10 voordelen en toepassingen van Guava JuiceMoe van het nemen van tabletten van vitamine C per dag? Nou, je kunt nu een zucht van opluchting. Wilt u weten hoe? Nou, hier komt de redder van de vermomming van guave sap.

Je kon een vraag waarom guavefruit verhogen hier? Het antwoord is simpel, zo lang als u het nemen van natuurlijke vitamine C-rijke voedingsmiddelen, fruit zoals guave "veilig was."


Guave, rijk aan calcium, niacine, fosfor, kalium, vitamine A en B, ijzer en foliumzuur, is dit een gezonde optie dat sommige voedingswaarde punch zal toevoegen aan uw dieet? Waarom niet ontdekken de voordelen voor de gezondheid van de guave fruit?

De guave fruit is zacht als ze rijp en zoete geur van muskus, romige consistentie. Ze zijn waardevol in verschillende kleuren zoals wit, roze, geel of rood. Rijpe vruchten guave zijn klein, hard, eetbare zaden in het centrum.

Voor de persoon die een hekel aan de smaak van een rauw fruit Guava kan een vruchtensap te bereiden. Ze hebben veel voordelen voor de gezondheid, en kan ook worden gemengd met andere vruchtensappen.

We zien de belangrijkste voordelen van dit prachtige geschenk van de natuur:

Voordelen van Guava Juice:

Antibacterieel middel:

Guavesap fungeert als een antibacterieel middel. Guava heeft een capaciteit te verminderen en te contracteren alle open weefsels in je lichaam. Dit heeft een anti-bacteriële staat voor het spoelen van schadelijke stoffen en bacteriën uit je lichaam.

Maag Probleem:

Guava Juice is een betere manier om constipatie en diarree te behandelen. Wat het punt bovenstaande kan guave krimpen en krimpen elk weefsel in het lichaam geopend. Dit helpt verminderen de kanalen actieve darm en stabiliseert. Constipatie kan worden genezen met de consumptie van guave sap, want het is vol vezels. Dit is nuttig om de ontlasting effect verdrijven. Het consumeren van guave sap voor het ontbijt voor de beste resultaten.

Gewichtsverlies:

Het drinken van guave sap is de beste remedie voor het verliezen van gewicht. Deze bevat voedingsvezels die nuttig zijn voor het spoelen van toxines en slechte vetten uit het lichaam is. Guavesap zeer weinig calorieën die helpen bij de productie van energie voor cellen. Samen met de guave sap ook kiezen voor de oefening voor effectieve resultaten.

Blood Sugar:

Guava sap is effectief in het beheersen bloedsuikerspiegel bij patiënten met type 2 diabetes. Het is nuttig te breken de glucose in het bloed, aangezien dit verhoogt het niveau van insuline. Guava vruchtensappen worden dagelijks omgezet naar orale diabetes pillen door veel bedrijven die het niveau van glucose in het bloed.

U kunt de guave sap bereiden thuis voor patiënten met diabetes:

  • Het verwijderen van de huid en de zaden.
  • In kleine stukjes gesneden voor een betere aanpassing.
  • Doe ze in een blender, waaronder een paar guave bladeren en water.
  • Filteren en verbruikt.

Kanker:

Guava sap kan een nuttig middel om de ontwikkeling van kankercellen verminderen. Een van de meest vitale voedingsstoffen in guave, bekend als lycopeen. Dit is een krachtige antioxidant die helpt het lichaam te ontdoen van schadelijke vrije radicalen die leidt tot kanker.

Invloed:

Guave sap wordt bewezen een goede remedie om influenza te behandelen. Frequente weersomstandigheden veranderen, lage immuniteit kunnen ziektes veroorzaken zoals griep door de lucht. Griepgevallen meer toenemen tijdens het regenseizoen. Griep kan gemakkelijk worden genezen met het immuunsysteem van het lichaam. Vitamine C is de meest essentiële voedingsstof die influenzavirussen, die ervoor zorgen dat kan vechten en versterken het immuunsysteem. Guave sap is de beste manier om vitamine C uit natuurlijke bron te krijgen.

Scheurbuik:

Scheurbuik wordt veroorzaakt door een tekort aan vitamine C. Dit kan gemakkelijk worden genezen door het drinken guavesap. Guava sap bevat grote hoeveelheden vitamine C.

Dengue Fever:

Guave sap is effectief rechtsmiddel om knokkelkoorts te genezen. Aanbevolen wordt het sap guave drink minstens drie keer per dag voor effectieve resultaten.

Acne:

Guava sap is nuttig om de textuur van de huid te verbeteren en huidproblemen als bellen, rimpels, acne en puistjes. Guavesap fungeert als een samentrekkend op de spieren en huid strakker.

Kiespijn:

Guava vruchtensap is een samentrekkende die onmiddellijke verlichting kan geven aan kiespijn, mond en tandvlees zweren.

Grafiek Nutrition Guava Juice:

(Bron: USDA National Nutrient Database) Presenteren Grootte: 1 kopje (8 gram of 250 gram) Hoeveelheid per dosering Calorieën 128Calories van Fat 2 % ADH * Totaal vet 0G0 0G0 %% verzadigde vetten transvet 0g Cholesterol 0mg0% Natrium 5mg0% Totaal Koolhydraten 32g11% DieetVezel 0G1% Suikers 32g Eiwit 0gVitamin A0% C6% Vitamine Calcium1% iron1% * Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.

Daarom voordelen guavesap bovenstaande blijkt dat Guava sap een gezonde optie voor goede gezondheid. Dus, profiteer van de vele voordelen en voedingswaarden. Laat hieronder niet eens met uw opmerkingen !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha