10 voordelen van het eten Guavas tijdens de zwangerschap

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 16, 2015 Admin Schoonheid 0 204


Guava is een boom-vruchten algemeen gekweekt in tropische en subtropische. De kleur varieert van geel tot lichtgroen. Guaves worden het best rauw gegeten in zijn natuurlijke vorm. Het is ook verbruikt in de fruitsalade in combinatie met andere vruchten en bewaard als jam, gelei en sappen voor langdurig gebruik. Deze vrucht is bijzonder voedzaam en een van de gezondste vruchten beschikbaar zijn, die zorg draagt ​​voor meerdere voedingsbehoeften van uw lichaam. Het hoge watergehalte, en de aanwezigheid van relatief lage-vet, koolhydraten en eiwitten, is een ideaal onderdeel van een maaltijd.
De voedingsstoffen in guave fruit maken het een essentiële aanvulling op het dieet van een zwangere vrouw. Enkele van de voordelen en bijwerkingen van het eten van guaves tijdens de zwangerschap worden hieronder besproken.

Voordelen van het eten Guava tijdens de zwangerschap:


guaves eten houdt je bloedsuikerspiegel op een normaal en gezond helpen om zwangerschapsdiabetes bij zwangere vrouwen te voorkomen.

Guaves helpen ook uw bloeddruk onder controle. Tijdens de zwangerschap evenwicht houden bloeddruk essentieel miskraam en vroeggeboorte voorkomen.

Nibbling guavefruit helpt bij de reductie van anemie in het lichaam, de vrucht bevat essentiële voedingsstoffen nodig om hemoglobine verhogen in het lichaam.

Aangezien guaven zijn rijk aan ascorbinezuur of vitamine C, die helpt om het immuunsysteem van zwangere vrouwen te verbeteren. Het helpt ook om andere gezondheidsproblemen zoals kiespijn, bloeden tandvlees, zweren, gebroken bloedvaten en andere problemen in verband met zwangerschap verwijderen. Een guave vrucht bevat ongeveer 16 mg vitamine C, dat is veel meer dan het bedrag van deze noodzakelijk zijn voor een lichaam van man of vrouw vitamine.

Guaves helpen uw spijsvertering gezond. Veel vrouwen klagen over constipatie tijdens de zwangerschap. Guave, met zijn laxerende eigenschappen, helpt bij de stoelgang gemakkelijker. Bijgevolg is deze geweldige fruit voorkomt elke vorm van problemen met de spijsvertering gekoppeld, wat absoluut essentieel is tijdens de zwangerschap.

Guaves bevatten antioxidanten, anti-toxinen zoals vitamine C, vitamine E, iso- flavonoïden, carotenoïden, polyfenolen. Deze helpen in de strijd tegen bacteriën en infecties in het lichaam. Dus het handhaven van de zwangere vrouw uit de buurt van vele ziekten.

Guaves zijn ook bekend om zijn hoge vezelgehalte. Wanneer guaven worden verbruikt met hun zaden, helpt bij het voorkomen van aambeien en constipatie, die heel gebruikelijk zijn tijdens de zwangerschap.

Magnesium helpt guaves in de zenuwen en spieren van het lichaam te ontspannen. Dit is gunstig voor zwangere vrouwen, want met de gewichtstoename, het lichaam hunkert sommige lichtzinnigheid dat deze vrucht biedt.

Guaves niet alleen helpen bij zwangere vrouwen bij het handhaven van een goede gezondheid, maar helpt ook de foetus. De guave fruit is een borg van foliumzuur of vitamine B Dit is een vitamine die cruciaal is voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de baby.

Het calciumgehalte van guave fruit maakt een welkome aanvulling op een dieet zwangerschap.

Bijwerkingen van eten Guavas tijdens zwangerschap zijn:

  • Het eten van te veel guaves, vooral die ongepeld, tijdens de zwangerschap, wat leidt tot diarree guaves bevatten grote hoeveelheden vezels. Diarree is niet goed voor de zwangere vrouw als de zwakkere, veroorzaakt irritatie, ongemak en belemmert de periode van ontspanning. Dit leidt ook tot veranderingen en consumptie van meer pillen die niet wordt aanbevolen door artsen eten. Een remedie is om de guave schillen voor het eten.
  • Als de moeder reeds heeft verstrekt sommige tandheelkundige problemen dan guaves volwassen of onvolwassen helft zou kunnen leiden tot kiespijn.

Er zijn onvoldoende klinische gegevens om de voordelen en bijwerkingen van het gebruik van guavas tonen tijdens de zwangerschap. Maar de logica vertelt ons hoe gemeen, moet al het fruit goed zijn als verbruikt op een rationele manier. En iets meer dan kan irritant zijn, vooral als je zwanger bent. Dus, volg je intuïtie en laat uw gezond verstand om de beslissing te maken 'moet guave dat nu eten?'

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha