10 VOORDELEN VAN stoppen met het drinken van alcohol 30 dagen10 VOORDELEN VAN stoppen met het drinken van alcohol 30 dagen

Neem een ​​pauze van het drinken van alcohol kan vele voordelen en een aantal van hen zijn pretty amazing brengen. Niemand hoeft een heilige, en in feite kan de matige consumptie van alcohol eigenlijk goed voor je zijn, maar het geven van uw lichaam een ​​volledige onderbreking van alcohol kan een hoop goed te doen. Als u regelmatig drinkt, lees dan deze tien redenen waarom het uitsnijden van alcohol voor slechts 30 dagen kunt u een aantal behoorlijk grote voordelen opleveren:

1. Het vermindert uw tolerantie voor alcohol

De voordelen van stoppen met het drinken van alcohol voor 30 dagen zijn zeer talrijk. Simpel gezegd, hoe vaker drinken ze alcohol je meer tolerant. Dit betekent dat de effecten van alcohol op je wordt minder en dus moeten meer alcohol te drinken, voordat je begint aan de gevolgen te voelen, en dit kan de mensen om te drinken om het overtollige te leiden. Het nemen van een pauze voor dertig dagen laat je lichaam passen terug naar normaal, zodat u niet in de verleiding om meer te drinken dan ze zouden moeten.


2. vermindert de kans om alcoholisten

Een van de grote voordelen van stoppen alcohol, tenminste voor een tijdje 'is dat het vermindert de kans om alcoholisten. Geen behoefte om een ​​dronken te worden alcoholisten zijn; Het kan psychologisch afhankelijk zijn met slechts een paar glazen per dag te worden. Als je begint te voelen dat geïrriteerd wanneer je kunt niet drinken, of u kunt geen genoegen nemen zonder een glas wijn in de avond, dus is het misschien verstandig om een ​​pauze van alcohol voor een tijdje duren 'te zijn. Een periode van dertig dagen van onthouding zal helpen om de cyclus te doorbreken en kan helpen voorkomen dat je dingen erger.

3. Je zult beter slapen

Alcohol kan u slaperig maken en te slapen, maar het is waarschijnlijk ook uw slaap verstoren. Regelmatige drinkers vinden vaak dat ze wakker in de nacht en dan hebben moeite om weer in slaap. Slechts een maand uit de alcohol en het blijkt dat de slaap terug naar normaal en je hoeft niet een drankje nodig hebben om slaap te krijgen.

4. Verminder het risico van ernstige ziekten

Slechts een korte pauze drinken van tijd tot tijd, het risico op ontwikkeling van ernstige ziekten, zoals lever ziekte, beroerte en kanker aanzienlijk. Veel mensen geloven dat alleen zware drinkers die hun gezondheid, maar continue drinken beschadigt schadelijke effecten op de gezondheid van iedereen kan hebben.

5. Uw teint zal verbeteren

Alcohol doet echt niet goed voor je huid bij allen en een pauze van 30 dagen zal uw lichaam de kans om zich te ontdoen van gifstoffen te geven. U zult merken dat de huid wordt helder en duidelijk, donkere kringen onder de ogen verdwijnen en je ogen zullen hun glorie te herwinnen.

6. U zal het gemakkelijker vinden om een ​​aantal slechte gewoonten te doorbreken

Als je eenmaal hebt bewezen aan jezelf dat je alcohol kunt stoppen gedurende dertig dagen, is het veel gemakkelijker om te gaan met andere slechte gewoonten. Misschien is het nu je zou kunnen proberen om te roken of te veel eten chocolade stoppen. Als je de alcohol kan stoppen, kan je uit alles.

7. Je zal veel meer energie

Alcohol kan een buzz als je drinkt te geven, maar wanneer de effecten slijten, kunt u worden overgelaten moe en uitgeput gevoel. Dus een andere goede voordelen om te stoppen met drinken is dat je veel meer energie zal hebben. Alcohol droogt het lichaam en verzwakt de energie en alcohol is ook een depressieve, zodat u ook kunt achterlaten in een slecht humeur.

8. U zult wat geld te besparen!

Stoppen met drinken voor een maand zal een verrassende hoeveelheid van extra geld te laten in je zak. U zult in staat zijn om het geld in de richting van een gezonde traktatie zet voor u, als een beloning, of misschien een nieuwe jurk of een paar schoenen. Neem even de tijd om te begrijpen wat uw kosten je drinkt, veel mensen zijn verbaasd over hoeveel u kunt besparen in slechts 30 dagen.

9. Je verliest een beetje 'gewicht

Een ander groot voordeel om te stoppen met het drinken van alcohol voor 30 dagen is dat je wat 'gewicht te kunnen verliezen. Alcoholische dranken zijn vol van onnodige calorieën, vooral die dranken die zijn vermengd met suikerhoudende mixers gevuld. Totdat je alcoholische dranken met een hoog niveau van suiker, frisdranken vervangen, zul je merken dat je verliest gewicht gemakkelijk op dertig dagen dat je stoppen met drinken.

10. moedigen u aan andere goede gezondheid keuzes te doen

Het maken van een gezonde keuze kunnen binnenkort u overwegen andere gezonde opties. U zult waarschijnlijk meer water drinken, dat je gehydrateerd houden, zal je een betere eetlust en eet meer gezonde voeding en je kan zelfs het gevoel dat de oefening meer. Een enkele droge maand niet op magische wijze veranderen in meneer of juffrouw Gezondheid en fitness, maar zal wat te eten te geven tot nadenken.

Kent u een aantal andere voordelen van stoppen met het drinken van alcohol voor 30 dagen?

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha