10 VOORDELEN VAN FABELACHTIG SAGE voor gezondheid en schoonheid10 VOORDELEN VAN FABELACHTIG SAGE voor gezondheid en schoonheid

Salie is een kruid dat is gebruikt in de keuken en voor medicinale doeleinden voor eeuwen. De oude Romeinen gebruikten het kruid om voedsel op te slaan, de Europeanen in de 14e eeuw salie gebruikt voor hekserij, genezers en Arabieren in de 10e eeuw te voorkomen geloofde dat wijze zou je onsterfelijk maken. Terwijl immoraliteit kunnen uitbreiden van de voordelen voor de gezondheid van salie een beetje 'te ver weg, het gras is niet in het bezit van een nogal krachtige helende eigenschappen die ook verantwoordelijk zouden kunnen zijn van zijn naam, die komt van het Latijnse "te redden". Hier zijn tien fantastische voordelen van salie voor de schoonheid en gezondheid.

1. Het heeft anti-inflammatoire

Sage heeft een krachtige anti-inflammatoire werking en wordt vaak gebruikt voor de behandeling van keelpijn en andere ontstekingen. U kunt de thee salie gebruiken als een antiseptische mondspoeling mond zweren en gom ziekte te behandelen, of u kunt gorgelen met het naar een zere keel te verzachten.


2. Gebruik het als een haar spoelen voor glanzend haar

Als je salie thee te gebruiken als een haar spoelen, zal het glans toe te voegen aan het haar en vechten roos ook. Om een ​​haarspoeling salie te maken, voeg kokend water een eetlepel gedroogde salie in een kom en laat het geheel een tijdje '. Zeef de thee, laat het afkoelen en spoel je haar met thee; en dan een laatste spoeling met warm water.

3. Vermindert zweten

Salie is ook bekend om zijn vermogen om het zweten te verminderen, die bekend staat als eigendom antihydrotic. Studies hebben gesuggereerd dat het drinken van salie thee overmatig zweten kan verminderen bij sommige mensen met maar liefst 50%. Het kan opvliegers, nachtelijk zweten te behandelen en kan nuttig zijn voor mensen die veel zweten tijdens praktijk.

4. Salie thee is goed voor de spijsvertering

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van salie is dat het ook kan worden gebruikt voor milde gevallen van gastro-intestinale problemen en dyspepsie behandelen. Het heeft een kalmerend effect dat indigestie en brandend maagzuur verlicht, en stimuleert de spijsvertering.

5. Gebruik als een tonic

Voordelen van salie voor schoonheid zijn zeer talrijk. Sage heeft antifungale, antibacteriële en antiseptische, zodat het kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van huidziekten. Als je het koud salie thee te gebruiken als een tonic, zal het helpen opruimen van acne, verminderen ontstekingen en laat de huid fris en schoon.

6. Het kan mentale alertheid verbeteren

Een van de prachtige gezondheidsvoordelen van Sage is dat het mentale alertheid te verbeteren. De wijze thee wordt vaak "tea denkers". Salie bevat ingrediënten die kunnen helpen bij het verbeteren van de concentratie, verhoogt de mentale alertheid en het verhogen aandachtsspanne. Het is gebruikt in de Chinese geneeskunde eeuwenlang als een behandeling voor dementie en salie is ook bekend om de atmosfeer verhogen en is gebruikt voor de behandeling van depressie.

7. Kan donkerder grijze haren

Sommige mensen gebruiken salie om grijze haren het eerst beginnen te verschijnen donkerder. Als je een theelepel salie en rozemarijn trekken in een theelepel kokend water en laat het afkoelen, dan kunt u gebruik maken van het mengsel als een haar spoelen en laatste, na een paar weken, moet u de kleur terug naar grijze haren te brengen.

8. Gebruik voor de behandeling van astma

Sage heeft een krampstillend effect, en een van de grote voordelen voor de gezondheid van salie is dat het kan worden gebruikt om astma te behandelen. Om de spanning in de spieren te verminderen en verwijder de congestie in de longen, zet wat salieblaadjes in een kom met kokend water en inhaleer de stoom.

9. Het kan helpen voorkomen dat diabetes

Naast een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van salie wordt aangenomen dat salie nuttig voor mensen die lijden aan diabetes type 2 kan zijn, hoewel het onderzoek is aan de gang in dit gebied. Verschillende studies hebben aangetoond dat sage over anti-hypoglycemie, wat betekent dat het de niveaus van bloedglucose verlagen.

10. Het stimuleert de haargroei

Sage is een samentrekkend, dus wanneer aangebracht op de huid, die de bloedstroom naar de follikels vergroot en dus bevordert de haargroei. Met behulp van een haar spoelen essay er wordt gezegd dat het haar dikker en te versterken. Salie essentiële olie wordt ook gezegd dat het een effectieve manier om te bestrijden haaruitval.

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van salie?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha