10 Voordelen van de gezondheid fantastische AMARANTO10 Voordelen van de gezondheid fantastische AMARANTO

Je zou niet hebben gehoord van amarant tot nu toe, maar het is goed om te weten dat Amaranth is opgenomen in het dieet van de mensen als de Azteken. Hij realiseerde zich dat amarant is overspoeld met tal van voordelen voor de gezondheid, de Azteken en andere volkeren van tropische klimaten begon te cultiveren. Om een ​​of andere reden, zijn populariteit afgenomen aan het eind - tot nu toe.

In 2015, werd amarant herontdekt vergeten. Ondanks die uit de vrucht van een plant, verwijzen we naar een graan amarant. En omdat het een eiwit gluten-vrij, meer en meer gezondheidsbewuste eters introduceren in hun dieet. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 fantastische voordelen voor de gezondheid van amarant.


Amarant is rijk aan eiwitten

We gaan niet om te liegen; Amarant is niet alleen "rijke" van eiwitten - is positief rijk vanwege het.

In feite, amarant eigenlijk meer eiwitten dan andere granen, waardoor het in wezen een super graan. Of iets dergelijks.

Een kopje van amarant bevat 28 gram eiwit. We kunnen dit vergelijken met haver, die terug met slechts 26 gram per kopje melden. Ook als je je eiwit uit plantaardige bronnen, zoals amarant, bent u verzekerd van minder vet en cholesterol dan dierlijke eiwitten.

Amarant helpt bij haaruitval en voortijdige Greying

Niemand van ons wil om hun haar te verliezen, maar de meesten willen niet het vroeg in het leven te verliezen, als we in onze eerste. Niet alleen dit, maar we willen ook niet te vroeg te gaan is grijs. En "het is deprimerend, en kan echt je zelfvertrouwen en eigenwaarde beïnvloeden.

Om haaruitval en vroegtijdig grijs worden te voorkomen, kunt u meer amarant eet. Verpakt met essentiële aminozuur lysine, deze super graan helpt vetzuren omzetten in energie en slechte tegelijk calcium absorberen. Dit helpt om ervoor te zorgen dat uw manen houdt houden van al haar draden.

Amarant kan uw ogen opslaan

Samen met onze haren, een van de dingen die we zijn bang om te verliezen, meer dan iets anders, het is onze mening.

Om uw beeld te houden, is het essentieel dat je voldoende vitamine A en C. Amarant is rijk aan beide vitaminen, dus het is een geweldige manier om uw visie te behouden.

Amarant kan helpen gewicht te verliezen

Afvallen is niet makkelijk. Maakt niet uit hoeveel je denkt dat je op een dieet, soms voelt alsof er niets is aan het veranderen. Sterker nog, hij soms nog steeds voelt alsof je in gewicht!

Als u meer amarant consumeren, kunt u er zeker van zijn dat je begint vandaag meer gewicht te verliezen. Omdat het de niveaus van insuline in het bloed stroom, terwijl tegelijkertijd de afgifte van een hormoon, amarant helpt voelen minder honger. Een eetlustremmer, die ongeveer 15% eiwit - en weinig vet.

Amarant kan je een boost in de ochtend geven

'S Ochtends kan een lastige klus zijn. Maar wist u dat onze ontbijt keuzes een enorme invloed op hoe de toon voor de rest van onze dagen kan hebben? Haal je recht ontbijt, en je kon in voor een grote, productieve dag. Hij verkeerd is, echter, en je zou uiteindelijk het gevoel lusteloos en uit soorten hele dag.

In essentie, het spek = slecht.

Amarant = goed.

Want het is een soortgelijke structuur als pap wanneer gekookt, amarant maakt het een perfecte ontbijt. Super gezond, kon de boost die je zoekt ochtend. Als je weet dat je gezond eten eerste ding in de ochtend, zal je veel meer positief voor de rest van je dag te voelen.

Amaranth is gluten

Velen van ons zijn op zoek naar glutenvrije levensmiddelen in 2015. Amaranth is volledig gluten-vrij, wat betekent dat iedereen die coeliakie of gluten intolerantie kan ze vrij te nemen in hun dieet, zonder zich zorgen te maken over eventuele gevolgen. In wezen hebben we

alle

naar de voedingswaarde van deze fabuleuze sperma tarwezaad genieten. Zijn!

Amarant kan beschermen tegen kanker

The Big C is een van de dingen die velen van ons vrezen meer dan iets anders. Maar net zoals diabetes en hartziekten, kanker kan mogelijk worden voorkomen. Als u uw dieet te regelen, is er een grote kans dat je het risico op het ontwikkelen van kanker zou kunnen minimaliseren.

Een van deze manieren waarop u kunt aanpassen van uw dieet is het opnemen van meer amarant in. Amarant bevat peptiden, alsook de strijd tegen ontstekingen, kan het ook helpen kanker te voorkomen. Bovendien kunnen de bestanddelen van deze zaden / grain / SUPER grain antioxidanten gezonde cellen te beschermen tegen vrije radicalen die kanker hinderlijk kan veroorzaken.

Amarant in staat om de bloeddruk te reguleren

Hoge bloeddruk wordt steeds meer en meer een probleem, en velen van ons gaan naar de dokter om te zien of we in staat waren om ons te verlagen.

Als u op zoek bent naar een manier om beter te reguleren van de bloeddruk, waarom niet amarant introduceren in uw dieet? En 'de vezels en fytonutriënten gevonden in deze korrels die helpen aanpakken van een breed scala van onderwerpen, met inbegrip van ontstekingen van het lichaam, cholesterol en bloeddruk.

Amarant is geladen met mineralen

Je weet wat zijn de mineralen, is het niet? Mineralen zijn essentieel voor onze gezondheid. Als u op zoek bent naar een dieet dat rijk is aan mineralen, het kon veel erger dan super-charge uw maaltijden met amarant.

Hoewel amarant korrels zijn rijk aan mineralen, is eigenlijk de bladeren van amarant die meer bevatten. De bladeren zijn exact hetzelfde als minerale korrels, maar ze hebben twee: kalium en calcium. Een bonus? Er zijn maar weinig andere groenten die meer calcium dan amarant hebben. Get over it.

Amarant kan helpen met spataderen

Amarant bladeren in het bijzonder zijn bekend om hun inhoud rutine. Rutine is een flavonoïde die is onderzoek enorm, met de conclusie dat het een geweldige manier om spataderen te behandelen. Dit komt door het feit dat het in staat is om de wanden van haarvaten versterkt derhalve de problemen te verhelpen. Perfect.

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha