10 waarschuwingsborden Een man klimmen ONRIJPE10 waarschuwingsborden Een man klimmen ONRIJPE

De meeste jongens hebben een kinderlijke kant aan hun persoonlijkheid en liefde zijn de grote jongen soms, maar sommige mannen nemen tot het uiterste. Op het eerste, misschien vind je zijn onrijpheid erg aantrekkelijk, maar dat infantilisme kunt dragen een beetje 'dun na een tijdje'. Laat u niet vangen door dating een jongen die ik het leven niet serieus kan nemen bij allen en zoek naar deze tekenen dat je bent dating een man onvolwassen.

1. Onvolwassen man heeft een hekel aan afhankelijk te zijn

Een van de meest duidelijke tekenen van een onvolwassen man is dat hij niet wil absoluut afhing. Als er iets misgaat, de onvolwassen man daar zal helpen. Mannen-jongens in de wereld zal alles doen om te voorkomen dat wat de mensen afhankelijk zijn. Hij zou liever problemen negeren en hopen dat ze weggaan.


2. Het kan een serieus gesprek niet vasthouden

Een ander teken dat je man nog moet groeien is zijn onvermogen om een ​​intelligent gesprek en betekenisvol te houden. De communicatie zal niet op zijn lijst van vaardigheden, zou hij de voorkeur aan een grap van te maken en snel overgaan tot een lichtere onderwerp.

3. Hij heeft nooit een echte vriendin gehad

Naast een van de duidelijke tekenen van een onvolwassen man is dat hij waarschijnlijk nooit verbleven in een betekenisvolle relatie in haar leven. Dit voorspelt niet veel goeds voor u, want deze man heeft veel te leren om te doen en je gaat te hebben om de leraar te zijn. Het starten van een carrière in het onderwijs, is het waarschijnlijk niet precies wat u in gedachten had toen je hem ontmoette. Dus wilt u misschien twee keer nadenken over het verblijf met deze kerel.

4. Onrijpe man heeft geen idee wat hij wil voor de toekomst

Als je man is onvolwassen, dan is het zeer waarschijnlijk dat hij niet gaat veel verder dan morgen, laat staan ​​voor de komende tien jaar. Live dag klinkt als een geweldig idee, maar een volwassen man zal zijn, op zijn minst, een idee van wat voor soort toekomst willen ze voor zichzelf.

5. U bent alleen zijn vriendin als dat past vooruit met zijn plannen

Als uw man is alleen met u, als het past bij hen en bereid is om te annuleren, bij de daling van een hoed, om uit te gaan met zijn vrienden, maar dan is dit een duidelijk teken dat hij moet doen wat 'groeien. Een echte man zal enige betrokkenheid tonen en bereid zijn om de prioriteit te maken.

6. onvolwassen man kan nooit beslissen

Een van de duidelijke tekenen van een onvolwassen man is dat, naast zijn gebrek aan inzet zal een gebrek aan vermogen beslissend te zijn. Je zult waarschijnlijk merken dat u die het maken van alle beslissingen voor hem en alles doen wat de running in het rapport. Net als een kind, zal hij volkomen gelukkig voor iemand anders om de moeilijke beslissingen te nemen.

7. U kunt waarschijnlijk niet een baan te behouden of

Een onvolwassen jongen waarschijnlijk vinden het moeilijk om een ​​serieus werk te nemen, en dus moet je snel van de ene baan naar de andere, ook al heeft hij een baan bij allen. Hij is saai en eentonig, en al die vroeg opstaan ​​en wees serous is te veel van een sterkte voor hem om met worden gebracht.

8. Niets is zijn schuld

Naast een van de duidelijke tekenen van een onvolwassen man is dat, net als een nukkig kind, zal hij nooit de schuld voor alles wat te nemen, zal hij nooit de verantwoordelijkheid voor zijn daden te accepteren en zeker nooit zeggen dat hij spijt. Hij zal altijd een excuus of de schuld van iemand anders, net als een kind brutaal zou zijn.

9. onvolwassen man kan echt ondeugend

Een ander kenmerk van een onvolwassen geest is de mogelijkheid hatelijk en wreed te zijn. Waarschijnlijk niet echt bedoel echt pijnlijk zijn, maar het is niet genoeg om te begrijpen wanneer het doet rijpen. Als een man echt van je houdt, zou hij niet willen dat je geen pijn doen; een onvolwassen man niet leven serieus genoeg om zelfs zorgen te maken over dat soort dingen te nemen.

10. Eet niets anders dan pizza en bier

U kunt altijd zien een man onvolwassen voor zijn boodschappenlijstje. Mr Man-kind kan niets meer dan bevroren pizza en bier op haar te hebben, en zijn idee van verfijning zullen bier drinken uit een glas. Lekker eten zal zeker niet op de agenda staan, wanneer gegeven aan een man die nog moet groeien.

Heeft u nog andere tekenen van een onvolwassen man aan onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha