10 waarschuwingsborden dat je gewoon je tijd verspilt hem10 waarschuwingsborden dat je gewoon je tijd verspilt hem

Sommige mannen hebben een handigheid van het wordt verpakt in een meisje en houdt haar gefascineerd, zelfs als ze niet van plan serieus te nemen het rapport. Laat u niet vangen door de aanvallende charme en niet rond te hangen, wanneer een relatie nergens heen gaat. Lees deze tien tekenen dat je echt je tijd te verspillen op hem.

1. Als je echt hard kijkt, weet niet echt veel over hem

Een teken dat de relatie is slechts een oppervlakkige, is wanneer je je realiseert dat in feite zeer weinig bekend over de jongen. Het kan zijn dat je zo verliefd op hem, dat ze niet eens de moeite om vragen te stellen, of u dingen te verbergen van je. Echter, als je met een jongen voor een tijdje 'zijn geweest, je moet iets van zijn verleden, zijn sympathieën en antipathieën van zijn hangt weten waar en wanneer is niet met u.


2. Blijf van dingen om over te praten

Als de relatie niet gaat duren, dan heb je waarschijnlijk al van de dingen om te praten over rennen. In een gezonde relatie op lange termijn, kunt u weg om elkaar te kletsen over de dag en er zal nooit enige lastige stiltes.

3. U nooit lijken te gaan op data

Een verslag zal niet verdwijnen, als je nog nooit samen doen leuke dingen. De meeste mensen willen meer dan een nacht met een diner-tv, dus als je nog nooit naar plaatsen zijn gegaan, alleen de twee van u, dan kun je heel goed je tijd te verspillen met dit.

4. Er zijn ingevoerd om zijn vrienden of zijn familie

Als een man is niet van plan om dit een serieuze relatie, dan is het op zijn minst gedwongen om u kennismaken met haar ouders. Als je geen idee wie zijn vrienden en als je niet hebben voldaan aan de ouders, dan misschien kan hij niet zien hoe je een vaste waarde geworden, na alles.

5. Heb je het gevoel alsof je farce voor zijn voordeel

Als je niet comfortabel genoeg om jezelf te zijn om hem te voelen, dan is er iets niet goed met de relatie. Iedereen legt op het display van de eerste keer dat je een nieuw iemand ontmoet, maar na dat, moet je beide in staat zijn om te ontspannen in het gezelschap van elkaar en voelen geen noodzaak om te doen alsof, voor zijn uitkering.

6. Je hoeft niet eens worden over belangrijke kwesties

Als u zeer oneens met de meer fundamentele dingen, zoals religie, moraal of de politiek, dan zou dit een recept voor een toekomstige ramp. U kunt in staat zijn om je tong te bijten op het eerste, maar je kunt het altijd doen zal?

7. je doet alle lopende

Jij bent degene die het allemaal begonnen? Als je op de lange te duwen en je bent degene die bijeenkomst van hoog moet prompt of ga op een datum, dan is dat niet veel enthousiasme voor het verslag over zijn kant laten zien. Het kan zijn dat hij gewoon niet de moed hebben om te zeggen dat hij wil om het te krijgen en dan, je zult echt uw tijd verspillen.

8. U kunt nog steeds zien zijn ex

Wees beleefd en beschaafd om je ex is één ding, maar als je vriendje lijkt rond te rennen om zijn ex te helpen, bij de daling van een hoed, dan bent u uw tijd verspilt met hem. Dit is een man die niet over zijn ex bij allen en zou gaan lopen naar haar in een oogwenk als hij kon.

9. Het zijn geen prioriteit

Als een rapport gaat om goed te zijn, dan moet zowel de juiste prioriteiten te zetten. Iedereen heeft het recht op een leven buiten de relatie, maar je moet nog steeds zijn eerste prioriteit. Als je niet het gevoel dat je zijn prioriteit, dan, misschien is hij niet serieus genoeg nemen dit om een ​​duurzame relatie.

10. Het is gewoon niet goed lijkt

De grootste opgave van al uw instinct over de jongen. Niet verbergen je instincten en overtuig uzelf dat de dingen beter zal worden, want als je hart je te vertellen dat er iets mis is, dan is het waarschijnlijk is.

Wat zijn andere tekenen van een ongezonde relatie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha