10 voorkomende fouten meditatie moet je vermijden10 voorkomende fouten meditatie moet je vermijden

Er is niets mis met fouten te maken, want dat is hoe je leert. Maar, als je fouten maken meditatie, vooral als je een beginner bent, dan kan dat ertoe leiden dat u op te geven helemaal. Met doorzettingsvermogen, kan mediation vele voordelen en voordelen, dus lees op, en we zullen u helpen om Tien voorkomende fouten die mensen maken tijdens de meditatie te voorkomen:

1. Mediteer als je gestresst bent

Wanneer u meer ervaring in meditatie, zul je in staat zijn om te gebruiken meditatie om u te kalmeren in tijden van stress of woede. Voor de beginnende, hoewel, het is best gewoon de praktijk van meditatie als je in een sfeer rustig en ontspannen voordat u een aantal van de technieken beter te hebben geleerd.


2. Ervan uitgaande dat u verkeerd doet

Veel beginners boos en gaat ervan uit dat meditatie niet werkt voor hen, omdat ze verkeerd doen. In feite is er geen juiste of verkeerde manier om het te doen zwaaien meditatie, alleen wat werkt voor jou belangrijk is. Dus, er is geen ontsnappen, gewoon blijven proberen en je zal slagen.

3. Mediteren te lang, op een bepaald moment

Een ander goed advies voor beginners is om te voorkomen meditatie meditatie te lang. Kwaliteit is beter dan kwantiteit, dus denk niet dat je moet mediteren urenlang effectief te zijn. Praktijk en wanneer kunt u korte pauzes nemen als je zin hebt, maar probeer niet te duwen je meditatie voor langere tijd.

4. Verhuur afleiding in de weg

Dat gezegd dat er geen goed en kwaad, het is moeilijk te beheersen meditatie als er een belasting van afleiding om je heen gebeurt. Zoek een comfortabele en rustige plek om te mediteren, vooral als je een beginner bent.

4. Op basis te veel op geleide meditaties

Naast een goed advies van meditatie voor beginners is om te voorkomen dat een beroep op de geleide meditaties de hele tijd. Geleide meditaties kan een geweldige manier om te beginnen, maar je moet niet echt vertrouwen op hen voor altijd. Uiteindelijk, mediation is het beste als het gaat om een ​​persoonlijke ervaring, dus op een gegeven moment is het beter om te stoppen met het gebruik en die van de meditatie-cd's gaat het alleen.

5. Haal boos op jezelf

Hier is nog een goed advies van meditatie voor beginners: niet boos op jezelf. Je moet geduldig te zijn, terwijl je leert, en probeer niet te boos als je merkt dat je denkt te veel tijdens de meditatie. Wanneer er zijn altijd boos, probeer en voorzichtig breng jezelf terug naar je meditatie en rust; niet jezelf een harde tijd.

6. Proberen te hard

Meditatie is ontspannen je geest en je lichaam, en als je probeert te hard, het is gewoon raakt gestrest en angstig. Wie wil dat ?!

7. hulp bij meditatie niet

Er is veel dat je jezelf kunt leren om te mediteren, maar er is ook veel te leren van de experts. Ga naar een instructeur van meditatie van groot nut kan zijn om je techniek van bemiddeling te verbeteren en maken het krachtiger. Het is niet anders te leren om een ​​spel te spelen zoals golf. U kunt uzelf te leren, maar een instructeur in staat om u te vertellen waar je het mis gaat zullen zijn.

8. Meditatie na een grote maaltijd

Meditatie na een zware maaltijd is geen goed idee, omdat je slaperig voelen en in slaap vallen. En 'beter plan om te mediteren voor het eten, om de meeste van de sessie te maken.

9. Mediteer als je niet vertrouwd bent

Onze volgende meditatie advies voor beginners is om te voorkomen dat de meditatie als je niet bekend bent. Je nodig hebt om een ​​positie waar je comfortabel vinden, of zittend, staand of liggend. Als u zich ongemakkelijk voelt, en je kunt niet ontspannen je lichaam, dan zal je niet in staat om uw geest te ontspannen.

10. Het geven van te snel

Je nodig hebt om te oefenen om echt onder de knie krijgen van meditatie. Krijgen in een routine van meditatie op bepaalde tijden van de dag, geef niet op als je niet lijken te krijgen van de gewenste resultaten. Niet een van die mensen die alleen geprobeerd meditatie eens en besloot toen dat het niet voor hen geworden.

Wat zijn uw beste tips van meditatie voor beginners?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha