10 Voordelen van de gezondheid PRACHTIG vijgen10 Voordelen van de gezondheid PRACHTIG vijgen

Gegeten gedroogd of verse vijgen zijn een vrucht afkomstig uit het Midden-Oosten en West-Azië zijn geteeld sinds de oudheid. De vrucht heeft een gladde huid, die een sappige vruchtvlees met kleine zaden bevat en eet het, als onderdeel van een evenwichtige voeding, in staat om een ​​aantal voordelen voor de gezondheid te brengen en hier zijn slechts tien van hen:

1. Zij zijn goed voor de spijsvertering

Misschien is een van de best bekende toepassingen van vijgen als natuurlijk laxeermiddel. Ze hebben een hoog vezelgehalte, die snel kan genezen verstopping. Ze bevatten ook prebiotische die de groei van gunstige bacteriën in de darm bevordert.


2. Ze verlagen cholesterol

Vijgen bevatten ook oplosbare vezels, pectine, die bekend staat om snel door de maag, het absorberen van cholesterol als het gaat, en verwijdering uit het lichaam.

3. U kunt de huid van de vijgen te gebruiken als een exfoliant

De huiden van fig bevatten natuurlijke enzymen die kunnen worden gebruikt als exfoliërende middel. Om de dode huidcellen van het gezicht te verwijderen, net wrijf de binnenkant van de huid op het gezicht en dat zal alle oude huid te verwijderen en laat je gezicht fris en schoon gevoel.

4. Ze houden je hart gezond

Gezondheid voordelen van vijgen omvatten ook het hart gezond. Figuren zijn een goede bron van omega-3 vetzuren, fenol en omega 6, die helpen om het hart gezond. Vijgen voedsel kan helpen het risico op hart-en vaatziekten te verminderen en ook helpen stoppen met de ontwikkeling van plaque in de bloedvaten.

5. Ze helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren

Vijgen voedsel kan helpen reguleren uw lichaam suiker in het bloed. Niet alleen is dit helpen reguleren uw stemming en energieniveau, kan ook helpen bij het voorkomen van diabetes ontwikkelen.

6. Ze kunnen helpen beschermen tegen kanker

Eet vijgen regelmatig kan ook helpen beschermen tegen sommige kankers. Vijgen rijk aan flavonoïden en antioxidanten, die helpen verminderen de schade veroorzaakt door vrije radicalen, die kunnen leiden tot bepaalde vormen van kanker.

7. Ze kunnen de bloeddruk verlagen

Genormaliseerde bloeddruk is een van de prachtige voordelen voor de gezondheid van de vijgen. Studies hebben aangetoond dat figs bevatten verschillende verbindingen en mineralen die zeer effectief bij het verminderen van hoge bloeddruk kan worden. De combinatie van calcium, kalium en magnesium is gevestigd in fig kan zeer nuttig zijn voor mensen die lijden aan hypertensie.

8. Zij helpen bestrijden maculadegeneratie

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van vijgen is dat hulp strijd maculadegeneratie. Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie is een belangrijke oorzaak van het verlies van het gezichtsvermogen bij oudere mensen. Eating fruit, zoals vijgen, geregeld is aangetoond dat een goede manier te vertragen of te stoppen het ontstaan ​​van macula degeneratie.

9. Ze zijn goed voor de huid

Fig helpt jonge en gezonde huid in een aantal verschillende manieren. De Omega-6 die ze bevatten helpt voeden de huid, de anti-oxidanten helpen bij het bestrijden van de tekenen van veroudering en vijgen anti-inflammatoire verbindingen die kunnen helpen verminderen de roodheid veroorzaakt door acne en andere huidaandoeningen bevatten.

10. Ze versterken botten

Kalium en calcium in de cijfers samen te werken om te helpen botten te versterken. Calcium is belangrijk voor gezonde, sterke botten en kalium werken binnen het lichaam om het calcium wordt leeched uit het lichaam.

Je weet dat sommige van de voordelen voor de gezondheid van de vijgen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha