10 Voordelen van de gezondheid geweldige koffie u moet weten over10 Voordelen van de gezondheid geweldige koffie u moet weten over

Velen van ons houden van een goede kop van Joe in de ochtend. Je wordt wakker, het helpt ons alert voelen, en is een essentieel onderdeel van ons wezen voorbereid op de dagelijkse routine.

Maar Joe krijgt een slechte rap van veel mensen vanwege de eigenschappen, ogenschijnlijk gezonde. Zowel critici snappen naar het feit dat het maakt van uw tanden geel, of als ze enthousiast voor zijn relatie met een snelle hartslag gaat, tegenstanders kan gewoon niet stoppen met het hebben van een gaan op onze Joe.


Maar het ding is, koffie heeft vele voordelen voor de gezondheid. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van koffie die je nodig hebt om alles te weten.

1. Cafeïne verbetert de bloedsomloop

Als je drinkt een of twee kopjes koffie per dag, kunt u een stijging van 20-30% van de capillaire bloedstroom te zien. Deze verhoogde bloedtoevoer betekent dat lichaamsweefsels krijgen meer zuurstof, en je zou alleen een breed scala aan voordelen te zien. Bijvoorbeeld, een betere circulatie betekent dat fysieke prestaties gemakkelijker.

Dus als je het type die meer wil werken, waarom geen koffie toe te voegen aan uw dieet?

2. Koffie verbetert de werking van de hersenen

Koffie is al bekend om de hersenen naar de meest belangrijke chemische stoffen die ons helpen om te leren creëren aan te moedigen, maar wist u dat het ook bijzonder bedreven in het blokkeren van slechte chemische stoffen die het proces van het leren traag?

Ja, slechte adenosine worden op afstand gehouden door Joe, zodat de positieve neurotransmitters zoals dopamine en noradrenaline krijgen de kans om te schitteren. Dit op zijn beurt betekent dat onze neuronen mogen werken zonder remming verbeteren van onze algemene cognitieve functie.

3. Koffie kan de Blues verbannen

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van koffie is dat het de blues kan bannen. Depressie is een slopende ziekte, en meer bekendheid heeft eindelijk de effecten ervan op patiënten verhoogd. Om het risico op een depressie te verminderen, zou je zoiets simpels als het drinken van koffie doen.

Drinking één of twee kopjes per dag kan het risico van maar liefst 20% verlagen, bij onderzoekers citeren de verhouding van cafeïne met de productie van geluk hormonen, zoals serotonine en dopamine, dat het voornaamste motief.

4. koffie kan helpen gewicht te verliezen

Naast een fantastische gezondheidsvoordelen van koffie is dat het kan helpen gewicht te verliezen. Eerder hebben we gezegd de koffie te verbeteren circulatie, wat weer betekent dat het in staat is harder en meer krachtig werken.

Op hetzelfde moment, de koffie helpt om meer calorieën te verbranden en kan je stofwisseling te verhogen met maximaal 20%. Al dit grote spul gecombineerd betekenen dat een paar koppen koffie per dag kan helpen gewicht te verliezen en slanker lijken binnenkort.

5. Koffie is rijk aan vitaminen

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van koffie is dat het een behoorlijke hoeveelheid mineralen en vitaminen bevat. Koffie is in feite een cocktail van vitaminen. En "rijk aan riboflavine, pantotheenzuur, kalium, magnesium, mangaan en niacine, thiamine en vervolgens geladen met voldoende antioxidanten houden het lichaam goed tikken. Slechts één of twee kopjes per dag, en u zult worden overladen met vitaminen!

6. Alleen de geur kan u helpen ontstressen

Iedereen gaat om eruit te komen op een bepaald punt of een ander, en de meeste van ons zullen deze week worden opgeroepen op een bepaald punt. In een recent artikel we deelden, zijn er een aantal zeer eenvoudige maar effectieve manieren om te ontstressen en sloeg angst, en een daarvan is de geur van koffie.

Volgens wetenschappers kan het gewoon de geur van cafeïne de hersenen eiwit dat stress te verminderen creëert veroorzaken. Daarnaast denken we dat de geur van iets warm, vriendelijk, comfortabel en exotische koffie brengt in een mooi, gelukkig en vredig. Dus word wakker en ruik de koffie!

7. koffie kan u helpen om langer te leven

Volgens een studie, een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van het drinken van koffie is dat het kan helpen om langer te leven. De studie richt zich dan 400.000 deelnemers en concludeerde dat als je drinkt slechts een kopje Joe voor een dag vermindert het risico op overlijden met 6%.

Als dit niet zo goed klinken, waarom niet drinken twee of drie kopjes per dag en het risico te verminderen met 10%?

Nog spot in uw sinaasappelsap? Nou, drinken vier of vijf kopjes per dag en het risico te verminderen met 12%! Grap! Matiging is de sleutel!

8. De koffie kan pijn te verminderen

Velen van ons gaan door de pijn tijdens een dag werken. Zowel onze rug doet pijn als gevolg van zittend in een bureaustoel de hele dag, of als onze armen gestrekt onder veel zwaar tillen, de pijn is iets dat veel van ons gebeurt.

Een gemakkelijke manier om de pijn te verminderen is om een ​​kopje koffie te drinken. Een snelle koffiepauze kan echt verjongen en maak je fris voelt, zonder pijn en versterkt.

9. Koffie kan het risico op huidkanker te verminderen

Misschien is een van de meest verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van koffie is dat het risico op huidkanker te verminderen. Volgens een studie van Jiali Han, associate professor aan de Harvard, koffie vermindert het risico op het ontwikkelen van basaalcelcarcinoom, dat is eigenlijk de meest populaire vorm van huidkanker.

10. De koffie maakt u zich meer wakker

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende voordeel voor de gezondheid van koffie, hoewel sommige mensen blijven om te drinken voor de smaak zonder te beseffen hoeveel van een energie-booster koffie echt is. Om deze reden, ze drinken net voor het slapen gaan!

Maar de koffie is van oudsher de drank van keuze in de ochtend van mensen over de hele wereld, zoals de stimulerende effecten ons helpen om meer alert en responsief te voelen. Als we waren niet in de stemming voor een andere trieste dag in het kantoor van uitputtend, zeker zullen we na onze kop van Joe!

Koffie heeft vele voordelen voor de gezondheid die het vermelden waard zijn. Het vermindert het risico op diabetes, vermindert het risico op de ziekte van Parkinson, en je kunt gewoon voelt u zich gelukkiger in het algemeen. Natuurlijk moet de koffie worden gedronken met mate. Te veel koffie kan leiden tot angst en een verhoogde hartslag. Dus zorg ervoor en geniet van uw kop van Joe!

Weet jij de gezondheidsvoordelen van koffie?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha