10 weinig bekende leuke en interessante feiten op Valentijnsdag10 weinig bekende leuke en interessante feiten op Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag waarop we allemaal liefde te vieren, en de groeten kaart fabrikanten en leveranciers van fijne chocolade, wrijven hun handen met vreugde! In het geval dat u niet wist de oorsprong van Valentijnsdag, Valentijnsdag was een jonge Romeinse priester die zijn keizer Claudius II getrotseerd, in het geheim trouwen Romeinse soldaten met hun geliefde dames. Claudius had verordend dat zijn soldaten niet konden trouwen, omdat het hun geest zou nemen van hun taken. Valentine betaald voor zijn toewijding aan de liefde, met hun leven, de 14u februari, toen hij werd opgehangen. Terwijl in de gevangenis, in afwachting van zijn executie, stuurde hij een liefdesbrief aan zijn cipier dochter, die eindigde met de woorden 'door Valentine', en dit is waar de traditie begon. Dus, hoe u uw verrassing of een romantisch diner voor Valentijnsdag voor twee te bereiden, hier zijn de tien meest interessante en leuke feiten over Valentijnsdag.

1. Dit is een impuls voor de verkoop van condooms te

Het is niet alleen bloemen, chocolade en wenskaart verkoop genieten van een boost seizoensgebonden vorm Valentine, condooms net zo goed. Condoom fabrikanten, Durex, krijgen een twintig tot dertig procent stijging van de verkoop op en rond 14 februari. Zwangerschapstests krijgen hun boost jaarlijkse verkoop tegen het einde van maart.


2. Het is een gelukkige dag voor alle

Valentine zou leuk zijn voor het gelukkige paar, maar er is een verrassend groot aantal van de mensen die niet de gedachte van 14 februari niet genieten. Uit een enquête bleek dat 40% van de mensen gewoon niet leuk Valentijnsdag en dat één op de tien mensen voelen zich meer depressief dan normaal op de dag.

3. Hallmark hebben een wetenschap van Valentine gemaakt

Het ontwerp van de kaarten is niet aan het toeval overgelaten. Hallmark heeft een team van tachtig mensen voor onderzoek en analyse van de verkoop van de kaarten in de voorgaande jaren te achterhalen wat de meest populaire. Ze interviews met 100.000 klanten per jaar voeren ook om hen te helpen ontwerpen hun aanbod van kaarten.

4. Elke roos kleur heeft een andere betekenis

De kleur en het aantal rozen sturen op Valentijnsdag hebben meer betekenis dan wat zou kunnen worden bereikt. Rode rozen betekenen liefde, roze zoete gedachten gemiddelde, en witte rozen geven zuiverheid. Een enkele roos wordt gezegd dat het liefde op het eerste gezicht te vertegenwoordigen en een dozijn zegt: 'I love you'. Blijkbaar 999 rozen betekenen 'We zullen altijd samen zijn'. Of, misschien is het betekent 'ik heb meer geld dan verstand'!

5. Er is een miljard kaarten elk jaar verzonden

Een van de interessante feiten over Valentijnsdag is de dag dat de greep heeft genomen in de meeste landen over de hele wereld en meer dan 1 miljard kaarten worden ieder jaar verzonden. En 'de tweede alleen voor Kerstmis als het verzenden van vakantie en papier, meer dan 85% van de kaarten worden verzonden door vrouwen.

6. Het is niet alleen dol op het ontvangen van kaarten

Maak je geen zorgen als de postbode druppels een stapel papieren op je op 14 februari, omdat de liefhebbers zijn vrij laag op de lijst van mensen die de meest ontvangen. Leraren staan ​​hoog op de lijst om de meeste kaarten, gevolgd door kinderen, moeders, en ten slotte, echtgenotes en vriendinnen te ontvangen.

De Valentijnsdag in Japan 7.

Een van de leuke en interessante feiten over de Valentine's Day wordt gevierd in Japan als het is. Valentijnsdag is in Japan geïntroduceerd door een chocolade fabrikant in 1936, als een manier om meer zoetwaren verkopen. Hun marketing jongens kreeg het verkeerde eind van de stok, echter, en dacht dat alleen vrouwen kocht chocolade mannen en die traditie is blijven hangen. Hebben een andere dag genaamd White Day, die op 14 maart en dat is wanneer de mensen terug in de gunst.

8. Het is de dag van de Heilige officiële

Hoewel de geschiedenis van Valentijnsdag trouwen Romeinse soldaten is de meest populaire van de mogelijke oorsprong van Valentijnsdag, zijn er in feite veel verschillende Valentine en hebben elk een ander verhaal achter. De verwarring over de Sint is zo groot dat het de katholieke kerk toegebracht aan Valentijnsdag te verwijderen in de officiële kalender van de katholieke vieringen in 1969.

9. tradities dag een beetje 'raar Valentine

Hier is nog een van de interessante feiten over Valentijnsdag: in de achttiende eeuw in Engeland, aan de vooravond van Valentijnsdag, de meisjes zou een gekookt ei met de shell en pin vier laurierblaadjes hun kussen, wat zou eten had om ervoor te zorgen dat, indien ze dromen van hun liefde die nacht, zouden ze geliefden worden.

De Valentijnsdag 10 is verboden in sommige landen

Niet alle landen in de wereld, geniet van een dag van de liefde op 14 februari. In 2001 heeft de Iraanse regering verbood alle chips Valentine, zoals teddyberen, kaarten en chocolade om de verspreiding van de westerse cultuur op hun bedrijf te stoppen. De dag wordt ook een hekel door sommige religieuze groeperingen in andere landen, waar het wordt gezien als een dag van lust en schaamte.

Kent u een aantal andere interessante feiten over Valentijnsdag?

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden! Gelukkige Valentijnsdag!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha