10 VOORDELEN fantastische druivenpitolie BEAUTY10 VOORDELEN fantastische druivenpitolie BEAUTY

Er zijn vele beauty producten die commercieel druivenpitolie bevatten, maar is net zo effectief om het te gebruiken op zijn eigen. De olie rijk aan voedingsstoffen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden andere esthetische en is veel goedkoper dan de winkel gekocht producten en goedkoper zijn dan andere soorten van natuurlijke oliën. Hier zijn tien van de grote esthetische voordelen van druivenpitolie die waarschijnlijk niet wist over:

1. Skin Toner

In plaats van het gebruik van dure serums, gewoon proberen een beetje 'van pure druivenpitolie te glad en de toon van de huid. Net wrijf sommige pure druivenpitolie in je huid voordat je naar bed, en het zal ook de huid mooi te maken.


2. Moisturizer

Druivenpitolie is een fantastische moisturizer. Het is zeer dicht bij hun natuurlijke oliën, zodat deze snel en gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Als je een droge huid hebt, en druivenpitolie snel hydrateren en breng het licht terug.

3. Neem de glans terug naar je haar

Verhit een beetje 'olie, druivenpitten en gebruik het als een masker hete olie om de glans in het haar te herstellen. Zeer licht, zal olie, druivenpitten leven terug in je haar te zetten, zonder vettig gevoel.

4. Heeft anti-aging

Je kunt niet ontsnappen vrije radicalen omdat ze zijn overal om je heen. Het kan echter jezelf te beschermen tegen de schade die ze veroorzaken door het toepassen van druivenpitolie aan de huid. De olie is rijk aan antioxidanten, die helpen rimpels en fijne lijntjes te ontwikkelen op uw huid te voorkomen.

5. gevechten roos

Geen behoefte om dure anti-roos shampoo te kopen, als je een beetje 'olie, druivenpitten in je kast. Geef je hoofdhuid een diep hydratatie en helpen verduidelijken elke zinken wankel.

6. Het geneest littekens

Druivenpitolie kan erg handig zijn als u een operatie heeft gehad. Het heeft anti-inflammatoire en natuurlijke, toegepast littekens, zal de zwelling verminderen en het genezingsproces.

7. Zorg puistjes en acne

Regelmatig gebruikt, druivenpitolie verbetert de algehele gezondheid van uw huid en is een effectieve manier om acne en puistjes te bestrijden. Naast het feit dat een anti-inflammatoire, maar ook helpt om de poriën van de huid te reinigen.

8. Gebruik een conditioner

Druivenpitolie is ook een uitstekende natuurlijke conditioner. Van toepassing zijn op de lengte van je haar, op dezelfde manier als een commerciële airco, en je haar te voeden en je zult gespleten haarpunten en droog, broos haar ook te elimineren.

9. verstevigt de huid

Onder zijn vele eigenschappen, druivenpitolie is ook een samentrekkende. Als je je huid regelmatig toe te passen, verstevigt de huid en kan dus de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

10. Het maakt haar groeien sneller

Druivenpitolie is een goede bron van voedingsstoffen die het haar voor een gezonde groei, in het bijzonder vitamine E bevat ook linolzuur en mineralen die haargroei helpen.

Kent u een aantal andere voordelen van druivenpitolie voor schoonheid?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
Juni- 1, 2015 | 18:34:18 | later 4 uur

wachten .. het de bedoeling om gezichtshaar te moedigen ???? Ik wil niet naar ...

  4   1
Juni- 1, 2015 | 21:23:29 | later 7 uur

Nee, dat kunnen voeden en gezichtshaar te stimuleren bij mannen, maar niet bij vrouwen 😉

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha