10 Voordelen van de Gezondheid van een mijl10 Voordelen van de Gezondheid van een mijl

Je zou gedacht hebben dat gierst werd alleen gebruikt als veevoer en vogelzaad, maar wint snel aan populariteit als tarwe voor menselijke consumptie, want het is glutenvrij en is zeer voedzaam. Millet is geteeld voor eeuwen, met name in Afrika en in India, en het is een nietje onderdeel van het dieet voor sommige mensen. De meest populaire vorm van gierst graan die wordt geteeld wordt genoemd parelgierst, die een aantal voedingsstoffen en mineralen bevat en smaakt ook goed. Het is zo makkelijk om mijlen toe te voegen aan uw dieet, omdat het kan worden gebruikt in veel verschillende recepten, met inbegrip van smoothies, koken, soepen en stoofschotels. Dus, als je dacht dat het was gewoon een mijl vogelzaad, hier zijn tien van de prachtige voordelen voor de gezondheid van een mijl.

1. helpt beschermen tegen diabetes

Millet is een goede bron van magnesium, waarvan bekend is dat de werkzaamheid van insuline in het lichaam verhogen en de ontwikkeling van diabetes te voorkomen. Studies hebben aangetoond dat mensen die een dieet rijk aan magnesium te eten tot 30% minder kans op het ontwikkelen van Type 2 diabetes.


2. een goede energiebron

Millet is een ongelooflijk goedkope bron van voedsel en energie, dat is waarom het zo vaak geconsumeerd als een nietje in de armste ontwikkelingslanden. Het heeft een hoog zetmeelgehalte, die energie levert en ook een goede bron van vezels en eiwitten. De aminozuren die worden gevonden in parelgierstzaden ook veel gemakkelijker voor het lichaam te verteren, in vergelijking met die die worden gevonden in tarwe.

3. Het kan een hulpmiddel voor gewichtsverlies

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van gierst is dat toe te voegen aan uw dieet kan ook helpen gewicht te verliezen. Vanwege het hoge gehalte aan vezels en eiwitten in tarwe, zal gierst maakt je een vol gevoel en houden u langer vol gevoel. Het zal ook zorgen voor een constante bron van energie, zodat je niet de behoefte voelen om snacks te eten na het eten van een maaltijd die gierst bevat.

4. voorkomt bloedarmoede

Gierst bevat een perfecte combinatie van ingrediënten ijzerdeficiëntie bestrijden in het lichaam. Het heeft ijzer, wat nodig is om bestrijding van bloedarmoede, maar bevat ook vitamine C, die helpt het lichaam ijzer in het bloed. Eet gierst wordt gezegd dat het een meer effectieve remedie voor bloedarmoede, die eenvoudig ijzersupplementen te nemen.

5. Dit is een glutenvrij alternatief

Als u last met gluten intolerantie of coeliakie, dan kun je veilig kunt gebruiken gierst als een alternatief voor tarwe. U kunt deze alternatieve korrel gezond koken recepten voor brood, gebak en koekjes.

6. Vermindert cholesterol

Een van de gezondheidsvoordelen van gierst verrassend is dat het zeer effectief in het verminderen van het cholesterolgehalte in het bloed te zijn. Millet bevat aminozuren die helpen bij het verminderen van de productie van plaque in de bloedvaten die kunnen leiden tot een beroerte en hart-en vaatziekten. Het helpt ook de controle vetgehalte die zijn afgezet in de lever.

7. voorkomt vroegtijdige veroudering

Millet kan ook worden gebruikt om voeding toevoegen smoothies, en een van de voordelen voor de gezondheid verwonderlijk gierst is de mogelijkheid om te stoppen vroegtijdige veroudering van de huid. Millet bevat twee krachtige aminozuur methionine en lysine, die beide bijdragen aan collageen. Collageen is de stof die huid stevig houdt, stoppen met slappe huid en helpt om rimpels te vormen stoppen.

8. Het houdt de spijsvertering gezond

Als u last heeft van problemen met de spijsvertering en constipatie, dus het toevoegen mijl aan uw dieet zal uw spijsvertering te verbeteren. Gierst bevat veel vezels, oplosbare en onoplosbare, die verhuizing voedsel zal helpen door middel van het systeem en houdt regelmatig.

9. helpt om te ontspannen

Millet bevat het aminozuur, tryptofaan, die werkt als een natuurlijke relaxerend. Het zal u helpen voelen zich minder gestrest tijdens de dag en zal u helpen beter slapen 's nachts. De ontspannende eigenschappen van gierst kan ook helpen de bloeddruk te verlagen, de afdeling van spanningshoofdpijn en angst verminderen.

10. Verhoging botsterkte

En tot slot, de voordelen voor de gezondheid van gierst ook sterkere botten. Millet is een van de beste natuurlijke bronnen van calcium zijn, evenals vitamine D. Eating mijl versterken botten en tanden, en met het voorkomen botziekten zoals osteoporose op latere leeftijd. Het is ook een geweldige manier om kinderen met de extra kick die ze nodig hebben, terwijl hun botten en tanden groeien.

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van een mijl?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha