10 Voordelen van de gezondheid DRUGS cayennepeper10 Voordelen van de gezondheid DRUGS cayennepeper

Heet en kruidig, cayennepeper staat bekend als de prins van de specerijen en kunnen worden toegevoegd aan vele gerechten een beetje 'warmte en extra smaak toe te voegen. Cayennepeper is ook een van de zeer hete pepers, zoals iedereen die de wil heeft gegeten. Het is beoordeeld op de Scoville schaal voor het meten van de hitte van 40.000 eenheden, die is heter dan jalapenopeper, en is ook de peper die wordt gebruikt in pepper spray voor zelfverdediging. Wist u echter dat cayennepeper heeft ook vele therapeutische voordelen en de gezondheid en bevat veel vitaminen en mineralen ook? Hier zijn slechts tien van de vele verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van cayennepeper.

1. De steun spijsvertering

Normaal gesproken zou je denken van kruidig ​​voedsel veroorzaken indigestie, in plaats van te verlichten, maar cayennepeper is bekend om zijn vermogen om de spijsvertering te helpen. Eet cayennepeper helpen om de productie van maagzuur en enzymen in de darm die helpen het lichaam te metaboliseren sneller. Het kan ook nuttig bij het verlichten van gas.


2. Cayenne peper kan helpen kanker te voorkomen

De stof die warmte genereert cayennepeper heet capsaïcine, die wordt geacht in staat zijn de groei van bepaalde soorten kanker vertragen. In een studie uitgevoerd bij Loma Linda University in Californië, hebben onderzoekers een mogelijk verband tussen de consumptie van cayennepeper en de vertraging in de groei van tumoren bij patiënten met longkanker gevonden.

3. Het helpt het lichaam detox

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen van cayennepeper is dat het verhoogt het tarief dat het lichaam zich ontdoet van gevaarlijke gifstoffen, en verhoogt de snelheid van de spijsvertering en het lymfestelsel. Cayennepeper verhoogt ook het metabolisme en veroorzaakt zweten, wat de snelheid waarmee de toxinen worden uitgestoten uit het lichaam verhoogt.

4. Verhoog het verkeer

Naast een van de grote voordelen voor de gezondheid van cayennepeper is dat het kan helpen om de circulatie. De warmte in het lichaam die capsaïcine in cayennepeper creëert veroorzaakt een toename van de bloedstroom in het lichaam Dit verbetert de zuurstoftoevoer naar de vitale organen en hersenen, evenals het verhogen van de aanvoer van voedingsstoffen.

5. Cayenne peper kan helpen voorkomen hart-en vaatziekten

Er was geen bewijs dat het nemen cayennepeper oraal kan helpen voorkomen hartaanvallen. En een andere van de geweldige gezondheidsvoordelen cayennepeper is dat het kan helpen voorkomen bloedstolsels, oplossen fibrine in het bloed, en er werd ook aangetoond dat cayennepeper cholesterol kan verlagen in het lichaam.

6. Het kan u helpen gewicht te verliezen

Cayennepeper toe te voegen aan uw voedsel kan ook helpen gewicht te verliezen. In een studie uitgevoerd aan de Purdue University ontdekte hij dat het effect van de thermogenese, die de opwarming van het lichaam, is het tarief dat de deelnemers aan de studie verbrande calorieën en onderdrukt de eetlust toegenomen. Zij vonden ook dat het verwarmingseffect cayennepeper eveneens bedoeld dat de deelnemers steeds extra calorieën tot vier uur na het eten van de maaltijd te verbranden.

7. verlicht congestie

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen cayennepeper is dat het ook kan worden gebruikt om de symptomen van verkoudheid en griep behandelen. Gemengd voor een warm drankje, cayennepeper stimuleert zweten, die zal helpen om in een koorts, decongestivum, zal helpen verlichten slijm en slijm, en zal ook een zere keel te verzachten.

8. verlicht de pijn

De capsaïcine in cayennepeper kan fungeren als een pijnstiller en heeft bewezen te helpen verminderen de pijn voor patiënten van migraine en chronische pijn dergelijke. In een studie gepubliceerd in het British Medical Journal, de onderzoekers dat de topische applicatie van capsaïcine effectief gereduceerd pijn en kan zeer effectief bij gebruik in combinatie met andere pijnstillers.

9. Het kan de haargroei te bevorderen

Topisch op de hoofdhuid, gemengd met andere bestanddelen in de vorm van een masker, wordt aangenomen dat cayennepeper haargroei bevorderen. Er wordt gezegd dat de geringe irritatie die veroorzaakt peper, verhoogt de bloedtoevoer naar de follikels en verhoogt de voedingsstoffen bereiken van de haren, die op zijn beurt maakt het haar sneller groeien. Maar we moeten voorzichtig zijn en doe je eigen onderzoek over dit onderwerp.

10. U kunt de behandeling van psoriasis

Het is ook aangetoond dat capsaicine kan een effectieve behandeling voor de conditie van de huid, psoriasis. Het onderzoek werd gepubliceerd in het tijdschrift van de American Academy of Dermatology heeft aangetoond dat. Bij lokale toepassing capsaicin verminderde de symptomen van de huidziekte.

Bent u bekend met andere voordelen voor de gezondheid van cayennepeper?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha