10 voordelen van het drinken LEMON HOT WATER zal u motiveren om de dag met IT Start10 voordelen van het drinken LEMON HOT WATER zal u motiveren om de dag met IT Start

Het zou de aard van de persoon die een ochtend routine. Misschien heb je opstaan, een kopje koffie, ontbijten voordat het nemen van een douche en ga aan het werk.

Of misschien bent u het type persoon die uit bed struikelt na smashing hun kielzog, en wordt veranderd in de auto op weg naar het werk.


Maar de manier waarop je de dag beginnen zet de toon voor de rest van de dag. Begin de dag slecht, en je kon de dag van de hel hebben waar niets goed gaat. Begin met een zonniger dispositie, echter, en elke dag zou de mooiste dag van je leven.

Om u te helpen uw dag te beginnen, kon je veel erger dan het drinken van hete citroen water te doen. Het klinkt niet spannend, maar het warme citroen water biedt een aantal voordelen serieus fab. Laten we eens een kijkje nemen op 10 voordelen van het drinken van citroen water warm.

1. rehydrateert

Als je slaapt acht uur, in wezen betekent dit dat u 8 uur ging zonder iets te drinken. Dit betekent dat je wakker wordt ontwaterd met een lichaam vol met giftige stoffen verschrikkelijk. Niet cool.

Artsen raden wij drinken 3,2 liter water per dag, en daarom is het het beste om de eerste drankjes vooraf. Voordat er iets te eten, zou je doel om een ​​glas citroen water. De voordelen van het drinken van hete citroen water in de ochtend zijn zeer talrijk en omvatten niet alleen een rehydratatie zeer efficiënt, maar zal ook helpen om een ​​paar van de giftige stoffen te vinden en zal je lichaam voor te bereiden op wat te eten. Mooi.

2. Warm water citroen behandelt uw huid

Warm water citroen bevat vitamine C en anti-oxidanten die de huid tegen rimpels en vlekken te beschermen. Vitamine C is een essentieel element als u wilt dat uw huid gezond en stralend te houden, aangezien het helpt om bacteriën die in verband worden gebracht met de vorming van acne te bestrijden.

Evenals drinkwater citroen heet, kunt u ook direct toepassen op uw lichaam in een poging om de littekens en ouderdomsvlekken te genezen. In wezen, vitamine C hier je nieuw leven in te blazen in de huid.

3. Het geeft je een frisse adem

Er is niets erger dan wakker worden met een slechte adem na een zware nacht slaap. Dit is nog erger als je wakker wordt naast je partner en fantasie puckering voor een kus.

Ochtend adem is bijna onvermijdelijk, maar een eenvoudige manier om het onmiddellijk te genezen is om een ​​glas warme citroen water. Het zal je adem mint frissen beter, en kan ook helpen met de pijn van de tanden, evenals gingivitis. Nog beter, een van de fantastische voordelen van het drinken van hete citroen water regelmatig is dat het ook kan omgaan met slechte lichaamsgeur. Sweet!

4. Het is een goede vervanger voor koffie

Velen van ons houden van een goede kop koffie in de ochtend. Als we ons voor het verlaten van het huis, of als we een pitstop bij Starbucks op weg naar het werk, een kopje koffie voor het begin van de dagelijkse sleur, het helpt om wakker te worden en eigenlijk maakt ons een beetje 'meer vrolijk.

Maar te veel koffie kan eigenlijk slecht zijn voor u, en vaak heel storend incident komt na re-energie je lichaam. Daarnaast kunnen deze koffie van Starbucks een nadelig effect op uw portemonnee als je een te kopen elke dag. Om geld te besparen en om de dag een beetje 'meer gezonde start, waarom de koffie warm water niet ruilen met citroen?

5. kan verminderen ontstekingen

Velen van ons lijden aan een ontsteking en te veel zuur in ons lichaam, vaak zonder zelfs te realiseren. Het probleem is dat deze vaak de belangrijkste oorzaken van ziekte.

Dus de volgende van de geweldige voordelen van het drinken van hete water lemon is dat het kan helpen om de hoeveelheid zuur in ons lichaam, en symptomen van ontsteking. Als u regelmatig drinkt, zult u zeker verliezen veel zuurgraad die niggling, terwijl ook het werken aan urinezuur uit de voegen verwijderen. Urinezuur is een belangrijke oorzaak van ontsteking.

6. Hot Lemon Water spijsvertering

Fantastische voordelen van het drinken van hete citroen water in de ochtend gaat het verst: citroen water helpt spoelen schadelijke toxines die 's nachts in je lichaam hebben opgebouwd. Dit gebeurt door het stimuleren van de werking van enzymen, die op zijn beurt stimuleert de lever.

Losmaken van deze gifstoffen, citroen warm water verbetert ook de spijsvertering darmkanaal. Het helpt je om aandoeningen, zoals boeren, een opgeblazen gevoel en maagzuur reliever.

7. Kan Boost Your Brain Power

We zouden allemaal graag een grotere hersenen, maar aangezien dit onmogelijk is als de knapste koppen? Voor een meer krachtige hersenen die werkt op optimale snelheid, veel van ons drinken cafeïne of eten nootropica.

U kunt ook drinken citroen water te warm, dat rijk is aan kalium en magnesium, die beide positieve effecten op onze cognitieve functies. Nog beter, de voordelen van het drinken van hete citroen water daar niet stoppen; citroen water is aangetoond dat bestrijding van de symptomen van depressie en stress te helpen, en het creëert ook meer aandacht, waardoor ons te helpen productiever te werken zonder afleiding.

8. warm water citroen vecht tegen kanker

Hot Lemon is rijk aan antioxidanten die de strijd met de vrije radicalen te maken. Ze helpen om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering en verzakking en ook het risico van bepaalde typen kanker minimaliseren.

Zoals eerder vermeld, kunt u meer zuur in je lichaam dan je denkt. Het probleem hiermee is dat de zuurgraad is een voedingsbodem voor kanker welkom. Om deze overtollige zuurgraad te verwijderen, kunt u uw lichaam alkalize met warme citroen.

9. geneest wonden

Wonden kan echt vervelend, zelfs de kleinste. Soms lijkt een wond aan een lange tijd om te genezen te nemen, en dit kan een frustrerende tijd, vooral als het in een echt zichtbaar op je lichaam.

Voordelen van het drinken van hete citroen water komen weer bij de hand. Citroenen zijn rijk aan vitamine C en ascorbinezuur, die helpen snel te genezen wonden. Daarnaast, het hete water citroen helpt handhaven gezondheid van de botten, en herstellen van beschadigde kraakbeen en weefsel.

10. Hot Lemon water ondersteunt het gewichtsverlies

Gemakkelijker gewichtsverlies is een van de bekende voordelen van het drinken van citroen water warm. Niet alleen water en citroen bevatten oplosbare vezel genaamd pectine, waarvan is aangetoond om te helpen met het afstoten pond, maar is ook zonder suiker, wat betekent dat als u uw kopjes suiker beladen thee en koffie te wisselen naar water citroen heet, je een hoop lege calorieën uit je dieet te verwijderen. Bingo!

Kent u andere voordelen van het drinken van hete citroen water?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha