10 willekeurig, grappig en interessant FEITEN GIRLS10 willekeurig, grappig en interessant FEITEN GIRLS

Je hebt gelezen alle mythes over vrouwen: ze besteden te veel tijd aan de telefoon, die graag winkelen, die ook de voorkeur aan een reep chocolade hebben, koken! Nou, nu is het tijd om het record straight met enkele echte feiten over meisjes en niet alleen degenen die jongens willen geloven zetten.

1. De meisjes kijken jonger dan mannen

De eerste van interessante feiten over de meisjes is dat terwijl vrouwen verliezen collageen uit de huid sneller dan mannen, het is een bewezen feit dat zowel mannen beginnen ouder sneller. De reden is dat de mannelijke huid is dikker, zodat toont meer rimpels. De dagelijkse routine van het scheren hen niet helpen.


2. Vrouwen klagen meer dan mannen

Ondanks het feit dat het vrouwen die gaan door de bevalling, is het vrouwen die de pijn voelen acuter. Onderzoek toont aan dat vrouwen voelen pijn intenser dan mannen, omdat hun pijn tolerantie varieert met hun menstruele cyclus.

3. Vrouwen hebben een sterker immuunsysteem dan mannen

Nieuwsgierigheid van de meisjes zijn ook gevonden dit - het lijkt erop dat onophoudelijke mannen klagen als ze verkouden is gerechtvaardigd. Een universitaire studie is dat oestrogeen, een vrouwelijk hormoon gevonden in het lichaam van een vrouw, het helpt bij het bestrijden van infecties en bacteriën en ja, vrouwen zijn eigenlijk minder kans op last van verkoudheid.

4. afkeer Meisje van spinnen is reëel

De angst voor een meisje van spinnen is een reactie op de natuurlijke genetische griezelige beestjes. Omdat vrouwen zijn de natuurlijke beschermers van hun kinderen, hebben een inherente angst voor slangen en spinnen, die hun kinderen zou kunnen kwetsen.

5. Vrouwen zijn biologisch meer geneigd om te huilen dan mannen

De meeste mensen geloven dat vrouwen huilen meer dan mannen, want het is meer sociaal aanvaardbaar voor hen te doen. Dit kan waar zijn op een bepaald moment, maar er zijn ook biologische redenen. Traanklieren van een meisje zijn eigenlijk groter en productiever zijn dan een man, en waarom vrouwen zijn waarschijnlijk vaker huilen.

6. De vrouwen luisteren met al hun hersenen

Een van de interessante feiten over de meisjes is dat vrouwen die met hun hele brein luisteren. Heb je ooit het gevoel dat een man is slechts de helft van het luisteren naar wat je zegt gehad? Nou, er is een medische reden achter. Mannen hebben de neiging om de toespraak met de enige logische kant van hun hersenen te luisteren, terwijl vrouwen gebruik maken van de creatieve kant van hun hersenen te veel, zou dat het antwoord op waarom de meisjes weten wat er echt was bedoeld te zijn, evenals hoe veel is geweest Hij zei.

7. Vrouwen worden nog altijd minder betaald dan mannen

Zelfs in de huidige wereld van de zogenaamde gelijkheid, onderzoek na onderzoek blijkt dat vrouwen vaak worden betaald een lager loon dan mannen, zelfs precies dezelfde rollen en posities.

8. De meisjes sneller te leren

Naast een van de leuke en interessante feiten over de meisjes is dat, hoewel niet tot uiting in de vergoeding, is gebleken dat vrouwen leren sneller dan jongens. Andere universitaire studie is gebleken dat vrouwen voorzichtiger en zichzelf van toepassing veel beter te leren dan mannen.

9. De meisjes kunnen echt niet hun drankje nemen

Mannen hebben, om wat voor reden, hun vermogen om alcohol, maar er is een medische reden waarom vrouwen dronken gemakkelijker dan mannen, en het is niet allemaal aan de fysieke verschil in grootte. Vrouwen produceren minder maag enzym dat de alcohol en zo zal een alcoholgehalte in het bloed hoger dan die van een man, die de hoeveelheid alcohol gedronken hebben.

10. Een vrouw licht op wanneer ze zwanger is

Er wordt vaak gezegd dat een zwangere vrouw is mooi licht. Dit is niet alleen vanwege zijn plezier in het vooruitzicht om een ​​moeder, is een zwangere vrouw verhoogd met 50% van de hoeveelheid bloed in het lichaam, zodat de gloed is voor echt!

Kent u een aantal andere interessante feiten over de meisjes?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Augustus 19, 2015 | 19:13:52 | later 25 notulen

I love it! LOL

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha