10 Voordelen van de gezondheid fantastische wortelsap



10 Voordelen van de gezondheid fantastische wortelsap

Wortelen zijn een van de gezondste wortelgroenten er en worden geleverd met een aantal voordelen voor de gezondheid. Wortelsap is een geweldige drank, gezond en voedzaam dat veel vitaminen biedt en is ook nuttig voor het ontgiften van het bloed en de lever, en ja, ze zijn echt goed voor de ogen ook! Hier zijn tien van de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van wortelsap u moet weten over:

1. Wortelsap ontgift de lever

De lever is de filterinrichting in het lichaam, zoals alle filters heeft, is vrij van tijd tot tijd. Wortelsap is een grote bron van vitamine A, die fungeert als reinigingsmiddel voor de lever, het verwijderen van overtollig vet, toxinen en andere schadelijke stoffen.


2. En 'goed voor het uitzicht

Beste uitzicht is een van de prachtige gezondheidsvoordelen van wortelsap. De reputatie voor wortelen helpt u zien in het donker is niet alleen een oud fabeltje. Vitamine A in wortelen niet echt versterken uw standpunt, kan helpen voorkomen maculadegeneratie ook.

3. Wortelen zijn een goede bron van vitamine C

Een groot glas carrot juice zal meer dan 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine C, die het immuunsysteem stimuleert verschaffen en ook helpt bij de productie van collageen in de huid.

4. regelt suiker in het bloed

Nog een van de belangrijkste voordelen voor de gezondheid van wortelsap is dat drinken kan helpen normaliseren bloedsuikerspiegel. Wortelsap is een goede bron van kalium, die helpt reguleren suikerniveaus in het bloed. Als je niet genoeg kalium, dus je kunt ups en downs ervaren in de stemming en energie niveaus, die worden veroorzaakt door de hoge en lage bloedsuikerspiegel.

5. Voorkomt Stroke

Gezondheid voordelen van wortelsap ook beroerte te voorkomen. Kalium is zeer goed voor het zenuwstelsel en de hersenen, en je krijgt ongeveer 20% van de dagelijkse behoefte aan kalium uit een enkel glas wortelsap. Het drinken van wortelsap op een regelmatige basis kan helpen beroertes voorkomen en hersenfunctie te verbeteren.

6. Wortelen hebben anti-inflammatoire eigenschappen

Wortelen hebben een hoog gehalte aan anti-inflammatoire verbindingen. Dit kan zeer nuttig zijn bij het verminderen van de pijn in de gewrichten, veroorzaakt door artritis, of gewoon door overmatige lichaamsbeweging in de sportschool of hardlopen.

7. Het kan u helpen om beter te slapen

Beter slapen is een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van wortelsap die u kunt genieten. We moeten allemaal onze schoonheid slaap en goede rust en wortelsap kan ook helpen. Wortelsap bevordert de productie van melatonine in het lichaam, die helpt reguleren uw slaap.

8. En 'goed voor het hart

Het drinken van wortelsap zal u helpen uw hart te houden in een goede conditie. Wortelen carotenoïden bevatten, waarvan bekend is dat helpen afweren een aantal ernstige aandoeningen, waaronder hartziekte.

9. Het kan krampen tijdens de oefening voorkomen

Wanneer je beweegt, je zweet en als je zweet, je verliest kalium, die de oorzaak van de krampen kan zijn. Een glas wortelsap zal de niveaus van kalium te verhogen en kan helpen voorkomen dat u van het krijgen van kramp tijdens en na een uitoefenperiode.

10. Om te beschermen en te herstellen cellen

Vitamine C is gevestigd in wortelsap is ook een krachtige antioxidant. Een glas wortelsap dag helpt het lichaam te herstellen beschadigde cellen beschermt tegen schade cel die kan worden veroorzaakt door vrije radicalen.

In dit artikel verwijzen we naar vers wortelsap, dat is veel meer gunstig voor uw gezondheid en welzijn, dan de opties in het vak.

Je weet dat sommige van de voordelen voor de gezondheid van wortelsap?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha