10 Voordelen van de Gezondheid van verrassende WIJN10 Voordelen van de Gezondheid van verrassende WIJN

Ok, ben je er klaar voor?

De wijn is gezond!

Zijn! Te vaak hebben we gedaan om schuldig voor het openen van een fles wijn na een lange dag hard werken voelen. We nemen onze eerste slok, en hoewel we echt nodig hebben, is een kleine stem in de achterkant van ons hoofd ons te vertellen om te stoppen en twee keer nadenken. Dit spul is niet alleen goed voor ons!

Maar het ding is, de wijn wordt geleverd met een aantal voordelen voor de gezondheid, dat het verbazingwekkend en verrassend drankje hoger na een dag werken te maken.


Of het nu een glas rode, witte of rosé wijn is het de perfecte tonic gezondheid, zolang je het drinkt met mate. Het is eigenlijk geweldig. Zelfs Jezus gebruikte om te drinken!

Dus nemen we een kijkje op de top 10 gezondheidsvoordelen verrassende wijn.

1. Wijn kan u helpen om langer te leven

Sinaasappelsap kan u helpen langer leven? Hoe zit het bier? Koffie? Thee? Whisky ?!

Kan?! Wijn, echter, is een fundamenteel onderdeel van de Siciliaanse en anderen die in de diëten blauwe zone ", en aanzienlijk bijdraagt ​​aan hun levensduur ongeëvenaard.

Natuurlijk, het is niet alleen de wijn die de sleutel is tot een langere levensduur van de bewoners van de blauwe zones ', en dan moet je naar andere delen van uw dieet dienovereenkomstig te veranderen. Maar de wijn is rijk aan verbindingen bekend als procyanidins, die de cardiovasculaire gezondheid te bevorderen.

En voor het geval dat je niet weet wat de blauwe gebieden zijn, ze zijn in principe gebieden van de wereld waar de lokale bevolking langer leven dan iemand anders op de planeet. De reden waarom leven langer uitsluitend of hoofdzakelijk neer aan hun dieet.

2. Wijn kan je slimmer maken

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van de wijn die we je slimmer kunnen maken. De wijn bevat iets genaamd resveratrol, die ook wordt aangetroffen in planten, pinda's en bosbessen. Onlangs hebben wetenschappers een onderzoeksproject dat de betrokken deelnemers innemen resveratrol te zien hoe ze hun geheugen op korte termijn verbeterd uitgevoerd. Het goede nieuws? Mensen die resveratrol nam toonde grotere retentie van woorden, terwijl hun hersenen sneller in de vorming van nieuwe herinneringen werking.

3. De wijn is goed voor je ogen

Naast een fantastische gezondheidsvoordelen van wijn is dat het zeer goed voor de ogen, met mate natuurlijk. We hebben allemaal zorgen over de gezondheid van onze ogen, met veel te zeggen dat als er iets wat ik echt wil niet overkomen is blindheid. En hoewel veel wijn kunnen maken zie je dubbel op een avondje uit, kan het juiste bedrag dat je moet ongeveer 30% minder kans op staar mogelijkheid dat mensen die geen wijn drinken te ontwikkelen. Uitzonderlijk.

4. Wijn kan de verkoudheid te bestrijden

Ugh, er is niets erger dan een gewone verkoudheid. Het is altijd in de meest lastige, en het gevoel op de dag dat u het ontwikkelen van een koude is een van de slechtste dagen ooit. De keel begint pijnlijk voelen, je afgesloten voelt en je borst is strak.

En dan je baas vertelt je dat doet de deadline voor morgen. Dit zuigt!

Nou, wist je dat rode wijn in het bijzonder, is rijk aan antioxidanten die het risico op het ontwikkelen van een verkoudheid met maar liefst 40% kan verminderen ?! Prijs de Heer voor de rode wijn!

5. Wijn betekent dat misschien training nodig

Als je naar de sportschool in een poging om je hart en de botten gezond te houden, zou je blij zijn om te ontdekken dat de wijn is ook! Vanwege resveratrol hierboven, wijn is de perfecte remedie voor de slechte hart en de gezondheid van de botten.

Als u de sportschool om gewicht te verliezen of het verbeteren van je buik, armen, benen en bodem raken, dan is de wijn mag niet een perfecte vervanger zijn. Oh well!

6. Wijn weert de ziekte van Alzheimer

Omdat wijn hard werkt om onze herinneringen scherper te maken, en om onze mogelijkheden stemming te verbeteren, gesuggereerd dat zelfs een kopje per dag is genoeg om leeftijdsgebonden geestelijke achteruitgang op afstand te houden.

Dit is geweldig nieuws voor degenen die zijn doodsbang van dementie, en wordt ook gesuggereerd dat regelmatig tipples rode spul is genoeg om de verdere geheugenverlies die zich in degenen die al lijden aan de ziekte van Alzheimer te stoppen.

7. wijn kan u helpen bettter slapen

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van de wijn is dat het kan helpen om beter te slapen. We hebben allemaal lang voor de slaap geluid een nacht, en terwijl de algemene consensus onder sommige mensen is dat teveel alcohol eigenlijk hun kansen op een goede snooze kan remmen, kan slechts een glas wijn genoeg om het lichaam en geest te ontspannen , zodat je zachtjes vallen in het land van de knik.

8. Wijn doet wonderen voor het immuunsysteem

Volgende verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van de wijn is dat het kan wonderen doen voor je immuunsysteem. Vanwege de antioxidanten en antibacteriële middelen die aanwezig zijn in de wijn, kan één drankje per dag helpen stimuleren het immuunsysteem door meer dan 10%. Dit betekent dat het minder risico op ontwikkelen van alle soorten infecties, van klein tot groot degenen zullen zijn.

De wijn kan ook het minimaliseren van de kans op het oplopen van bacteriële ziekten, zoals een maagzweer. En als je ziek wordt, zal je immuunsysteem klaar om een ​​gevecht meer dan ooit op te zetten zijn. Winnen!

9. De wijn kan kanker te voorkomen

The Big C is iets dat veel mensen zijn bang, maar gelukkig zijn er stappen die u kunt nemen om de kans op het ontwikkelen van kanker te verminderen. Een van de beste stappen die u kunt nemen is om een ​​beetje 'van wijn te drinken!

Rode wijn is krachtiger als het gaat om het bestrijden van de potentieel kankercellen, omdat het een hoger gehalte aan resveratrol bevat. Maar witte wijn is ook goed, en beide werken door het vernietigen van de cellen van het lichaam die de eerste tekenen van DNA-schade. En 'van deze cellen, die een hoger risico om kanker.

10. Wijn kan je er jonger uitzien

Voordelen voor de gezondheid van de wijn kan gaan en op, maar laten we eindigen met dit: wijn kan je er jonger uitzien! Ooit keek in de spiegel en wenste je keek tien jaar jonger? Honing, wij allemaal. Een van de makkelijkste en leukste om de tekenen van veroudering te verminderen is om een ​​glas wijn zo nu en dan drinken.

Hoewel de wijn is niet van plan om 40 jaar van je af te kloppen, zal het vertragen van het verouderingsproces, het maken van uw huid er gezonder.

Voorbij de rode ...

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van de wijn?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha