11 Beste Yoga oefeningen bal om de stabiliteit te verhogenBen jij een van die honderden die wensen uit te oefenen, maar een zware training is niet jouw kopje thee? Denk je dat je iets veel eenvoudiger om uw fitness doelen te bereiken nodig? Soms worden we verzanden door zwaar materieel en hard in de sportschool en wil graag iets makkelijk te gebruiken in vorm te krijgen.

Als het gemak van werken is wat je zoekt, dan heb je de yoga bal naar je redding!


De bal Yoga, ook wel aangeduid als een Zwitserse bal, is een oefening apparatuur die heeft opgedaan veel populariteit in de afgelopen jaren. Het kan worden gevonden in de meeste sportscholen, en geeft je precies wat je wilt! Wilt u weten wat voor soort yoga bal oefeningen die je moet doen? Dit bericht heeft u gedekt! Ga je gang en lees verder!

Stretching:

Zorg ervoor dat de kogel zijn ondersteund op de vloer. Zit op de bal met je benen recht. Nu langzaam achterover leunen totdat je rug bochten in een boog en de palmen van de handen de grond raken.

Murano:

Leg een bolletje yoga zes meter van een muur. Lie open op de bal met je onderrug op de centrale. De voeten plat op de muur, knieën moeten worden gebogen op 90 graden, en kalveren horizontaal liggen. Plaats je handen achter je hoofd en ellebogen aan de zijkanten. Crunch boven en naar beneden.

Twists yoga bal:

Liggen op een yoga bal naar boven en de voeten op de grond. Houd een geneesmiddel bal naar je borst niveau en strek je armen. Houd je kont op de bal, langzaam draai je je bovenlichaam naar links tot je knokkels wijzen op de muur. Terug naar de beginpositie en herhaal aan de andere kant.

Roll en Curl:

Stap in een push-up positie met je handen op de grond, op schouderbreedte uit elkaar en bovenbenen rusten op de bal yoga. Houd je buikspieren en bilspieren strak, buig je knieën om de bal te rollen in yoga aan de rechterzijde van de borst. Rolt nu de bal terug, de uitbreiding van de benen. Herhaal aan de andere kant.

Lagere Abs Crunch:

Ga liggen op de vloer met je armen naast de vloer en kalveren op de bal. (A) Til de achterkant zonder te buigen of overkoepelende je rug. (Span de buikspieren te ondersteunen). (B) Met opstaande heupen nog steeds, buig je knieën en rol de bal in de richting van je voeten tot aan uw voeten plat op de bovenkant van de bal. Langzaam terug naar de beginpositie. Herhalen.

Opdrukken:

Liggen met de buik op de yoga bal en loop je handen naar voren op de grond totdat je dijen rusten op de bal. Het buigen van de elleboog en trekken in de buik in de richting van de wervelkolom, lager uw bovenlichaam in de richting van de vloer. Hou deze positie, en dan doen push-ups tot je ellebogen zijn recht.

Squat:

Plaats de yoga bal tussen de muur en het achterste onderste deel. Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Buig je knieën en get down, het waarborgen van de schouders zijn niveau en de heupen zijn vierkant. Houd deze positie en terug te keren naar de verticale positie.

Buik crunches:

Zit op de bal met je voeten op de grond, op heupbreedte. Kruis je armen over je borst en houd uw rug recht. Nu, een aanscherping van de buikspieren achterover leunen totdat je bovenlichaam spieren voelen strak. Houden voor drie tellingen en terug te keren naar de uitgangspositie.

Bal Overhead Squat:

Doe een kraakpand met traditionele yoga bal in de hand het hoofd verlengd. Doe het met je romp rechtop.

Plank:

Ga uit van een push-up met je onderarmen rusten op de bal. Houd je buikspieren strak en je nek in lijn met je ruggengraat. Houden voor een paar seconden.

Jog Ball 1:

Zitten hoog op de bal met abs getrokken in strak. Til je knieën op en neer van de grond af kan plaatsen, terwijl stuiteren op de bal.

Doe deze oefeningen met yoga bal voor een meer gezond en fit! En laat ons weten hoe deze oefeningen ons hebben geholpen om uw dromen van fitness te realiseren! Commentaar in het vak hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha