10 VOORDELEN fantastische Ylang Ylang etherische olie10 VOORDELEN fantastische Ylang Ylang etherische olie

Ylang ylang essentiële olie is waarschijnlijk het meest bekend om zijn prachtige, zoete, bloemige geur en wordt vaak gebruikt in een diffusor als een manier om een ​​kamer te frissen. Het zegt echter ook dat ylang ylang essentiële olie heeft krachtige therapeutische eigenschappen en dat kan de geest te kalmeren en te helpen een persoon om hun emoties te beheersen. Hoewel medisch onderzoek naar de effecten van etherische olie van ylang ylang, kan niet zo uitgebreid als voor een aantal andere essentiële oliën, is er nog heel wat aanwijzingen dat, in feite zijn er veel dingen die ylang ylang olie Het wordt gebruikt voor en hier zijn slechts tien van de fantastische voordelen van ylang ylang essentiële olie.

1. Gebruik het als een antiseptisch

Ylang ylang essentiële olie is gebruikt in Azië al eeuwen om lichte verwondingen te behandelen. Heeft sterke antibacteriële eigenschappen en op de wond met een basisolie uit de eventuele infecties te bestrijden en helpen de wond te genezen. Het is ook verondersteld om de macht om bacteriën die tetanus veroorzaken te doden.


2. Het bestrijdt depressie

Ylang ylang essentiële olie wordt op grote schaal gebruikt in de aromatherapie voor zijn kalmerend effect op de geest en kan worden gebruikt om depressie te behandelen. Hoewel nooit worden gebruikt als vervanging voor voorgeschreven medicatie, die in een diffuser, wordt gezegd dat de olie angst en depressie te verlichten.

3. verlaagt de bloeddruk

Een aantal essentiële oliën, waaronder ylang ylang olie, bleken het vermogen om de bloeddruk van mensen die lijden aan hoge bloeddruk te verlagen hebben. In een studie van 2012, die werd gepubliceerd in Evidence-Based complementaire en alternatieve geneeskunde, vonden de onderzoekers dat de deelnemers die de geur van essentiële oliën ingeademd vertoonden een duidelijke daling van hun bloeddruk.

4. Verminderen van stress

Het ontspannende werking etherische olie van ylang ylang kan ook worden gebruikt om stress te verminderen. Volgens een studie gepubliceerd in Fytotherapie Research in 2006, in proeven met 40 deelnemers, bleek olie te ontspannen veel mensen die de symptomen van stress gevoeld.

5. Gebruik voor de behandeling van acne

De antibacteriële eigenschappen etherische olie van ylang ylang middelen die worden gebruikt om acne zeer effectief te behandelen. Dit is vooral goed nieuws voor de acne-patiënten met een droge huid, omdat vermengd met een vochtinbrengende crème gratis parfum zal vechten de bacteriën die acne veroorzaken, zonder uit te drogen de huid.

6. Het is een afrodisiacum

Mensen in Zuidoost-Azië hebben lang geloofd dat ylang ylang essentiële is een afrodisiacum. Het zegt ook de lustopwekkende eigenschappen van de olie zijn zo krachtig dat het de wens en passie van mensen die hun libido hebben verloren als gevolg van stress of ziekte kan ontwaken.

7. Gebruik het als een anti-aging tonic

U kunt ook uw eigen ylang ylang essentiële olie tonic te maken. Meng een kopje kamille geproduceerd met 5 druppels etherische olie van ylang ylang, laat afkoelen en gebruik het als elke andere tonic. Het is gebruikt in Azië voor eeuwen als een algemene productveiligheid huidverzorging en het is bekend dat de antioxidanten in olie van ylang ylang om te helpen de huid tegen het begin van de tekenen van veroudering te beschermen.

8. Behandel Haaruitval

Mensen hebben gemeld dat het gebruik van etherische olie van ylang ylang als haar behandeling haargroei bevordert en vermindert haaruitval. U kunt een paar druppels olie toe te voegen aan uw gewone shampoo, of u kunt een mengsel van etherische olie van ylang ylang en kokosolie masseren in je haar en hoofdhuid, laat het voor 20 minuten en daarna wassen met warm water en een milde shampoo.

9. Het heeft anti-inflammatoire

Er wordt aangenomen dat ylang ylang essentiële olie heeft krachtige anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor het een uitstekende behandeling van zweren. Aan de kook te behandelen, dip een doek in warm water en voeg een of twee druppels ylang ylang olie tree olie en thee, en druk stevig op de kook met de doek. Het zal de kook reinigen en ontsteking te verminderen.

10. Het heeft anti-schimmel

Ylang ylang essentiële olie kan ook gebruikt worden om schimmelinfecties zoals mond- en ringworm atleet behandelen. Meng een paar druppels olie met een vervoerder olie of een eenvoudige lotion, en vervolgens massage van de voeten en laat het 's nachts. De olie vechten de schimmelinfectie die voetschimmel veroorzaakt en de kwestie te verduidelijken.

Kent u andere voordelen van etherische olie van ylang ylang en toepassingen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha