10 Voordelen van de Gezondheid van de suikerbieten die waarschijnlijk niet wist10 Voordelen van de Gezondheid van de suikerbieten die waarschijnlijk niet wist

Sommige mensen zijn afschrikken eten bieten veel, bijna bloed rode kleur. Maar laat dat je niet afschrikken ze op zoek diepe kleur, omdat de bieten zoveel goedheid in hen, kun je niet echt veroorloven uit je dieet bieten uit te sluiten. U kunt bieten te gebruiken in uw salade, gebakken of blitzed in een blender tot een sap te maken. Dus als je liefde te kijken bieten, hier zijn tien goede redenen die je zou willen proberen:

1. Beets kan helpen voorkomen cardiovasculaire problemen

Onderzoek heeft aangetoond dat de consumptie van bietensap of het eten van de groente kunnen helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en een lagere bloeddruk. Bieten bevatten fytonutriënten, vitamine C en mangaan, die helpen een gezonde cardiovasculair systeem.


2. Beets hulp met uw geestelijk welzijn

Gezondheid voordelen van bieten zijn je mentale welzijn. Bieten bevatten een aantal van dezelfde ingrediënten die worden gebruikt in de behandeling tegen depressie. Gezond eten deze groente, en je zal een aanbod van natuurlijke betaïne, een onderdeel van sommige antidepressiva en tryptofaan, een stof die een gevoel van welzijn creëert en ontspant de geest te krijgen.

3. verhoogt de weerstand

In een studie uitgevoerd in Engeland, vonden de onderzoekers dat mensen die voedsel met een hoog nitraten gezonde, zoals bieten te eten, hebben een hoger niveau van de weerstand tijdens de training. Het natuurlijke nitraatgehalte in planten handelen om bloedvaten te verwijden, waardoor u meer zuurstof naar de spieren. In studies, mensen die bietensap dronken waren in staat om meer dan 15% meer dan degenen die niet waren drinken van het sap uit te oefenen.

4. Beets een goede energiebron

Bieten weinig calorieën, maar ze bevatten een bron van suiker, die langzaam vrijkomt in het lichaam. Dit maakt hen een grote bron van energie op de lange termijn die zal houden ga je in de loop van de dag maakt. Er zijn in feite zeer weinig andere voedingsmiddelen evenveel energie bij langzame afgifte, zoals bieten.

5.

Rijk aan antioxidanten, geb.

otte kan helpen kanker te voorkomen

Het eten van bieten is in studies aangetoond dat het een goede manier om kanker te voorkomen. Het pigment dat bieten geeft dieprode kleur heet betacyanin en is één van de sterkste bekende natuurlijke helpt bij kankerpreventie.

6. Beets zijn wetenschappelijk bewezen dat uithoudingsvermogen te vergroten

De toenemende resistentie eigenschappen van bieten zijn veel meer dat slechts een mythe. Ze bevatten een stof genaamd boor, die de productie van menselijke fysieke intimiteit gecorreleerde 'hormonen in het lichaam verhoogt. En 'Romeinen, die blijkbaar ontdekt deze geweldige natuurlijke vermogen van bieten en fruit ze drugs gebruikt voor dit doel.

7. Beets in staat om de ontsteking te controleren

Chronische ontsteking is niet alleen pijnlijk, maar kan ook leiden tot andere complicaties zoals hart- en vaatziekten en kanker. Bieten bevatten een aantal verbindingen die kunnen verminderen ontstekingen, fytonutriënten zoals carotenoïden en choline.

8. Beets kan het risico van aangeboren afwijkingen te verminderen

En 'bekend dat vrouwen die verbruikt vitamine B-complex, foliumzuur, tijdens de zwangerschap, helpen om hun ongeboren kind te beschermen om aangeboren afwijkingen te ontwikkelen en bieten hebben een van de hoogste concentraties van foliumzuur die kunnen het verkrijgen van een groente.

9. Rode biet kan helpen bij de behandeling bloedarmoede

Gezondheid voordelen van bieten bevatten opluchting bloedarmoede. U hoeft niet te ijzersupplementen te nemen, als je veel bieten in uw dieet, omdat bieten zijn een uitstekende natuurlijke bron van ijzer, dat is snel en gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam, die de waarde van uw bloed verhoogt en de verbetering van het verkeer van het bloed.

10. Beets ontgiften uw systeem

Een van de populaire voordelen voor de gezondheid van de bieten is dat hulp ontgiften van het lichaam. Betalain pigmenten gevonden in rode bieten zijn een belangrijk onderdeel van wat het lichaam nodig heeft om te helpen met het ontgiftingsproces. Beets voedsel kan helpen het lichaam te elimineren ongewenste gifstoffen uit de bloedstroom en laat ze onschadelijk weg in de plassen.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van rode biet? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
April 21, 2015 | 16:49:03 | later 2 uur

Ik zocht eigenlijk een geheel en ontdekte ook uw website. eigenlijk zeggen wantd World Wide Web website prachtige en dit bericht echt het probleem opgelost.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha