10 voordelen en toepassingen van munt voor de huid!Mint wordt gebruikt voor het soort sterke geurende kruiden. Het is een soort plant met kleine groene blaadjes. Mint is een plant zeer gunstig en wordt op verschillende manieren gebruikt om de voordelen ervan zo veel mogelijk. In veel landen van de wereld, waaronder India, mint bladeren en stengels zijn opgenomen in de keuken en het toevoegen van smaak aan gerechten.

Mint is ook een geweldige kruid als het gaat om huidverzorging. Het is één van deze ingrediënten die regelmatig worden aangetroffen in verschillende huidverzorgingsproducten, zoals moisturizers, reinigingsmiddelen, conditioners, shampoo en lippenbalsems ook! Je vindt het in veel tafels ingrediënten van de verschillende producten. Sommige van deze namen zou kunnen zijn 'Mint', 'Mentha', 'Mentha piperita' enz Mint bladeren zijn goed voor de huid en dit is een van de redenen waarom ze op grote schaal worden gebruikt in verschillende producten voor huidverzorging.


Mint is vooral groot voor de huid die die zorg en behandeling nodig heeft. Als u last heeft van ernstige acne op het gezicht, met behulp van deze eenvoudige ingrediënt kan helpen zich te ontdoen van het. Muntblaadjes werk op de meeste vormen van acne. Het helpt ook bij het verwijderen van acne op natuurlijke wijze, zonder bijwerkingen.

Voordelen van de munt op de huid:

Hoewel munt wordt gebruikt in verschillende vormen in de keuken, niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat de Munt is een geweldige kruid voor veel van de problemen die uw huid te genezen. Dit kruid is een geweldige manier van het rustgevende en helende huid zonder bijwerkingen en met gegarandeerd resultaat. Hier zijn een aantal manieren waarop u de munt plant gebruiken voor je huid:

  • Mint staat bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen. Daarom, met mint sap op de huid kan helpen kalmeren muggenbeten en andere huidirritaties. Het helpt ook om te verzachten en kalmeren droge of jeukende huid.
  • Toepassing pepermuntolie om je haar 3-4 keer per week. Masseer goed en houd het gedurende 30 minuten (voor een douche). Op deze manier helpt zich te ontdoen van luizen, zoals munt is een natuurlijk afweermiddel voor insecten. Doe dit regelmatig voor een paar weken of maanden om alle sporen van luizen uit het haar volledig te verwijderen.
  • Neem wat haver en meng met mint sap. Scrub je huid met deze oplossing om de dode huidcellen te verwijderen. Dit zal ook hydrateren en hydrateren de huid. Niet alleen dat, is dit ook een geweldige manier om te verwijderen of lichter puistje merken.
  • Gebruik muntblaadjes door koken in water en genieten van je voeten in het. Dit helpt te kalmeren gebarsten hielen, elimineert geuren en hakken zacht. Niet alleen dit, zal de warme geur van de bladeren helpen om de zenuwen en zintuigen te kalmeren en te helpen ontspannen.
  • Breng een pasta van de muntblaadjes in mee-eter getroffen gebieden en was het na 15 minuten. Met behulp van mint voor de huid helpt om zich te ontdoen van punten zwarten ook.
  • Salicylzuur aanwezig is in mint helpt de behandeling van acne. Maak een pasta van muntblaadjes en natuurlijke rose water en breng dit op je gezicht. Opruimen na 20 minuten. Doe dit regelmatig helpt om zich te ontdoen van hardnekkige acne.
  • Met behulp van muntblaadjes voor de huid regelt vettigheid, want het bevat vitamine A. Het verjongt en verfrist de huid, waardoor het stralend en zacht! Met behulp van Mint zal uw natuurlijke manier om de huid van nature licht zonder olie.
  • Verpletterd muntblaadjes wanneer toegepast op het voorhoofd helpen verlichten van hoofdpijn en maak je fris te voelen!

Dit zijn enkele van de vele redenen waarom de Munt de wereld heeft genomen van schoonheidsverzorging! Met veel potentiële voordelen voor de huid, is een natuurlijk ingrediënt direct beschikbaar, kunt u een keer te proberen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha