10 VRAGEN EN 'je kunnen beantwoorden voordat trouwen MOETEN ZIJN10 VRAGEN EN 'je kunnen beantwoorden voordat trouwen MOETEN ZIJN

Het huwelijk is een grote stap voor iedereen en, helaas, niet alle huwelijken blijken de manier waarop mensen dromen. Als u overweegt het huwelijk, zou het verstandig zijn om ervoor te zorgen dat je erin bent springen te snel en vraag jezelf een paar vragen gewetensonderzoek, voordat zeggen dat de grote 'ik'. We proberen niet om het huwelijk te ontmoedigen, maar als het werkt, het is verbazingwekkend, maar hier zijn tien vragen die je echt moet kunnen beantwoorden, voordat de koppeling van de knoop:

1. Bent u klaar om de rest van je leven met iemand?

Het huwelijk is voor altijd, en dat is de bedoeling, dan ben je klaar om te committeren aan een persoon voor de rest van je leven? Dit betekent gepleegd als hij ziek is, pleegde hij als hij oud is, gepleegd door dik en dun. Het is echt een grote inzet en niet een te lichtvaardig worden genomen.


2. zij dezelfde doelen delen?

Dit is een andere belangrijke vragen te stellen voordat je trouwen: je geeft een droom voor de bruiloft? Zo ja, echt zeker van dat het niet later zal worden kwalijk. Idealiter zou je doelen compatibel zijn; Dus, bijvoorbeeld, zowel wilt reizen, of beide willen een gezin.

3. Bent u getrouwd omdat je ervan houdt, of omdat je wilt trouwen?

Je moet ook ons ​​af te vragen: 'Waarom ben ik trouwen' Het is niet ongebruikelijk voor mensen om te trouwen, want het is 'het ding te doen' of omdat al hun vrienden lijken te zijn getrouwd. Je moet trouwen omdat je van een persoon en voor uw geluk.

4. Kan je trouw zijn?

De kwestie van de trouw is een andere belangrijke vragen te stellen voordat je trouwen. Een echtscheiding kan een rommelige affaire en pijnlijk zijn, dus zorg ervoor dat u zeker weet dat u 100% procent inzetten voor je man. Als u nu twijfelt over uw vermogen om trouw te blijven, dan trouwen misschien niet goed voor je zijn, in ieder geval, op dit moment.

5. Je kunt werken als een team?

Als een getrouwd stel, zul je moeten leren om te werken als een team. Zij moeten gezamenlijk beslissingen te nemen en, hoewel het nog steeds een individu te zijn, de zorg nummer één zal de enige prioriteit in je leven niet. Vraag jezelf af of je de twee van u kunt zien om samen te werken als een team.

6. Bent u het eens over de financiële zaken?

Volgende belangrijke vragen te stellen voordat je trouwen is financieel. Het geld problemen zijn de belangrijkste oorzaak van echtscheiding, dus zorg ervoor dat je het eens kunnen worden over hoe je gaat om uw financiën te beheren. U bent van plan om gezamenlijke rekeningen en accepteer de gemeenschappelijke budgetten, bijvoorbeeld? Als u deze vragen nu kunnen beantwoorden financieel, dan moet je hen vragen voor het lopen door het gangpad.

7. Uw opvattingen en overtuigingen samenvallen?

Weet u of uw partner heeft een sterke religieuze overtuiging of overtuigingen? Het is zeer waarschijnlijk dat dit niet komen in een gesprek, maar een probleem later zou kunnen worden. Zelfs als uw partner is een toegewijde volgeling van een religie, kan het zijn dat er een enorme druk van zijn familie te hebben kinderen dopen u bijvoorbeeld zou zijn.

8. U bent in staat om geschillen op te lossen?

Hoe goed ken je beide argumenten te behandelen? Heeft u samenwerken om een ​​geschil op te lossen of om zaken worden zeer verhit en onaangenaam? Er zullen argumenten, in elk huwelijk, en hoe je in staat om te gaan met hen zal een belangrijk onderdeel van de manier waarop het huwelijk zal gelukkig zijn zijn.

9. Hoe ver vooruit met zijn familie?

Wanneer u trouwen, leuk vinden of niet, word je deel van de familie van je partner. Het kan natuurlijk beweren dat dit niet relevant is en je trouwen omdat je van de persoon, niet zijn familie. In werkelijkheid echter, zult u nog steeds nodig om de tijd door te brengen met zijn familie en verzamelen familie gelegenheden, dus het is een overweging.

10. Weet je 100% zeker dat u wilt trouwen?

U kunt zoveel specifieke vragen stellen als je wilt, maar de biggie is gewoon je instinct. Als u twijfels bij hebben, dan moet je je afvragen waarom je die twijfels en, misschien, vraag jezelf een aantal vragen.

Kunt u denken aan andere vragen om te vragen voor het huwelijk?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha