10 VOORDELEN weinig bekend over de lange afstand RAPPORTEN10 VOORDELEN weinig bekend over de lange afstand RAPPORTEN

Vakantie, goedkoper en meer mobiele nu dat we allemaal genieten, afstand relaties zijn een realiteit voor veel mensen vandaag de dag. Voor degenen die nog nooit iets hebben ervaren als dat, kan het een beetje 'vreemde opstelling lijken en de meeste van hen die zou veronderstellen zou onmogelijk stammen op een paar plaatsen. Voor veel mensen is echter een lange afstand relatie kan eigenlijk versterken van de banden tussen de twee mensen. Als je hebt afgevraagd hoe je los van je partner, voor maanden in een tijd, in staat om te werken, hier zijn tien weinig bekende voordelen van een lange afstand relatie.

1. Je leert om effectiever te communiceren

Koppels moeten elkaar leven kan zeer verrast om te ontdekken hoeveel ze moeten praten over zijn! In feite is het paren die samen leven de hele tijd dat het probleem met de communicatie, terwijl de liefhebbers van de lange afstand zijn degenen die praten over de telefoon of Skype, voor uren op een moment.


2. Overleven een lange afstand relatie maakt je relatie sterker

Een ander voordeel van het hebben van periodes gescheiden door de degene die je wilt, is dat het de banden tussen de twee van u nog sterker kan maken. Veel paren die zijn opengesteld voor elk moment lengte geloven dat als hun relatie kunnen overleven dat, het kan alles overleven.

3. u de tijd die je veel meer hebben samen waarderen

Omdat het uit elkaar, dat betekent dat je veel minder kans om uw partner voor lief nemen. Dit betekent dat als je samen bent, kunt u de meeste van elk moment te genieten. Een lange afstand relatie kan echt waarderen wat ze hebben en geen kostbare tijd die ze samen hebben verspillen.

4. Het maakt je plannen voor de toekomst

Een lange afstand relatie is ook koppels richten op de toekomst en effectiever te plannen. Op de korte termijn, moeten ze hun korte tijd samen te plannen, maar ook hun toekomst te plannen woont samen en hun lange termijn doel om samen te leven in een plaats.

5. maakt zelfstandig, binnen een relatie

Worden gescheiden voor langere tijd laat beide zijden leren op eigen benen staan. Iedereen heeft om beslissingen te nemen en omgaan met problemen op hun eigen, en dit maakt ze sterker, en als onderdeel en wanneer ze werken samen als een team.

6. Het bouwt vertrouwen

Als je in een lange afstand relatie kan ook versterking van het vertrouwen tussen mensen, niet verzwakken. Men zou gedacht hebben dat uit elkaar voor lange tijd zou leiden tot meer twijfels, maar de meeste mensen die de situatie hebben meegemaakt zeggen dat is niet het geval. Het lijkt erop dat simpelweg omdat er geen andere keuze dan te vertrouwen in elkaar, aan beide zijden hebben vertrouwen meer serieus.

7. Beide krijg meer 'ik' tijd

Een ander voordeel van een lange afstand relatie is dat beide, natuurlijk, krijgen veel meer tijd voor jezelf. Dit betekent meer tijd voor uw hobby's, meer tijd voor zichzelf en meer tijd om te ontspannen net zoals u dat wilt. Deze keer meer 'ik' geeft mensen meer van een kans om hun individualiteit te verkennen en niet worden steken in stagnatie rapport.

8. Het brengt de romantische bij mensen

Liefde lange afstand kan zeker brengen het romantische in iedereen. Wanneer mensen leven mijlen van elkaar, zijn ze meer geneigd zijn om meer energie te steken op verjaardagen, jubilea en andere speciale gelegenheden. Als u nog niet gezien uw partner voor een lange periode van tijd, ben je bijna gewoon om ze te sturen een wenskaart goedkoop, toch?

9. Het maakt je van zelfs de kleinste van de dingen

Alles wordt zo veel meer betekenis als je elkaar, en leer je elk van deze dingen te evalueren. Zelfs een eenvoudige 'I love you' tekstbericht kan zo veel meer en een kleine verrassing zal men die echt wordt gewaardeerd te betekenen.

10. het adres van de problemen meer openlijk

En het laatste wat een lange afstand relatie leert mensen is de noodzaak om problemen snel aan te pakken. Als je leeft met een persoon, is het gemakkelijk om problemen te poetsen onder het tapijt of uitgesteld praten over het voor een andere dag. Wanneer de tijd is kort, maar het is nog belangrijker dat de problemen worden besproken in het rapport en maakt koppels meer eerlijk en open met elkaar. Als je alleen maar een korte telefoontje om dingen recht te zetten, zeker kunt u de geest te concentreren.

Hoe maak je een relatie te werken lange afstand?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha