10 weired FEITEN EN SCHOONHEID BRUTO U moet weten over10 weired FEITEN EN SCHOONHEID BRUTO U moet weten over

De lengtes die sommige meisjes gaan om te bereiken schoonheid kent geen grenzen, dus zolang je al hebt gegeten, lees dan verder om meer te leren over enkele van de meer vreemde en meer grove schoonheid, zowel in het verleden en het heden:

1. Hoe zit het met een vogel kak gezicht te beginnen?

Voor een koel en helder, sommige dames masseren vogelpoep in hun huid. Deze behandeling, die afkomstig is uit Japan, omvat het verspreiden van de vogel kak en laat het drogen. Het is waarschijnlijk nu beschikbaar in een schoonheidssalon in uw buurt!


2. Hoe zit het met een gezicht placenta crème?

Madonna wordt gezegd dat het een grote fan van een gezichtscrème die is gemaakt van schapen placenta zijn. Blijkbaar, het brouwsel verbetert de stofwisseling, verbetert de teint en versnelt de weefselregeneratie.

3. Fish pedicures

Garra Rufa vissen pedicure zijn eigenlijk zeer effectief en zijn populair in vele landen wereldwijd. En 'de vis we vinden het jammer voor deze behandeling. Hoe wilt u om weg te knabbelen van de dode huid op de voeten van iemand?

4. Leech zuigen bloed

Laten we enkele kleine bloedzuigers glad kloof zich op uw bloed en volgens Demi Moore, zal het bloed te ontgiften. Bloedzuiger therapie is al eeuwen, maar de meeste mensen hebben het idee gegeven, rond de middeleeuwen!

5. Roadkill lippenstift en zeep

Denk niet dat je veilig bent met het product is per direct beschikbaar! Veel cosmetische producten zoals lippenstiften en zepen omvatten de hulpstof talk, talk en door kookt kadavers of, in andere woorden, talgvet van runderen. Waar komen de fabrikanten om deze kadavers krijgen? Waarom niet laboratoria, dierentuinen en ja, botsingen met dieren, natuurlijk. Waarom dit ingrediënt in cosmetische producten te gebruiken? Omdat deze ingrediënten zijn goedkoop, niet omdat ze beter zijn dan de producten gemaakt uit planten. Dus nu weet je wat je zou kunnen zetten op je lichaam!

6. Bull sperma mannen conditioner

Geen stier ... er is een kapper in Londen dat de mensen de kans om het sperma van stieren verse, gemengd met een rijke plantaardige eiwitten extract hebt, masseer je haar biedt.

7. Kijk uit voor de ratten in het haar

Hier is een schoonheid raar ding uit het verleden. In 1800, was het de mode voor dames van de rechtbank om haar echt groot zijn, zoals Marie Antoinette. Het probleem was dat ze had toen lak, dus gebruik reuzel om dingen op hun plaats te houden. Toen ik naar bed 's nachts, sommige vrouwen droegen kooien rond hun haar, want anders zou alles wat reuzel ratten te trekken, voor een late nacht traktatie.

8. slak slijm huidlotion

Sommige beauty producten bevatten slijm, verzameld van levende slakken. De slak secretie wordt gezegd dat krachtige eigenschappen met inbegrip van het verminderen van de tekenen van veroudering en de strijd acne.

9. echte kleur rood haar

Hier is nog een schoonheidsbehandeling van het verleden te vermijden. Onder andere, de eerste Koningin Elizabeth was beroemd om haar rode haar. Zijn gember sloten waren niet natuurlijk, maar ze zijn gemaakt door een zelfgemaakte mengsel van lood, kalk, zwavel en water, een mengsel dat ook veroorzaakt misselijkheid, hoofdpijn en bloedneuzen.

10. Eet dravers voor jonge huid

Dit is een andere anti-aging behandeling die begon in Japan, maar is nu nog verspreid over de hele wereld. Het wordt geloofd door sommigen dat het eten van collageen rijke, dravers zal rimpels verbannen en brengen een glans aan je haar. Bon appetit!

Kent u een aantal andere feiten en vreemde schoonheid bruto?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha