10 Yoga houdingen te helpen bij de behandeling koudeYoga helpt de behandeling en preventie vele soorten ziekten en aandoeningen. Wist u dat yoga ook kan helpen bij de behandeling veel voorkomende aandoeningen zoals verkoudheid en congestie? Het lijkt ongelooflijk, is het niet? Veel asanas (houdingen) helpen de effecten van koude en congestie van het lichaam te verminderen.

Wilt u weten wat ze zijn? Lees dit en kom erachter!


Hoofdstand Pose (Sirsasana):

Dit is een van de meest moeilijke yogahoudingen te voeren. Toch maakt het lichaam zelf ontgiften door de bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor zuurstof en verwijdering van cellulaire afval. Het is een van de meest effectieve asana congestie compensatie (1).

Bow Pose (Dhanurasana):

Dit is een andere pose ontworpen om duidelijk congestie te helpen. Dit wordt gedaan om de kist te openen en waarbij de overdracht van zuurstof naar dit gebied. Zoals de rug, buik, borst en buik stretch, wordt de borstkas geopend, en je beter ademen. Het is een geweldige vormen om de symptomen van verkoudheid te verwijderen. Dhanurasana creëert spanning in je lichaam die je helpt om te ontspannen en beter slapen. Deze asana is er een die in de ochtend en avond (2) worden uitgevoerd.

Ploeg Pose (Halasana):

Deze locatie is fantastisch voor de behandeling van sinusitis. Deze asana vereist een hoge mate van flexibiliteit te trekken. En als je ongemakkelijk uitvoeren van de ploeg pose liggen voelt, kunt u in plaats daarvan buig je knieën naar je oren in alternatieve (3).

Camel Pose (Ustrasana):

Deze positie helpt geopend de borst en helpt duidelijk de luchtwegen. Als u bij de hielen van de voeten is te moeilijk voor je, hou je handen op je heupen en buig zo ver als je kunt, totdat je rek voelt. Vergeet niet dat deze houding serieus je rug kan beschadigen als ze niet goed gedaan, dus zorg ervoor dat je het blok kameel stelt voordat u probeert (4).

Brug stelt (Sethubandasana):

De brug leggen of sethubandasana is een effectieve asanas dat helpt om de kist te openen en pomp vers bloed naar het hoofd. Deze asana stimuleert de thymus, hetgeen een belangrijk orgaan van immuniteit. Deze asana is zeer nuttig voor het opruimen van congestie en koude (5).

Neer Hond Pose (Adho Mukha Svanasana):

De hond tot vaststelling of Adho Mukha Svanasana stimuleert de beweging van leukocyten door het lichaam, waardoor het bestrijden van de gifstoffen en helpt afvoer van uw borsten (6).

Zittende Spinal Twist Pose (Ardha Matsyendrasana):

Deze asana helpt duidelijk congestie en koud door het activeren van het lichaam en het immuunsysteem stimuleren. Het helpt om de immuniteit lichamen te activeren secundaire en ontgift het lichaam, helpt om gifstoffen te zuiveren (7).

Dirgha Shwasan (diepe zucht):

Dit is een soort van pranayama die geblokkeerde neusgaten geopend helpt. Dirgha shwasan ook verbetert ademhaling, verhoogt de weerstand en verbetert bloed oxygenatie (8).

Anuloma-Viloma (Alternate neusgat ademhaling):

Dit is een andere effectieve pranayama te helpen duidelijk verstopte neus en congestie in de borst. Anuloma Viloma en helpen openen de neusholte en helpt om de lichaamstemperatuur te reguleren. Deze oefening helpt ook om het bloed te zuiveren en laat je helemaal opgekikkerd.

Kapalbhati:

Kapalbhati is een yoga-systeem dat het lichaam zuivert. Wanneer u deze ademhalingsoefening doen, creëer je wrijving geforceerde ademhaling verwarmt de nasale spoor, zodat het niet langer de koude virus van het vuur. Dit is de yoga praktijk effectiever worden uitgevoerd wanneer u wilt om de lichaamstemperatuur te verhogen, of om zich te ontdoen van koude of congestie te krijgen.

Deze yoga posities zijn degenen die u zullen helpen zich te ontdoen van koude en congestie te krijgen. De volgende keer dat je verkouden, gaat u op een van deze asana's en ervaar een sneller herstel. Als je al gewend yoga om zich te ontdoen van koude in het verleden, deel je ervaringen met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha