10 voorkomende fouten Dieet U moet zich bewust zijn vanBeschouw dit - je bent helemaal klaar om weer in vorm te krijgen en het dieet zijn begonnen. Weken voorbij, maar geen resultaten zie je. Hoe frustrerend het zou zijn, toch? Misschien heb je het dieet op de verkeerde manier te oefenen? Misschien bent u zich niet bewust van de manieren verkeerde voeding?

Vergieten pond wordt veel gemakkelijker en als je kunt voorkomen dat hieronder de gewoonten. Dus ga je gang en geef het een te lezen. En dun en gezond sneller dan je had gedacht!


Crash Dieet:

De meest populaire vorm van gewichtsverlies is dieet crash. Als crash dieet is alles wat nodig was om dat perfecte figuur te krijgen, zullen alle vrouwen gezond en fit zijn. Crash diëten meestal sprake van een verlies van spierweefsel en niet vet, dat je niet minder slap maakt.

Focussen op de Schaal:

Misschien is het ergste wat je kunt doen is richten op de schaal. De schaal is alleen het aantal en hoe je eruit ziet en voelt heeft niets te maken met het. Voortdurend gericht op de schaal niet het gewicht te verminderen, en kan in plaats daarvan maakt u obsederen over je gewicht.

Moedigen Cardio:

Een van de grootste misvattingen van vandaag is dat cardio zal u helpen om die perfecte vorm van het lichaam. Het beste ding om te doen is richten op de meest effectieve routines die calorieën als metabole weerstand training en interval training te branden.

Het overslaan van maaltijden:

Het overslaan van maaltijden in een dieet kan de manier waarop je discipline vergieten pond, maar is waarschijnlijk het ergste wat je kunt doen. Als uw lichaam is honger voor nutriënten, begint af te breken spier. Spieren veroorzaken metabole activiteit en het verminderen van de spieren remmen het metabolisme verder, het vertragen vermogen van het lichaam om voedsel te verteren.

Gewichtsverlies pillen:

Dieet pillen zijn een andere gemeenschappelijke aanpak die vrouwen nemen om gewicht te verliezen. Er zijn veel verschillende soorten dieet pillen, maar weinig tot geen van hen echt werken. Een natuurlijke aanpak en gezond verstand om gewicht te verliezen zou regelmatig te bewegen en gezond eten.

Het eten van minder voedsel:

Diëten meestal om minder voedsel. Dus het moet goed is om minder voedsel te eten, toch? Nou, het is niet. Het eten van te weinig voedsel inname onevenwichtigheden van het lichaam, en ze zijn drie keer meer kans op binge op voedsel later. Het beste ding om te doen is eet drie maaltijden en twee snacks per dag. Als je eet een zware diner, weet je lichaam niet genoeg tijd om calorieën te verbranden.

Uit eten:

Als alles wat je doet is eten eten buiten gekookt, dan is de kans dat u in staat om gewicht te verminderen zijn slank inderdaad. Het eten geserveerd in restaurants bevat buiten transvetten en andere schadelijke additieven. Je zou kunnen overwegen het huis gegooid salades of zelfgemaakte volkoren boterham.

Binging Emotionele:

Dieet is meer een routinecontrole. Vergeet niet om jezelf te controleren en weg te blijven van hogging emotioneel; onze hersenen neiging om bepaalde soorten voedsel in bepaalde stemmingen dekken. Je moet niet vergeten om te voorkomen dat binging emotionele, aangezien u uw dieet kan ruïneren.

Inconsistentie:

Een van de belangrijkste redenen is het niet mogelijk om het gewicht te verminderen waarschijnlijk inconsistent. Onze hectische werk leven laat ons weinig tijd om goed te eten. Om de gewenste resultaten te bereiken, moet consistent zijn.

Slaapgebrek:

Diëten zijn niet ontbering. In aanvulling op ervoor te zorgen dat je niet sterven van de honger, moet je ook zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Slaap is zeer essentieel om de effectiviteit van een dieet regime.

Soms kun je deze redenen weten en u kunt te lui om te volgen door toch. Echter, de volgende keer dat de voeding, gericht op deze aspecten en je zal de beste resultaten te zien. Zorg ervoor dat u voorkomen dat deze gemeenschappelijke fouten dieet.

Kun je denken aan een andere redenen diëten meestal mislukken? Vertel ons uw ervaringen. Laat een reactie achter in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha