10 Voordelen van kraakpanden en waarom elk meisje moet proberen om squat oefeningen te doen10 Voordelen van kraakpanden en waarom elk meisje moet proberen om squat oefeningen te doen

Als je niet gewend bent om ze te doen, kan kraakpanden moeilijker dan je zou denken, maar zodra je de techniek onder de knie hebt, kun je hen een beetje 'overal en zijn een geweldige manier om je benen en toon uw achterzijde, maar het doen van de groep oefeningen is ook nuttig voor andere delen van het lichaam, dus hier zijn tien voordelen van kraakpanden en redenen waarom je squat oefeningen moet doen, als een deel van uw fitness-regime:

1. Squat oefeningen verbetering van het verkeer, zodat u kunt vergeten over cellulitis!

De spier verlenging die je krijgt van het doen van kraakpanden krijgt het bloed pompen rond het lichaam en verbetert uw algehele gezondheid. Goede circulatiemiddelen meer voedingsstoffen en zuurstof om naar de vitale organen en spieren door het lichaam; en ja, kun je zeggen 'hallo, hallo' om cellulitis, als je dat doet regelmatig kraakpanden.


2. squat oefeningen zijn ook goed voor de spijsvertering

Squats helpen verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. De gespierde optreden van de squat oefening verbetert de doorstroming van vloeistoffen in het lichaam, en vergemakkelijkt de passage van afval door uw darmen, dus dat helpt ook onderhouden regelmatig.

3. Squat oefeningen helpen om de spieren door het hele lichaam te bouwen

Zelfs als je werkt vooral beenspieren, squat ook het bevorderen van spiergroei rond je lichaam. De oefening is zo intens dat het leidt tot een anabole omgeving en maakt het lichaam vrijkomen van hormonen, die van vitaal belang voor de groei van spierweefsel zijn; kraakpanden het verbeteren van de sterkte van je boven- en onderlichaam.

4. Squat geen invloed en niet een belasting op je rug

Andere middelen uit te werken kan onnodige spanning op de knieën, enkels en rug terwijl kraken, als een low-impact uit te oefenen, is dit effect, wat vooral handig is om te weten, als je terug bent problemen of zwakke knieën of enkels hebben.

5. U kunt squat oefeningen overal doen en alle apparatuur en accessoires niet nodig

U hoeft niet een sportschool of apparatuur, dan is deze oefening zeer effectief kan bijna overal worden gedaan nodig. U kunt kraakpanden doen in de privacy van uw eigen huis of u kunt een mini-job kraakpand te maken in het park wanneer u uw hond te lopen.

6. Het loopt als een beauty queen!

Voordelen van kraakpanden ook een betere houding. Kraakpanden zijn een geweldige manier niet alleen voor het verbeteren van de houding, maar ook bouwen aan een betere balans. Het saldo moet worden gedaan zal hen helpen om te zitten, staan ​​en lopen lang en recht, als een schoonheidskoningin; en het zal ook het versterken van de rugspieren en helpen voorkomen rugpijn veroorzaakt door zittend in een stoel te lang.

7. squat oefeningen vet te verbranden en kan u helpen gewicht te verliezen

In aanvulling op de toon spieren, verbrandt calorieën te kraakpand. Hoe om toon en spieren op te bouwen, je verbrandt meer calorieën, dan is squats doen een geweldige job voor de algemene gezondheid en gewichtsverlies, maar ook als een specifieke spierversteviging oefening.

8. Squat helpen uw knieën soepel en sterk, verbetering van de flexibiliteit en letselpreventie

Het buigen en strekken knieën versterking van de spieren van de knie en laat meer zuurstof en bloed stroomt rond de gewrichten, waardoor ze lenig en sterk.

9. Squat oefeningen toon van de hele been

Een van de grootste voordelen is dat kraakpanden squat oefeningen toon van de hele been. In tegenstelling tot alle speciale fitnessapparaten in de fitnessruimte, die alleen specifieke spieren te richten, elke spier van het been te gebruiken u, wanneer u een kraakpand te voeren. De handeling van het houden van jezelf evenwichtige en rechtop zal al het been training, alles te geven in een keer!

10. Krijg ronde kont!

Kraakpanden toon je kont, natuurlijk! Voordelen van kraakpanden zou niet compleet zonder waaronder een toning kont in onze lijst zijn. Kraakpanden concreet kunnen de billen in het knipperen van een oog, zonder het plaatsen van buitensporige trein terug. Dus als je wilt een terug om trots op, gedrongen zijn!

Er is eigenlijk een bijna eindeloze lijst van voordelen van kraakpanden en dit zijn slechts enkele van hen.

Net doen squat oefeningen? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  3   1
Augustus 20, 2015 | 13:43:04 | later 16 notulen

Ik werd verteld dat het doen van kraakpanden met niets minder dan £ 120 evenwicht tussen de schouders is contraproductief. Gelieve te verduidelijken!

  3   0
Augustus 20, 2015 | 17:34:31 | later 4 uur

dank u, ik wil echt je benen toon

  3   1
Augustus 20, 2015 | 22:10:50 | later 8 uur

Aaaaaaahhhhhh ... Dank u zeer voor dit informatieve artikel. Yup, training squat meer gewicht is onderdeel van mijn trainingsschema op dit moment. Dr. Mercola is ook stompe bevorderen als één van een goede oefening op haar website.

  4   0
Augustus 21, 2015 | 04:23:15 | later 14 uur

Hi! Gewoon af. Wat zijn uw gedachten over alleen doen cardio-training, buik, en kraakpanden of andere been krachttraining? Als ik niet de voorkeur aan een soortgelijk bovenlichaam gebouwd, zal het verhogen van mijn cardio Verwijderen uit mijn been spiertonus?

  3   0
Augustus 21, 2015 | 10:15:07 | later 20 uur

Ja, cardio-training, kraakpanden en abdominale klinkt erg goed ... maar je dieet is erg belangrijk, vooral als je wilt om gewicht te verliezen ...

  1   2
Augustus 21, 2015 | 18:18:18 | later 1 dag

Bewaard als favoriet, ik hou van uw website!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha