11 Beste Kegel oefening video's en hun voordelenDe oefeningen aan te scherpen en te voorkomen dat problemen van urinoir incontinentie worden Kegel oefeningen genoemd. Deze training regimes helpen om de spieren van de bekkenbodem kern te versterken en helpen om een ​​goed seksleven te onderhouden. Hier zijn de beste oefening video Kegel verzamelden voor u om te profiteren van de voordelen als regelmatig geoefend.

Voordelen van Kegel oefeningen en hun video

Hier zijn een aantal Kegel oefeningen voor vrouwen video's die hen zal helpen doen thuis


De Pelvic Tilt:

Om te beginnen met de opleiding regime bekken hardcore, men moet opwarmen voordat up. Dit is een oefening die helpt de bloedstroom te stromen door het bekkengebied, die op zijn beurt geeft de spieren goede rek. De oefening is op je rug liggen met je knieën te liggen tot aan je hoofd en langzaam til je je billen naar de hemel. Houd gedurende 10 seconden, zal het een goede warming-up te geven voor het bekkengebied. Kegel oefeningen Deze video zal helpen een duidelijk beeld krijgt.

Classic Kegel:

De Classic Kegel oefening is gunstig voor de bekkenbodemspieren te versterken. Deze oefening is een must tijdens de zwangerschap om het bekkengebied te versterken. Om hetzelfde te voeren, kunt u op de grond liggen of zitten op een sportschool bal met de benen wijd open. Dan, zonder druk zetten van de onderbuik of de dij, gewoon draai het bekkengebied opening en rust. Het is een kwestie van samentrekking en afgifte van ten minste 4 of 5 keer per dag.

Bekken Push-up:

Push-ups zijn niet alleen om toon je armen, schouders en buikspieren, maar ook kan een goede manier om de spieren van de bekkenbodem te versterken. Deze stijl kan een beetje 'anders dan normaal. Het enige wat je hoeft te doen is in push-up positie te houden; probeer je voeten optillen balanceert op zijn knieën en palmen. Ga dan naar beneden met een lichte buiging in de ellebogen en weer opstaan. Herinner me niet om je voeten te houden neer op wat wordt gedaan met 10 herhalingen van de oefening.

Schouder Bridge:

De brug oefening is een geweldige manier om je buikspieren en het gebied van het bekken te versterken. De brug van de schouder is zo'n oefening die kracht geeft moet je bekkengebied. Als je op je rug liggen en til je knieën naar het plafond, langzaam til de heup naar boven om een ​​brug te vormen en dan strek je linkerbeen recht. Na 10 seconden, til het been recht omhoog, alsof je marcheren de weg vooruit.

Side been lift ligt:

De lift been kant is een oefening op het handvat van de liefde slechte plek te krijgen, maar helpen om de bekkenbodemspieren ook scherpen. Liggen met uitzicht op de linkerkant van het lichaam met de linkerhand op de heup en onder en til je je linkerbeen omhoog en omlaag vijf keer. Eenmaal gedaan, zet het basisstation aan de rechter kant en herhaal hetzelfde.

The Butterfly:

De beat van een vlinder is heel leuke oefening en helpt om stress te gemakkelijk DE. Zoals wordt gedaan door te focussen op het bekkengebied, heb een grote Kegel oefening vormen. Zit rechtop met je voeten dicht bij je bekkengebied. De training zal je knieën gebogen naar links en rechts tegelijk. Houd vast aan je voeten en beginnen te fladderen haar dijen op en neer op zijn minst 10 keer. Dit versterkt de binnenste dijspieren geven druk om uw bekkengebied.

Diep ademhalen:

Ademen is de beste manier om stress uitademen en frisse lucht inademen en ook de samentrekking van het bekkengebied ademt in en uit. Zittend in een comfortabele gekruiste been houding ademhaling in en uit; neem 5 keer diep adem en elke keer dat u een adem contract neemt de bekkenbodemspieren en loslaten wanneer je uitademt.

Spinal Twist:

Spinale twist is een goede manier om de buikspieren te ontspannen. Het enige wat je hoeft te doen is naar voren leunen met zijn handen op zijn knieën en buig naar links en dan naar rechts. Herhaal deze ten minste 10 maal.

Knieën rollen:

Ga liggen op de vloer kunt u uw bekkenbodemspieren geven een goede duw en trek de knie roll. Hef je knieën naar je borst en doe een virtuele cirkel in de lucht met je knieën. Hoe kan het bekkengebied verscherpt elke keer dat je een rol te nemen.

Mosselen:

Om deze oefening je nodig hebt om in de voorkant van de linker kant en trek je knieën naar je borst te voeren. Als je eenmaal in die positie, houd uw voeten bij elkaar en je linkerknie te verhogen aan de zijkant en breng langzaam naar beneden. Doe deze oefening vijf keer en positie te veranderen aan de rechterkant om hetzelfde te doen.

Leg 1 - bekken darmkanaal:

De stretch been-bekken is het losmaken van de spieren van de benen en het versterken van de bekkenbodemspieren samen. Neem de positie liggend op je buik en til je benen terug. Uitgevoerd met een tempo van stretching elk been terug en laat ze de billen raken.

Volg deze Kegel oefeningen voor vrouwen video's en het versterken van de spieren van de bekkenbodem. Vergeet niet om een ​​reactie achter!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha