10 Voordelen van de gezondheid FABULOUS cacaopoeder10 Voordelen van de gezondheid FABULOUS cacaopoeder

Chocolade kan niet worden beschouwd als de meest gezonde voedsel, maar de cacao is een van de langste bekende super voedingsmiddelen ter wereld. Cacao bevat vele gunstige stoffen, antioxidanten in de hersenen en het lichaam door het verhogen van voedingsstoffen. Cacao is veel meer dan een drankje om te gaan slapen, dus lees verder en leer meer over de vele voordelen voor de gezondheid en fantastische die cacao te bieden heeft:

1. De cacao bevat meer antioxidanten dan groene thee

Wanneer mensen denken aan een drankje dat anti-oxidanten, die meestal denken van groene thee of rode wijn bevat. Het kan een verrassing dan te ontdekken dat cacao bevat meer dan twee keer zoveel antioxidanten zoals de rode wijn en tot drie keer die van groene thee.


2. Cacao is een grote bron van magnesium

Vooral goed voor menstruerende vrouwen, cacao bevat magnesium, waarvan bekend is dat nerveuze spanning en premenstruele spanning te verminderen. Magnesium vermindert ook het risico van bloedstolsels die.

3. Een kop warme chocolademelk is veel beter dan een reep chocola!

De reden waarom chocolade wordt het een slechte pers is niet cacao, maar alle verzadigde vetten en suiker bevat. Drink een kop warme chocolademelk en u alle voordelen te krijgen zonder al het vet.

4. Het helpt je om beter te denken

Onderzoek ontdekt dat cacao kan je meer helder denken. De cacao bevat flavonoïden die verhoging van de bloedtoevoer naar de hersenen en het verbeteren van de concentratie en de helderheid van je denken.

5. En 'goed voor het hart

Cacao bevat een aanzienlijke hoeveelheid polyfenolen, waarvan onderzoekers hebben aangetoond dat de bloeddruk verlagen en hart.

6. Verminderen van stress

Het vermogen van cacao te kalmeren een persoon die was bestemd voor eeuwen. In de 17e eeuw, in Frankrijk, werd de cacao gebruikt voor driftbuien clam en slecht humeur. Geen wonder dat het is zo'n geweldige drank om te gaan slapen!

7. Cacao is een anti-inflammatoir

Een studie, die werd gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, toonde aan dat 40 gram cacao per dag, verbruikt gedurende vier weken, ontstekingen kan verminderen in het lichaam en helpen bij het voorkomen verstopte slagaders.

8. Het geeft je een boost van energie

Cacao, dronken in de ochtend een uitbarsting van energie, vergelijkbaar met koffie te geven, zonder de daaropvolgende instorting van energie die koffie kan veroorzaken, wanneer de effecten van cafeïne slijten.

9. Het bevat slechts gezonde vetten

Unlike chocolade, cacao zelf bevat diverse gezonde vetten, zoals oliezuur, wat hetzelfde vetzuur dat wordt gevonden in olijfolie. Onderzoek heeft aangetoond dat de consumptie van cacao en donkere chocolade eigenlijk niveaus van slechte cholesterol kunnen verlagen in het lichaam.

10. Het kan u helpen gewicht te verliezen

Wetenschappers geloven dat er een verband bestaat tussen de gevoeligheid voor insuline en obesitas. Het eten van cacaobonen kan je de gevoeligheid voor insuline, die een hulp voor mensen die proberen om gewicht te verliezen kan verbeteren.

Kent u een aantal andere voordelen voor de gezondheid van cacaopoeder?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha