10 VOORDELEN verbazingwekkende sinaasappelsap gezondheid en schoonheid10 VOORDELEN verbazingwekkende sinaasappelsap gezondheid en schoonheid

Velen van ons genieten van een verse kop van het PB in de ochtend, meestal om de aangename smaak en zonnige kleur. Een kopje sinaasappelsap te gaan met onze ontbijt is inderdaad een van de beste manieren om de dag te beginnen, zeker nu we de zomer hebben getroffen. Het verfrist ons, je wordt wakker en zet de toon voor de rest van de dag.

Maar er is een groot verschil tussen de gezondheid van sinaasappelsap en gepasteuriseerde sinaasappelsap die commercieel wordt geproduceerd. Sinaasappelsap evenals de smaak en kleur sprankelende, vers geperst heeft een aantal geweldige voordelen voor onze gezondheid en schoonheid die vaak verloren in het pasteurisatie proces. Dus als u wilt uw lichaam een ​​boost nog groter in de ochtend, neem een ​​kijkje op onze lijst van 10 geweldige voordelen van vers geperst sinaasappelsap voor gezondheid en schoonheid.


1. sinaasappelsap is rijk aan heilzame enzymen en voedingsstoffen

Vers geperste sinaasappelsap bevat polyfenolen antioxidanten, die geweldig voor onze gezondheid zijn. Helaas, als de sap gepasteuriseerd, deze gunstige enzymen en voedingsstoffen worden vernietigd, hetgeen betekent dat mensen die sap drinken bedrijfsleven gewoon niet profiteren van de voordelen. Als u zich aan het spul vers geperst, kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam is geladen met antioxidanten verbetering van de gezondheid en enzymen. We zullen aan dat drinken!

2. sinaasappelsap is een anti-aging Collageen Booster

Vitamine C is essentieel als je lichaam is voor de productie van collageen. Zonder voldoende hoeveelheden, zul je dezelfde leeftijd kijken als je grootmoeder. Vers geperst sinaasappelsap is rijk aan vitamine C, die ons lichaam om collageen te produceren en te assimileren helpt. Dit betekent dat de PB meer verse water dat we drinken, de jongste zal zien.

3. sinaasappelsap is rijk aan kalium

We houden van de kalium, en wij denken dat u moet ook. Deze voedingsstof brengt veel voordelen voor de gezondheid voor ons lichaam. Het helpt met cellulaire hydratatie en helpt met onze koolhydraatstofwisseling ook. Zonder het tellen van de eiwitsynthese en de stabilisatie van het vasthouden van water. Damn, wat

kan niet

kalium doen?

Nou, ik kan niet de resultaten van de partij zeggen voordat ze de ballen kwam. Nou, je, kalium! Net toen we begonnen van je houden!

4. sinaasappelsap ondersteunt uw schildklier

Uw schildklier is waarschijnlijk iets wat je niet eens na te denken over het heel vaak - of helemaal niet. Het is gewoon iets dat er is. Maar uw schildklier is wat regelt de productie van eiwitten en bepaalt hoe snel je lichaam verbruikt energie. Het speelt een essentiële rol in onze gezondheid en schildklier ongelukkig leidt tot een gezond lichaam.

Sinaasappelsap vers geperst ondersteunt schildklier injecteren lichaam met kalium, magnesium en vitamine C, die alle anti-stress-voedingsstoffen die manfully helpen bij de productie van schildklierhormoon T3. Zonder deze voedingsstoffen, zou de schildklier bot onder een werkdruk en stress verhogen.

5. sinaasappelsap is rijk aan magnesium

Slechts een kwart van sinaasappelsap kan maximaal 100 mg magnesium bevatten. Verbijsterend, toch? Ons lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid magnesium elke dag, en een kop verse OJ levert een aanzienlijk deel van onze aanbevolen dagelijkse dosis. Kortom, magnesium helpt voor de celstofwisseling, en geeft ons lichaam de nodige energie om hun dagelijkse activiteiten uit te voeren. Dus als je energiek aan het werk in de ochtend te zijn, een kopje vers geperst sinaasappelsap kan het lukken.

6. sinaasappelsap is fantastisch voor de regulering van de bloedsuikerspiegel

Als je diabetes hebt, vers geperste sinaasappelsap is je nieuwe beste vrienden. Ja, het is hoog in suiker, maar de magnesium helpt bij het reguleren suiker in het bloed. Het houdt ook onze bloedsuikerspiegel gestabiliseerd. Daarnaast, zoals eerder vermeld, omdat de vers geperst sinaasappelsap is ook rijk aan kalium, deze belangrijke voedingsstoffen teams met magnesium te helpen regelen onze suiker en insuline in het bloed.

7. sinaasappelsap is geladen met natuurlijke suikers

Ik weet het, je bang voor het woord "suiker" bent. Wij allen zijn. Maar hey, natuurlijke suikers zijn soms goed, met name die gevonden worden in vers geperst fruitsap. Deze natuurlijke suikers verkrijgbaar in drie verschillende vormen, en leveren energie voor je hele lichaam om goed te functioneren. In wezen, zonder hen, je moe zou zijn, gestrest en gebroken. Iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid suiker in ons bloed, dus wat betere manier om ze uitstappen sinaasappelsap vers geperst?

8. sinaasappelsap is geladen met vitaminen

Er is eigenlijk een ongelooflijke 207% van de waarde van vitamine C per dag aanbevolen in een enkel glas vers geperst sinaasappelsap. Wow! Daarnaast, vers geperst OJ bevat ook grote hoeveelheden B-6, vitamine A, choline en foliumzuur. Die allemaal

uitzonderlijk.

9. sinaasappelsap is zonder chemische geuren

Nooit gekocht "100% sap" in de supermarkt? Honing, wij allemaal. We kopen omdat we ervan uitgaan dat het sap is 100% puur sap! Het probleem is dat het sap bevat ook aroma's van het type chemicaliën, um,

parfumeurs

gebruiken. Ja. Je hoort het goed! Maar voor het geval ik niet, ik herhaal:

"100% puur sap" bevat dezelfde soort chemicaliën, um, parfumeurs gebruikt.

De echte afschuwelijke zaak is dat de jongens achter de sinaasappelsap is 100% pure niet eens om de chemische stoffen op het etiket te vermelden. Zodat het niet eens weten wat de hel je drinkt!

10. sinaasappelsap helpt het lichaam om schadelijke stoffen te vernietigen

In tegenstelling tot gepasteuriseerde sinaasappelsap dat op de schappen in de supermarkt, het sinaasappelsap vers geperst gaat veel meer goed dan kwaad te doen voor je lichaam. In plaats van deze stoffen is slecht echte smaak. En, in plaats van de giftige lading in gepasteuriseerd sap, zal verse sinaasappelsap vinden aan antioxidanten, mineralen, enzymen en vitaminen die ontgifting paden ondersteunen en voordelen opleveren om de schoonheid van uw huid en de gezondheid van uw lichaam.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar de sinaasappels persen!

Kent u andere voordelen sinaasappelsap vers geperst?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha