10 Voordelen van de gezondheid fantastische BEET10 Voordelen van de gezondheid fantastische BEET

Bieten zijn een van de meest verwaarloosde groenten in de wereld, maar deze schatjes paars zijn verpakt met zoveel goedheid als gezonde groenten die je eet op een regelmatige basis.

Misschien is een van de redenen dat velen van ons te brengen in hun supermarkt is vanwege de manier waarop ze kijken vreemd, maar het is tijd om te onthouden dat het is wat er onder dat telt. En wat er onder een biet is een hele schat aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Dus, laten we eens een kijkje op 10 fantastische voordelen voor de gezondheid van de bieten.


1. Beetroots verbeteren hersenfunctie

We houden allemaal van onze hersenen. Een goed functionerende hersenen is wat ons in staat stelt om taken sneller voltooien, en helpt om ons alert en gevoelig werk. Een hersenen dat is een beetje van mist is alleen maar om ons te vertragen en maken ons meer onproductief.

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van de bieten is dat bieten heeft een fantastisch effect op de hersenfunctie, en is in staat een bijdrage te leveren aan het verhogen van de doorstroming van het bloed in deze vitaal orgaan. Op korte termijn betekent dit een productiever. Op lange termijn, betekent dit dat de kans op dementie geminimaliseerd.

2. Beetroots kan stoppen met kanker

Ouderdom, dakloosheid, en The Big C: Als je aan mensen wat ze vreesden het meest in het leven te vragen, velen zouden hetzelfde zeggen

Kanker is een heel eng ding, maar het is ook een zeer real thing. Maar het goede nieuws is dat er manieren zijn om het risico op het ontwikkelen van kanker te verminderen, en een van die manieren is om bieten te eten. De combinatie van antioxidanten met anti-inflammatoire moleculen maakt bieten aan de dreiging van colon, maag, long, borst en zenuwen tumoren voorkomen.

3. Om gezondheid van de botten Beetroots bevorderen

Als je hoort van de slopende ziekten in de samenleving, die stamgasten hebben de neiging om pop-up vrij vaak: kanker, diabetes en osteoporose ....

Bot gezondheid is een van de grootste zorgen over de hele wereld op dit moment, omdat velen van ons krijgen niet genoeg calcium om te helpen met de tanden en botten. Gezondheid voordelen van bieten omvatten sterkere botten, omdat biet is een echt lekker bron van calcium. Het is ook rijk aan koper, mangaan, magnesium en vitamine C, die essentieel zijn voor de sterke botten en tanden. Krijgen op de boot bieten!

4. Beetroots zijn goed voor de spijsvertering

Sommigen van ons zou beschaamd om toe te geven dat we problemen met de spijsvertering, maar de waarheid is dat velen van ons lijden aan dezelfde kwalen. Het is echt een geweldige manier om de symptomen van een opgeblazen gevoel te verlichten, voedselintolerantie en constipatie is om meer paars bieten te eten.

Een van de gezondheidsvoordelen van rode biet is dat ze iets genaamd betaine bevatten, dat een middel dat de spijsvertering bevordert. Het verhoogt het niveau van maagzuur, wat op zijn beurt helpt om de bovenstaande symptomen verminderen. Betaïne helpt ook met de absorptie van voedingsstoffen.

5. Bevorder Beetroots gezonde huid en haren

Een van de dingen die ons bang maakt is ongezond, gezwollen uitziende huid en haar. We willen allemaal er mooi, en we willen er mooi voor vele jaren mogelijk. De invoering van de bieten voor uw evenwichtige voeding is een gemakkelijke manier om uw huid en haar mooi te houden.

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen van rode biet is dat ze rijk zijn aan antioxidanten, en het zijn deze antioxidanten die cellen en DNA schade blokkeren. Bovendien bieten rijk aan silica en silica dat huidtextuur, evenals de sterkte en de vitaliteit van het haar te verbeteren.

6. Beetroots zijn een afrodisiacum

Wanneer de Romeinen voelde als het krijgen van een beetje 'levendige opnieuw in de dag, zouden zij of anijs of bieten te gebruiken om ze te krijgen in de stemming.

Als ze voelde uitstekend levendige, zouden ze allebei gebruiken.

De wetenschap heeft sindsdien ondersteund de rol die het speelt in de bietenteelt van geslachtshormonen, en hebben geconcludeerd dat het hoge bedrag van borium zijn gevonden in bieten die ons helpt bij de stemming.

"Meer bieten, mijn lieve? Je weet dat je wilt."

7. Beetroots zijn goed voor je geestelijke gezondheid

Dit is een van de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van de bieten. Zoals eerder vermeld, bieten bevatten een middel bekend als betaïne. Deze agent kan elke vorm van James Bond niet te zijn, maar als het gaat om uw geesten op te heffen en te genezen uw blues, zijn er minder, gezonder natuurlijke agenten rond. Betaïne is gebruikt voor de behandeling van depressie, en bieten tryptofaan, een agent die een gevoel van rust creëert bevatten.

In feite kan bieten één van de groenten zijn meest Messier rond, en het is zeer waarschijnlijk dat uw handen en gezicht zijn gekleurd en kleurrijk als je kookt met hen. Maar misschien is dat gewoon allemaal onderdeel van de fun-loving natuur!

8. Beetroots kan het immuunsysteem te voeden

Vervelende infecties kan echt vervelend, vooral als ze hangen rond

leeftijd

. Neem keelpijn, bijvoorbeeld. Een zere keel "typisch" duurt 1-2 dagen, maar sommigen van ons weten dat een zere keel rond kunt hangen voor meer dan een week!

Om uw immuunsysteem te geven meer vermogen om infecties te bestrijden, waarom niet een paar van de bieten te eten? Omdat de gezondheidsvoordelen van bieten omvatten het immuunsysteem sterker. Bieten zijn vol vitaminen en voedingsstoffen die het hele lichaam te versterken.

9. Beetroots zijn goed voor je lever

We moeten allemaal onze lever ontgiften van tijd tot tijd, vooral na een paar drankjes te veel in het weekend. Een zeer eenvoudige en smakelijke manier om dat te doen is om een ​​aantal van de bieten te eten of te drinken verse bietensap.

Bieten zijn rijk aan beta cyanine, die van pas komt als het gaat om fret uit al die vervelende gifstoffen uit je lever, en zorg ervoor dat er geen opbouw van vetophopingen. Dus als je een beetje 'ongezonde na een nacht op de tegels voelt, moet je jezelf een smoothie rijk bieten om jezelf te herstellen naar vol vermogen te maken.

10. Beetroots kunnen helpen met uw ongeboren kind

Het probleem met het ongeboren kind is dat ze vertrouwen op

uw

dieet. Dit betekent dat u voorzichtig moet zijn met wat je eten om een ​​gezonde baby te verzekeren zijn.

Bieten bevat foliumzuur, die nodig is voor de vorming van het ruggenmerg van het ongeboren kind. Om deze reden, artsen vaak zeggen dat de bieten zijn een van de belangrijkste groenten die je moet eten als je zwanger bent. Foliumzuur helpt ook om het risico van baby ontwikkelen spina bifida minimaliseren.

Weet jij de gezondheidsvoordelen van rode biet?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha