgende voedingsmiddelen:

 • Alle suikers, waaronder verfijnde en natuurlijke suikers. Je nodig hebt om alle bewerkte voedingsmiddelen met toegevoegde suikers te vermijden. Verminderen ook de honing, vruchtensap, en gedroogd fruit.
 • Vermijd ook alle zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals rijst, pasta, pasta of brood. Schakelen naar volle granen zoals bruine rijst en volkoren brood of laat het uit als je wilt om het vet te verminderen in een week. U kunt opnieuw rijst zodra uw week om is.

En na zijn voedingsmiddelen die u kunt opnemen in uw dieet:

 • Groenten en fruit.
 • Vasthouden aan eiwitten en groenten leunen deze week. Inclusief een portie fruit of noten en snacks tussen de maaltijden.
 • Wij raden u aan seizoen uw maaltijd met olijfolie, dat maakt je een vol gevoel.

Volg de tips vandaag en zich te ontdoen van je buik vet in minder dan een week! En deel uw ervaringen met ons door commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha