10 VOORDELEN VAN DRUGS Huggin en waarom je moet vaker omhelzen10 VOORDELEN VAN DRUGS Huggin en waarom je moet vaker omhelzen

Een knuffel is gewoon geweldig. Cheer up, het maakt je geliefd voelen en is een volledig 'niet bedreigend', puur en mooi dat we een fysieke verbinding met een andere persoon kan maken. Sommige deskundigen zeggen dat de mens moet elke dag te worden omarmd, dus waar je nu bent, geef iemand een knuffel en verspreiden een beetje 'van geluk! Hier zijn tien goede redenen waarom we moeten allemaal meer omarmen:

1. Een knuffel is als een korte periode van meditatie

Een knuffel stelt ons in staat om te ontsnappen, maar voor een tijdje ', door alle stress en spanningen van de dag en de focus op het hier en nu. Het is net als een korte periode van meditatie en geeft u de tijd om zich te concentreren op je hart en je gevoelens.


2. Embrace vergroot ons gevoel van eigenwaarde

Een van de grote voordelen van knuffels is dat het verhoogt je gevoel van eigenwaarde. Fysiek contact met een ander mens laat zien dat je geliefd en verzorgd. Uit de kindertijd, een knuffel maakt de dingen beter en helpt ons te binden met andere mensen.

3. Omarm de balans van de zenuwstelsel

Hugs creëren van een fysieke reactie in je lichaam ook. Embrace verandert de galvanische huid reactie, wat suggereert dat een omhelzing brengt je zenuwstelsel in een meer evenwichtige staat.

4. Embrace echt dingen te verbeteren

Die knuffels dat je moeder gaf je, wanneer je zijn knie had aangeraakt, eigenlijk maakte de pijn weg te gaan. Wanneer knuffel, je lichaam releases oxytocine, die pijn niveaus daalt.

5. verwennerij kan het immuunsysteem te stimuleren

Er is veel te zeggen voor dit spul oxytocine die vrijkomt wanneer ze knuffelen. Het verhoogt ook de hormonen in je lichaam die u helpen infecties en ziekten te bestrijden, zodat een goede voordeel om te omhelzen is een omhelzing dat je immuunsysteem een ​​boost zal geven.

6. Een knuffel kan sociale angst te verminderen

Een knuffel geeft je meer zelfvertrouwen te geven en u helpen meer thuis voelen in een pijnlijke situatie. Als je in een kamer en je slechts één persoon weet dat er, als die persoon geeft je een knuffel, waardoor je meer welkom in de groep voelen.

7. knuffel kan stress te verminderen

Een van de ongelooflijke voordelen van knuffels is dat het stress kan verminderen. Als je thuis komt na een slechte dag, dan een knuffel kan echt een aantal van de stress te verwijderen. Ook hier onze oude vriend oxytocine. Het is een goed gevoel hormoon dat uw stemming en maak je veilig en comfortabel te voelen, nu dat je terug naar huis.

8. Embrace kan goed zijn voor het hart

Een knuffel is niet alleen troost, rustgevende is het hart ook. Een universitaire studie toonde aan dat mensen die hun partners regelmatig omgeven, had een hartslag meer stabiel en rustig.

9. verwennerij helpt ons de band met anderen

Het zal u niet verbazen dat je dichter bij iemand knuffels, maar de reden is dat de oxytocine vrijkomt door een knuffel is ontworpen om dichter een moeder voor haar kind te brengen. Dit werkt beter voor vrouwen, dat is de reden waarom de meisjes houden van elkaar meer knuffelen, dan mannen.

10. U kunt zich laten verwennen!

Het is niet alleen het fysieke contact met andere mensen die ervoor zorgt dat oxytocine worden vrijgelaten; Het zal worden uitgegeven als een verwend huisdier. U kunt ook hetzelfde effect te creëren door te wrijven de huid en dat is de reden waarom wrijven zijn elleboog, wanneer je botste tegen iets, zal het helpen om de pijn weg te gaan.

Net als verwennerij? Welke andere voordelen van omarmen wilt toevoegen aan onze lijst?

Gelukkig blijven en knuffel uw dierbaren vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha