10 Voordelen van de gezondheid fantastische FRESH wortelsap10 Voordelen van de gezondheid fantastische FRESH wortelsap

Het drinken van wortelsap geeft een heerlijk geconcentreerde dosis van al het goede, dat is opgenomen in een wortel. Wortelen zijn een grote bron van vitamines, en beta-caroteen, een krachtige antioxidant. Een glas wortelsap per dag kan een aantal fantastische dingen te doen voor je lichaam. En 'goed voor je ogen, stabiliseert de bloedsuikerspiegel in het bloed, versterkt het immuunsysteem en de bestrijding van de ontsteking. Dit zijn slechts enkele van de vele fantastische voordelen voor de gezondheid van wortelsap te behalen door het drinken van vers sap heerlijk, en hier zijn meer dan tien.

1. gevechten aging

Het hoge niveau van bètacaroteen in wortelen, dat wordt omgezet door het lichaam in vitamine A, vertraagt ​​het verouderingsproces en vermindert celdegeneratie. Vitamine A bevordert de productie van collageen in de huid en verbetert de elasticiteit van ook. Vitamine A is een krachtige antioxidant die de schade die kan worden toegebracht aan de huidcellen tegen vrije radicalen bestrijdt.


2. Verbetert de spijsvertering

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van wortelsap is dat een glas wortelsap per dag zal ook houd je spijsvertering werkt zoals het zou moeten. Naast zijn die een grote bron van vezels, wortelsap bevat ook vitaminen, mineralen en enzymen die helpen het functioneren van het spijsverteringsstelsel en kan helpen voorkomen dat het ontwikkelen van spijsverteringsstoornissen zoals maagzweren.

3. Vermindert het risico op kanker

De beta-caroteen gehalte in carrot juice zal ook bescherming tegen kanker. Vele studies hebben aangetoond dat vitamine A, ontstaan ​​door bètacaroteen, breekt vrije radicalen die schade aan cellen in het lichaam die leiden tot kanker kan veroorzaken. Dit neutraliserend effect dat vitamine A op vrije radicalen kan helpen voorkomen van borstkanker en huidkanker.

4. ontgift de lever

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen van wortelsap is dat regelmatige consumptie van deze mooie oranje nectar ook zal helpen uw lever om het systeem te ontgiften. De grote hoeveelheid vitamine A die uit het wortelsap zal helpen om de hoeveelheid vet die wordt opgebouwd in de lever en die de werking van de lever te verbeteren verminderen. Om dit voordeel te maximaliseren, moet u wortelsap regelmatig te drinken, zodat de lever kan houden zijn winkel vitamine A geleverd.

5. Het verbetert de spierfunctie

Hier is nog een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van wortelsap is ook een goede bron van kalium, die de controle spieren functioneren helpt. Kalium stopt spierspasmen en verbetert de werking van het zenuwstelsel, dus het kan helpen als je gevoelig voor krampen of spiercontracties zijn.

6. versterkt het immuunsysteem

Een groot glas wortelsap zal ongeveer 35% van de vitamine C die je lichaam nodig heeft om het immuunsysteem goed functioneert houden. Zonder vitamine C, het immuunsysteem niet als goed uitgerust om ziekten en infecties te bestrijden en zal meer waarschijnlijk te vangen verkoudheid en andere ziekten te ontwikkelen.

7. versterkt de botten

Sterkere botten is een van de grote voordelen voor de gezondheid van wortelsap. Calcium is opgenomen in wortelsap zal je botten en tanden gezond en fit te houden. Een glas wortelsap wordt het calcium dat essentieel is voor de gezondheid en sterkte van de botten te verschaffen, en een gebrek aan calcium kan leiden tot botziekte hoge leeftijd, waaronder osteoporose.

8. Beschermt tegen hart-en vaatziekten

Gezondheid voordelen van wortelsap zijn talrijk. Het drinken van wortelsap is ook een goede manier om te beschermen tegen de ontwikkeling van cardiovasculaire problemen. Het hoge niveau van antioxidanten in wortels beschermt het hart en het cardiovasculaire systeem tegen oxidatieve stress en wortelen ook helpen om bloedcholesterol te verlagen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat het drinken van wortelsap een zeer effectieve manier om het risico op hart-en vaatziekten en beroerte te verminderen kan zijn.

9. Verbetert de gezondheid van het oog

Dit is een van de meest populaire gezondheidsvoordelen van wortelsap is zeer goed voor de ogen. Vitamine A die wordt geleverd met wortelsap is van vitaal belang voor de gezondheid van het oog, zonder dat, het uitzicht kon erger en je kan leeftijdsgebonden maculaire degeneratie te ontwikkelen. Vitamine A-tekort vermindert ook het vermogen van uw ogen aan te passen aan veranderingen in het lichtniveau, dat is de reden waarom mensen zeggen dat het eten van wortels zal helpen u zien in het donker.

10. helpt controle gewicht

Een glas wortelsap in de ochtend zal ook helpen de controle van uw gewicht. Een glas wortelsap bevat slechts 80 calorieën, maar de vezels in het, zal je te vullen en te houden voel je je volledige recht helemaal tot lunchtijd. Vitaminen en mineralen concentraten ook u met veel energie, dus je hoeft niet de behoefte voelen om snack halverwege de ochtend.

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van wortelsap?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha