10 vragen aan uw vriendje vragen over je relatie10 vragen aan uw vriendje vragen over je relatie

Als je krijgt serieus met je vriendje, dan zijn er dingen die je nodig hebt om uit te vinden over hem, en snel. Het is niet alleen een zaak van ervoor te zorgen dat hij serieus over u ook, het is ook zeker dat uw plannen voor de toekomst zijn hetzelfde en er zijn geen grote deal breakers u moet weten over, voordat de dingen te gaan daar. Het is moeilijk om deze dingen uit te vinden, echter zonder bot en to the point, maar hier zijn tien vragen die je moet echt de antwoorden op je vriendje en uw relatie:

1. Hoe dicht is hij naar zijn familie?

U kunt het water op deze testen zonder dat komt recht uit met de vraag. Een man die houdt van, respecteert en behoudt haar familie heeft meer kans om respect en liefde. Vraag hem over zijn ouders en broers, en snel een idee van het al dan niet het type family guy te krijgen.


2. Hij wil trouwen?

Een van de belangrijkste vragen aan uw vriendje vragen over je relatie is als je ooit wil trouwen. Nu, dit is een moeilijke om te vragen, zonder te klinken als een voorstel, maar als uw plannen omvatten een witte jurk en de ceremonie, is het beter om te ontdekken dat huwelijksgeluk is ook op zijn agenda. Voor sommige mensen, het huwelijk is belangrijk, maar voor anderen is het niet; er zeker van zijn dat het op dezelfde golflengte hier, zodat er geen verrassingen later.

3. Wil je kinderen?

Laat dit niet een te laat om ofwel te vragen. Misschien is het niet een eerste date vraag, maar als het is belangrijk voor u en de relatie is going strong, dus het is een vraag die je moet beantwoorden. Het zou een verschrikkelijke beslissing voor u te hebben om later te doen, te kiezen tussen het hebben van kinderen en het houden van een vriendje.

4. Wanneer zij de relatie heen?

Dit is de ware liefde voor jou, maar gewoon een leuke affaire voor hem? Nogmaals, het is een beetje 'een grote vraag naar de vroege stadia van een relatie, maar zoals de zaken gaan, is iets wat je moet weten en niet onredelijk om een ​​vraag te stellen in een lange termijn relatie.

5. Waar wil je wonen?

Volgende belangrijke vragen aan uw vriendje vragen over je relatie is over waar hij wil leven. Dit klinkt bijna te voor de hand liggende vraag, maar is het? Als u zowel uw huis en je denkt van samenleven, zou je ervan uit dat beide hun huis houden. Opgeven van de onafhankelijkheid van uw eigen huis is een grote stap en een zorgvuldig te worden beschouwd.

6. Wat zijn uw carrière plannen?

Carrière plannen is een andere één van de goede vragen om je vriendje te vragen. Zoek uit wat zijn verdere carrière van plan is niet alleen een zaak van de financiën, maar dat is een overweging. Het kan zijn dat zijn carrière zal leiden tot het gebied of zelfs buiten het land te verlaten, en je moet weten, of het past in uw plannen.

7. Welke landen in de wereld die hij zou willen bezoeken?

U kunt veel over een man vertellen door te vragen over zijn ambities voor de reis. Als u wilt reizen naar verre plaatsen, dan kun je de ambitie te hebben; als het is comfortabel om thuis te blijven, dan, misschien, het is meer een familie man. Echter, als hij wil om de wereld te reizen met je, dan misschien is het juist.

8. ooit bedrogen?

Een andere goede vragen aan je vriendje vragen over je relatie is als hij ooit verraden. Een man die eerst bedrogen is een man die weer kunnen misleiden. Als hij nog nooit bedrogen, dus hij is een man die een keeper kon zijn. Maar vreemdgaan is eenvoudiger, hoe meer een persoon niet, dus je moet de vraag zou je nooit doen?

9. Wat zou hij doen als hij de loterij won?

Dit is een goede test voor hem. Wat zou hij doen als hij meer geld dan hij ooit gedroomd had? Reis de wereld, koop een snelle auto of wil dingen die je allebei willen kopen. Niet de sassy 'te kopen wat je wilt' respons dat telt, dat is te makkelijk. Wat bewijst dat hij een echte keeper is de buy

ons

een huis, of neem

ons

op een droom vakantie ... het toont een echte betrokkenheid bij de relatie.

10. Wat betekent liefde voor hem?

Dus wat doet liefde eigenlijk? Dit is een goede vraag voor iedereen. Liefde kan veel verschillende dingen te veel verschillende mensen betekenen. U kunt houden van een puppy en je kunt ook graag een pizza! Maar, als de liefde, alles, dan is de liefde is onvoorwaardelijk en voor eeuwig. Als je weet dat je zal van je houden wat er ook gebeurt, hij is een keeper.

Er zijn vele andere vragen aan je vriendje vragen over je relatie. Heeft u nog andere gedachten te voegen aan onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha