10 zonden te plegen waarschijnlijk10 zonden te plegen waarschijnlijk

Wanneer u de make-up op dezelfde manier voor een lange tijd lopen, kun je in de gewoonten die moeilijk te doorbreken zijn. Je zou ook fouten maken en zelfs niet te beseffen, dus hier zijn tien van de meest voorkomende fouten die mensen maken met hun make-up. Check ze uit en kijk of je schuldig aan een zonde truc zijn!

1. Te veel blush

Blush moet een gezonde gloed te geven en toe te voegen frisheid aan je gezicht, maakt je niet uitzien als een clown! Bij de toepassing van blozen, altijd rekening met je huidskleur. Eerlijke huidtinten zien er goed uit met roze of roze en donkere huid ziet er geweldig uit met donkere tinten, zoals pruimen en bessen. Mengen altijd goed in; Het moet eruit zien als bijna smelt in de huid.


2. Slechte keuze van de stichting

Er is een ruime keuze aan stichtingen beschikbaar in de markt, dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen de verkeerde kleur hebben gekozen. Bij het kopen van een stichting, op zoek naar een kleur die past bij de natuurlijke huidskleur naadloos en vergeet niet, je kunt meer dan een schaduw te gebruiken om de perfecte look te creëren. Hij is voorzichtig niet aan de stichting overdrijven, zal echter zoeken of cakey.

3. Het toepassen van stichting voor de droge huid

Maakt niet uit hoe je romige foundation lijkt, gaat het niet om de huid droog en schilferig te verbergen. Als je een droge huid hebt, hydrateren dag en nacht, of anderszins stichting alleen het probleem te benadrukken en maken de huid er moe en ouder.

4. wenkbrauwen Dodgy

Het maakt niet uit hoe goed de rest van je make-up ziet er als je wenkbrauwen kijken verkeerd, zullen mensen merken. Sommige mensen scheren ze volledig onnatuurlijke onderzoek en lijnen trekken, terwijl anderen laat ze volledig ongeschoonde. Houd je wenkbrauwen goed voorbereid en geconditioneerd en gebruiken subtiele tonen van wenkbrauwpotlood dat uw teint en haarkleur te vullen.

5. Met behulp van make-up die niet voldoet aan uw leeftijd

Dit is een vergissing en een gemeente die is gemakkelijk om in te vallen, maar als je nog steeds doet de truc vandaag, op dezelfde manier als je vijftien jaar geleden deed, wilt u misschien nog een kijkje te nemen. Sommige dingen zijn echt beter aan de jongeren!

6. Gebruik geen primer op de vette huid

Als je een vette huid, dus nooit de primer overslaan. Gebruik een mat effect achtergrond, alvorens elke foundation en dat zal helpen bij de bestrijding elke glans op je gezicht. Het absorberende doekjes met u 'ook een goed idee om een ​​beetje te nemen' als je uit te gaan voor een snelle touch-up, indien nodig.

7. Omdat het te verlegen met make-up

Make-up is er om u goed niet te verstoppen kijken. Niet te verlegen met make-up en niet bang om te experimenteren. Als je make-up maakt je je goed voelt en vult u met vertrouwen, dan is de truc is een goede truc.

8. misbruik maken van heldere kleuren

Heldere kleuren kan zien er geweldig uit, maar het kan worden misbruikt. Als u wilt een felle lippenstift te dragen, bijvoorbeeld, houdt de rest van het gezicht natuurlijker, omdat er te veel felle kleuren en dat zal botsen en kijk maar raar.

9. Het gebruik van de goedkope truc

Veel mensen moeten werken om een ​​budget deze dagen, maar niet beknibbelen op de make-up als je het niet nodig hebt. De veel goedkopere make-up niet zo lang duren en ingrediënten die u en uw huid kan schaden bevatten vaak.

10. Niet mengen

Als u niet wilt dat uw make-up te kijken als een kind heeft gedaan, dan moet je samen te voegen, en je moet goed mengen. Wat ook de make-up die je gebruikt, altijd voor zorgen dat in de war raken bij de bodem, alvorens meer. Vergeet ook niet om de truc te controleren in verschillende lichten, om er zeker van dat het gaat om er goed uitzien, waar je ook gaat.

Welke andere fouten en zonden make-up meisjes maken vaak uw mening?

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha