10 Voordelen van de gezondheid fantastische CASHEW10 Voordelen van de gezondheid fantastische CASHEW

Cashewnoten zijn, strikt genomen, niet gek helemaal. Cashewnoten zijn de zaden van de boom van cashewnoten, die is inheems in Brazilië. Cashewnoten zijn rijk aan vitamine C, E, K, fosfor, ijzer, magnesium en zink en bevatten ook antioxidanten, fytochemicaliën en eiwitten. De niervormige noten kunnen op zichzelf worden gegeten als snack en worden vaak gebruikt in de keuken. Cashewnoten toe te voegen aan uw dieet evenwicht kan vele voordelen hebben en hier zijn tien van de voordelen voor de gezondheid van cashewnoten:

1. Vermindert het risico op het ontwikkelen van galstenen

Een studie wees uit dat mensen die elke week eet minstens een ounce van cashewnoten heeft meer dan 25% minder kans op galstenen dan degenen die ze niet te eten te ontwikkelen.


2. Het verbeteren van de gezondheid van je hart

Nog een van de belangrijkste voordelen voor de gezondheid van cashewnoten cashewnoten is dat de gezondheid van je hart kan verbeteren. Het merendeel van het vet dat cashewnoten bevatten dezelfde gezonde, oliezuur die is gevonden in olijfolie. Onderzoek heeft aangetoond dat oliezuur vermindert triglyceride niveaus, die wordt geassocieerd met het begin van hartkwaal. Cashewnoten zijn ook cholesterol vrij en bevatten antioxidanten, die helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.

3. Bevordert gezonde botten

Gezondheid voordelen van cashewnoten omvatten het bevorderen van gezonde botten. Cashewnoten zijn bijzonder rijk aan magnesium, die nodig is, naast calcium die cashewnoten bevatten, voor het onderhoud van een botstructuur, gezond. Onvoldoende niveaus van magnesium kan ook de oorzaak van hoge bloeddruk en migraine.

4. Het kan helpen kanker te voorkomen

Gezondheid voordelen van cashewnoten daar niet stoppen. Cashew noten bevatten een type flavanolen genaamd proanthocyanidinen die studies hebben aangetoond dat het de groei van kankercellen te beperken en verhongeren tumoren. Daarnaast, cashewnoten zijn een goede bron van koper, die helpen om vrije radicalen uit het lichaam te verwijderen.

5. Het verbetert de gezondheid van de huid en haren

Koper is ook een essentieel ingrediënt in enzymen die goed voor de huid en het haar zijn. Zonder een adequaat aanbod van koper, zouden deze enzymen niet in staat zijn om hun werk van het creëren van pigmenten die het haar te geven en de huid hun kleur te doen.

6. Aids gewichtsverlies

Gewichtsverlies steun is een van de grote voordelen voor de gezondheid van cashewnoten. Hoewel cashewnoten zijn relatief veel vet, het vet dat ze bevatten, is het goede soort vet. Het is aangetoond in studies dat mensen die noten eet twee keer per week, zijn veel minder kans om op gewicht, dan degenen die dat niet doen. Cashewnoten mag niet hoger worden gegeten, maar als een gezond, vezelrijk tussendoortje, kan een belangrijk onderdeel van uw dieet te vormen.

7. Verbeter de zenuwen in je lichaam

Gezondheid voordelen van cashewnoten zijn onder andere verbeterde het zenuwstelsel in je lichaam. De grote hoeveelheid magnesium in de vorm van cashewnoten voorkomt calcium binnendringen in de bloedbaan. Als je te veel calcium in het bloed kan leiden tot hyperactief zenuwcellen, maar ook als de oorzaak van de spier vermoeidheid, pijn en spanning.

8. Het kan helpen bij de behandeling van depressie

Cashewnoten kan ook helpen bij de behandeling van depressie. Het is al gezegd dat een paar handenvol cashewnoten heeft de gelijke werking van een recept anti-depressivum. Cashewnoten bevatten een aminozuur L-tryptofaan, dat wordt afgebroken in het lichaam omgezet in niacine en serotonine, verbindingen die kalm angst en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

9. Biedt essentiële vitamine K

Een 100 gram portie van cashewnoten er levert 4,1 mg vitamine K. Zonder voldoende vitamine K, het bloed niet goed stolt, zodat wanneer je jezelf snijden, kan een aanzienlijk verlies van het bloed ontstaan.

10. helpt het lichaam bij het creëren van energie

Cashewnoten bevatten thiamine, die een fundamentele rol in het omzetten van suiker in energie speelt. Thiamine deficiëntie in de voeding kan leiden tot zeer ernstige medische problemen, variërend van spierpijn om tot geheugenverlies.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van cashewnoten?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Juli- 3, 2015 | 22:02:20 | later 3 uur

Ik vond een site die ik ging op reddit om een ​​deel van de liefde te delen met hen.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha