10 Voordelen en toepassingen van neroli ESSENTIËLE OLIE10 Voordelen en toepassingen van neroli ESSENTIËLE OLIE

Het is niet verwonderlijk dat de olie van neroli lijkt misschien een beetje 'duur als je bedenkt dat het kost £ 1000 van oranje bloemen bloeien slechts één neroli enkele pond te maken! De olie wordt door stoomdestillatie de bloemen oranje, dat een zeer lang proces. De naam, voor het geval dat u benieuwd was, is ontleend aan een 16de-eeuwse prinses die geheel vonden de geur van oranjebloesem en zijn naam was Prinses Anna Maria de la Tremoille van Nerola. Neroli is gebruikt door de eeuwen heen, en als een geur voor mannen en voor vrouwen en voor zijn vele geneeskrachtige eigenschappen buitengewoon. Hier zijn tien van de toepassingen en de voordelen van neroli.

1. Het kan worden gebruikt op de huid om het uiterlijk van littekens

Zoals alle essentiële oliën, neroli sterk geconcentreerd en daardoor zeer sterk. Om op de huid, moet het gemengd met een drager olie, zodat de essentiële olie slechts ongeveer een concentratie van 4%. Toegepast op littekens of striae, fungeert als een regenerator van de huid en helpen om de littekens genezen en vervagen.


2. ontspant de geest

Neroli essentiële olie kan ook een belangrijke olie voor toepassing in de aromatherapie zijn. Gebruikt in een diffusor, de olie brengt een geur rustgevend en ontspannend, als een mild kalmeringsmiddel. Het kan bruikbaar zijn voor de behandeling van angst, stress en kan ook helpen verlichten van de symptomen van depressie.

3. Het kan helpen om uw bloeddruk

Neroli essentiële olie is bruikbaar gebleken voor mensen die lijden aan hypertensie is. Een onderzoek naar de werkzaamheid van aanvullende geneesmiddelen gevonden dat deelnemers die een mengsel van lavendelolie, ylang-ylang, marjolein en neroli geïnhaleerd stresshormonen had verlaagd in het bloed, die de bloeddruk verlaagd.

4. Gebruik voor de behandeling van acne

Hoeveel etherische oliën, neroli heeft krachtige antibacteriële. Om bijzonder slecht puistjes te behandelen, bevochtig een bal van de watten in het water eerst enkele verdunning om olie te voorzien, en breng dan een paar druppels etherische olie van neroli katoen. Dep de getroffen gebied voorzichtig en doodt bacteriën die puistjes veroorzaken.

5. Behandel snijwonden en wonden

In geval van nood, schar een beetje 'van neroli essentiële olie verdund op een snee of een wond en het te beschermen tegen infectie. De antibacteriële eigenschappen van de olie zijn zo krachtig dat het de bacteriën die cholera en tyfus veroorzaken kunnen doden, en kan ook worden gebruikt als bescherming tegen tetanus totdat de patiënt kan krijgen tot een arts en krijgen een goede injectie tetanus.

6. Het verbetert de circulatie

Neroli essentiële olie wordt verondersteld om de bloedcirculatie in het lichaam te stimuleren. Gemengd met een vervoerder olie, olie is een groot nut voor een massage en u kunt ook een paar druppels toe te voegen aan uw bad water voor een ontspannende en rustgevende bad ervaring.

7. Gebruik als een zoete geur deodorant

Neroli essentiële olie wordt veel gebruikt in parfums een citrusgeur toevoegen voor een parfum. Evenals de heerlijke geur, maar heeft ook een natuurlijke ontgeuren effect. Gemengd met een vervoerder olie, kunt u deze gebruiken op je lichaam als een bodycrème deodorant, of het kan in de lucht worden gespoten in uw huis en zal neutraliseren ruikt slecht.

Voet 8. Behandel atleet

U kunt gebruik maken van de olie van neroli om schimmelinfecties van de huid te behandelen. De krachtige anti-schimmel eigenschappen maken het een effectieve behandeling van huidaandoeningen zoals mond- en ringworm atleet.

9. Het heeft anti-aging

Gemengd met een vervoerder olie en regelmatig gebruikt, zal neroli essentiële olie ook helpen beschermen tegen de tekenen van veroudering. Het bevat anti-oxidanten die de beschadiging van de huid die wordt veroorzaakt door vrije radicalen en helpt ook om de groei van nieuwe huidcellen te bevorderen.

10. Het is een antispasmodic

Neroli essentiële olie heeft een anti-krampachtige ook, die de spieren te ontspannen. Het kan worden gemasseerd in de spieren, om verlichting van krampen of gebruikt worden in een diffuser, kan verlichting van hoest. In feite, met het vermogen om te kalmeren en te ontspannen de geest ook, neroli essentiële olie is de perfecte olie aromatherapie om te ontspannen aan het eind van de dag en helpen u een goede nachtrust te krijgen.

Kent u andere voordelen en het gebruik van neroli?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha