10 zonden van BEAUTY We moeten stoppen met het plegen10 zonden van BEAUTY We moeten stoppen met het plegen

Er zijn zo veel beauty tips, trucs en hacks die er voor ons beschikbaar, maar er zijn ook vele manieren mis met make-up te gaan. Soms is het niet eenvoudig om alle normen van schoonheid te houden, en dit kan ons leiden tot een aantal ernstige zonden van schoonheid te plegen. Om deze onaangename problemen te voorkomen, lees deze tien zonden van schoonheid dat we moeten stoppen met het plegen van.

1. Het niet hebben van een goede schoonheid regime

Op zijn minst, te verwijderen make-up voor het slapen gaan, exfoliëren je gezicht een paar keer per week en regelmatig hydrateren, ongeacht hoe vers en perfect gehydrateerde huid al verschijnt. Je zou willen dat zo houden voor zo lang mogelijk, is het niet? Peeling wordt meestal gedaan in de douche, zodat niemand meer tijd zou hebben gewild, en moustirising maar het duurt ongeveer een minuut, zodat je echt geen excuus om te slaan.


2. Verwaarlozing zonnebrandcrème

We hebben het al gezegd en we zullen het opnieuw zeggen: de zon is de nummer een boosdoener als het gaat om rimpels. Zonnestraling riool de vochtigheid van de huid en verhoogt de zichtbaarheid van fijne lijntjes, ouderdomsvlekken en rimpels. En dat is echt de minste van de problemen die de zon kan veroorzaken. Dus vergeet niet dat zonnebrandcrème is niet alleen voor de zomer; Winterzon kan net zo schadelijk voor de huid.

3. overdrijven met een kleurtje

Spreken van de zon, sommigen van ons zijn nog steeds geobsedeerd met het krijgen van een grote tan voor het zomerseizoen, en sommige mensen hebben de neiging om de zon, of de nep tan misbruiken. Tan voorzichtig maar veroorzaken geen brandwonden jezelf, oké? Ook proberen om langdurige zon te vermijden, is aangetoond ongezond voor je.

4. overslaan oefening

Elke tijd besteed aan huidverzorging, niet verwaarlozen oefening niet. Niet alleen houd je gewicht onder controle, profiteert het hele lichaam, met inbegrip van de huid. Oefening, die alleen snel zou kunnen worden die op een dagelijkse basis voor ten minste een half uur, verbetert de bloedcirculatie, en een goede circulatie is essentieel voor een gezonde huid en mooie kijken.

5. Het negeren van vervaldata truc

Natuurlijk kunt u de vervaldatum van uw lippenstift elke keer dat u een aanvraag te onderzoeken, maar als je het gevoel dat is al een tijdje ', te controleren. Dit geldt dubbel voor dingen die je op je ogen, vooral mascara. Als u wilt, plak er een briefje op mascara met de datum waarop het werd aangekocht, en zes maanden later weg te gooien, afgewerkt of niet. Mascara is een van de producten die broedplaatsen voor bacteriën kunnen worden, en echt niet wilt dat deze bugs sluit je ogen.

6. Niet verwijderen make-up 's nachts

Wij zijn ook maar mensen, en onze energie is soms beperkt, dus, uiteraard, kunnen we helemaal uitgeput na een lange dag, maar dit is echter niet een excuus om naar bed te gaan zonder het verwijderen van je make-up. Net zoals je niet naar bed gaan zonder je tanden poetsen, moet je niet naar bed zonder dat correct verwijderen van uw make-up.

7. Zodra je pop, kun je niet stoppen, maar je moet!

Elke dermatoloog waarschuwt tegen, maar we blijven om te gaan met de plotselinge acne dramatisch: we pop hen en hoop dat ze snel te herstellen. Soms doen ze, maar vaak ook niet. Probeer de verleiding te weerstaan, en in plaats van deze harde ingreep of voordat het op zijn minst proberen een aantal natuurlijke remedies zoals citroen of kamille, de bestrijding van bacteriële infectie die eigenlijk veroorzaakt puistjes.

8. Behandel uw huid met hardheid

De huid houdt niet van ruwe behandeling. Dit betekent dat, samen met niet popping puistjes, niet de huid te moeilijk schoon te maken na een douche en trek niet, kracht of uitrekken. Dit omvat niet alleen de tijd wanneer u wrijven in uw moisturizer, maar ook Draag comfortabele kleding die goed passen, uit je ondergoed en eindigend met jassen.

9. overdrijven met het scheren

Sommige vrouwen vinden het nodig om strategische gebieden scheren op hun lichaam elke dag. Snel en effectief als scheren is, doe het elke dag niet een plezier doen om uw huid. Vanwege de constante krabben, de huid in gebieden vaak geschoren - en deze zijn meestal gevoelige gebieden - je begint te ruw en chronisch geïrriteerd. Dus als je de gedachte van het zien van een beetje 'haar kort niet kunnen verdragen, overweeg waxen in plaats van scheren.

10. Het gebruik van heet water

Het warme water heeft een ernstige uitdrogend effect op je huid. Dit is de reden waarom je je zo jeukende na een warme douche voordat slather vochtinbrengende crème op, in het geval dat u benieuwd. Was je gezicht en de douche met alleen warm water. Beschouw koude douches als goed, kunnen zij zeer verfrissend in de warme maanden. Koud water gecombineerd met zachte peeling zal niet alleen je huid mooier, maar zal ook het stimuleren en verfrissen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha