10 Voordelen prachtige Burpee workout om je lichaam te versterkenShutterstock

Je bent een body builder? Wilt u de kracht van uw lichaam te verhogen? Verlangen om aërobe oefening doen? Uw antwoord is hier. Begin deze oefening liefhebber bekend als 'Burpee'. Het biedt u met een buitengewone kracht. De belangrijkste stappen zijn uitgevoerd in vier delen, en staat bekend als "Four Burpee count '. Een hele body workout, soms Burpee wordt genoemd als oefening Basrardo. Het wordt ook wel d oefenen Body Blaster.

Uitvinder van Burpee Workout:

We zien de oorsprong van deze training. De Burpee is een kunst van het gemengd bedrijf. Het bestaat uit push-ups, verticale sprongen en squat oefeningen. Een Amerikaanse psycholoog, Royal H Burpee heeft deze vorm van oefening voorbereid om de kracht van de lichaamsdelen te testen als ze bewegen langs soepel, efficiënt, snel en gemakkelijk met grote kracht. Deze vorm van lichaamsbeweging werd gretig door de militaire en marine mannen aangenomen om de hardheid van hun lichaam en geest in die dagen, toen de Tweede Wereldoorlog was het over te laten plaatsvinden identificeren. Maar, nu-een-dag, de mannen van het leger deze oefening doen met enthousiasme en sportiviteit voor een zeer constructieve in hun fitness oefening routine.


Wie kan de training Burpee doen?

De training Burpee wordt in principe uitgevoerd door de beoefenaars van mixed martial arts en het leger als onderdeel van hun normale trainingsschema. Iedereen kan deze oefening te doen, maar dan moet hij of zij een volwassene. Deze oefening is ook bekend als een doel voor de meeste lichaamsgewicht oefeningen. Soms, kunnen sommige mensen niet van dit soort training.

Aangezien apparaten niet nodig zijn om de training Burpee voeren, veel mensen willen deze training waar ze willen doen. Maar, het is een harde training, dat is waarom mensen vaak niet willen.

Verschillende vormen van Burpees:

Er zijn verschillende vormen van Burpee training. Dit is box-jump Burpee, Burpee push ups, halter Burpee, nummer acht push ups, hindoe pushup Burpee, Burpee jump, jump-over Burpee, burpee knie push-ups, verspringen Burpee, spier-up Burpee, één Burpee gewapende, één been Burpee, parkour Burpee, burpee pull-up, shitee, Burpee de hand, squats en push-tuck sprong Burpee.

Methoden om de fundamentele Burpee Workout uitvoeren:

Hoe maak je een oefening Burpee doen? Tijdens de eerste periode, is het noodzakelijk om deze oefening uit te voeren op de juiste manier om het beste resultaat te bereiken.

Op het eerste, houd uw voeten bij elkaar en doe een squat positie naar beneden. Vervolgens zet je armen op de grond in de voorkant van je voeten.

In de volgende stap, moet u uw voeten bij elkaar en klaar om terug te gaan houden, dus je kan het land in een push-up positie. Nu, buig je armen en maak een duw in deze positie.

Daarna springen de voeten weer op zijn plaats vóór en onder je lichaam, en spring dan in de lucht.

Tot slot, het land op zonder problemen in een rustige en buig je benen.

Nu, herhaal dan de procedure om zo lang mogelijk te beoefenen.

Als je een expert bent, kunt u deze oefening alleen doen. Maar je zou een gids of speciale bewaking nodig hebt als je nieuw bent in deze training. Je nodig hebt om de snelheid voor deze oefening te houden.

Veranderingen:

Burpee Deze oefening kan worden uitgevoerd op verschillende manieren. U kunt dit doen op een eenvoudigere manier en op de harde manier. U kunt de stijl van deze oefening draaien als per uw gemak. Maar, moet de weg correct en comfortabel voor je zijn. De mensen, die beginners in deze training, wilt u misschien de push-up of stap sprong meteen aan het begin van deze training te negeren. Opgeleide mensen kunnen een hindernis te steken naar voren of opzij springen tussen hun vertegenwoordigers om het meer interessant of avontuurlijker te maken. Maar kunnen mensen experts op een paar kilo op hun jassen of houd halters praktijk.

Oefening Model Burpees:

Altijd proberen om 100 burpees doen zo snel mogelijk. En, te monitoren hoeveel sets van burpees dat in 10 minuten kan worden uitgevoerd. U kunt ook de praktijk deze training uitzonderlijk met lange sprongen, simpelweg vervangen van een eenvoudige stap sprong.

Voordelen van Burpee:

Er zijn veel voordelen van Burpee.

Verbeter uw fysieke vermogen.

Een van de belangrijkste voordelen is Burpee gebouw sterkte.

Deze training helpt om immense kracht toe te voegen aan spiermassa, benen en het gehele lichaam.

Veel fitness-experts zeggen Burpee is een sterkte bouwen training of workout belasting, dat is zeer productief in de ontwikkeling van spierkracht.

Door de uitoefening onderste en bovenste niveau spieren, verbetert het vermogen van het hart en de longen.

Burpee is een vorm van oefening die de afwezigheid van vrije zuurstof met zeer ernstige en potentieel vereist. Het wordt algemeen uitgevoerd in een korte tijd en vereist veel energie zonder zuurstof. Het beoefenen van deze oefening kunt u een anaërobe oefening goed uit te voeren.

Burpees praktijk vereist meer gespierde oefening, en het resultaat is opmerkelijk calorieverbruik. Het helpt je meer gewicht te verliezen, terwijl het verbranden van calorieën.

Het legt een grote druk op het cardiovasculaire systeem. Als gevolg daarvan kunt u een uniek cardio workout te krijgen.

Deze workout plan Burpee verbetert de sterkte van de benen, borst, dijen, hamstrings, voorschouders, armen en buikspieren.

Het is een laatste training om vet te verbranden, die u helpt om te branden tot 50% meer vet dan andere traditionele training. U kunt de snelheid van uw stofwisseling, wat handig is voor het verbranden van calorieën de hele dag.

Voorzorgsmaatregelen Burpees:

Iedereen kan deze oefening te doen. Maar, moet je fysiek fit te zijn. Doe deze oefening vereist dat men uitgebreide fitness hebben. Zoals u weet, is dit niet een eenvoudige oefening. Het is zeer moeilijk, dan alle andere conventionele oefening. Hoewel niet training apparatuur nodig om deze oefening oefenen, is moeilijk uit te voeren. Het is raadzaam om medisch advies in te winnen van uw arts met adequate controles uitgevoerd om verdere schade te voorkomen.

Burpees willen het eens proberen? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha