10 Voordelen van de gezondheid PRACHTIG asperges u moet weten ON10 Voordelen van de gezondheid PRACHTIG asperges u moet weten ON

Asperges is een groente heerlijk smakende, op voorwaarde dat ze niet te veel te koken, maar het is ook een groente die veel mensen lijken niet in hun wekelijkse boodschappen lijst op te nemen. Hier krijg je een goede verscheidenheid aan groenten in uw dieet is belangrijk, dus check out deze tien verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van asperges en dan kunt u de groente toe te voegen voor uw volgende boodschappenlijstje:

1. Het heeft anti-aging

De voordelen voor de gezondheid van de asperges zijn anti-aging. Asperges een rijke bron van vitamine E, die fungeert als een antioxidant en beschermt de huid tegen cellulaire schade veroorzaakt door vrije radicalen.


2. En 'goed voor je ogen

Asperges bevatten ook vitamine A, die essentieel is voor de gezondheid van de ogen. Vitamine A is het netvlies van het oog efficiënter bij het absorberen licht en kan ook helpen voorkomen maculadegeneratie.

3. Het is een goede bron van ijzer

Ijzertekort is waarschijnlijk vaker voor dan je denkt en kan leiden tot veel gezondheidsproblemen. Asperges is een goede bron van ijzer en enige dienst duurt ongeveer 6-7% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ijzer te bieden.

4. Gezonde zwangerschap

Asperges is een natuurlijke bron van foliumzuur, artsen raden dat zwangere vrouwen die nemen om het ongeboren kind te ontwikkelen op een gezonde manier. Foliumzuur is ook bekend om te voorkomen vroeggeboorte.

5. Asperges is goed voor je hart

Het eten van asperges kan helpen voorkomen hart-en vaatziekten. Groenten zijn een goede bron van B-vitaminen, die helpen reguleren van de niveaus van homocysteïne in het bloed. Hoog gehalte aan homocysteïne, dat is een aminozuur, verhoogt het risico op hart-en vaatziekten.

6. Het kan helpen bij de bestrijding van kanker

Asperge heeft een aantal behoorlijk indrukwekkend combat skills kanker. Het bevat anti-inflammatoire verbindingen en antioxidanten die sterke anti-kanker eigenschappen. In dierstudies werd gevonden dat asperges de activiteit van kankercellen kunnen verlagen.

7. Het kan handig zijn wanneer u probeert om gewicht te verliezen

Gezondheid voordelen van asperges onder meer gewichtsverlies. Een portie van asperges levert ongeveer 11% van uw dagelijkse behoefte aan vezels. Vezels vult zonder toevoeging van extra calorieën, het is een essentieel onderdeel van uw dieet, wanneer u probeert om gewicht te verliezen.

8. Pas bloedsuikerspiegel

Genormaliseerde bloedsuikerspiegel is een van de grote voordelen voor de gezondheid van de asperges. Vitamine B en vezels die zijn opgenomen in de asperges ook helpen reguleren bloedsuikerspiegel van het lichaam. Dit kan helpen het risico op het ontwikkelen van diabetes te verminderen en zal ook te maken de energie-niveaus.

9. Asperges ontgift het lichaam

Ontgiften van het lichaam is een van de prachtige voordelen voor de gezondheid van de asperges. Asperges is een goede bron van een bekende verbinding, zoals glutathion, een stof die breekt ontgiften toxinen in het lichaam. Het toevoegen van asperges aan uw dieet zal helpen uw lichaam te ontdoen van giftige stoffen die kanker en andere ziekten kunnen veroorzaken.

10. 'super voedzaam

De asperge is, heel eenvoudig, een super-groenten, als het gaat om voedingswaarde. Naast alle gezonde vezels, ook bevat vitamine A, C, E en K, en de essentiële aminozuren, koper, zink, calcium, foliumzuur, riboflavine, mangaan, selenium, fosfor, ijzer, magnesium en kalium.

Je weet dat sommige van de voordelen voor de gezondheid van asperges?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha